تو هم امتحان کن

برای تمرین بیشتر به چالش کشیدن خودتون یه روش خیلی آسونی که هست من خیلی ازش استفاده میکنم اینه که بعد گوش کردن داستانی اونم به اندازه کافی و قابل رضایت از نظر خودم البته ،وقتی به قسمت بازگویی داستان میرسم تو قسمت سرچ برنامه هایی مثل (screen translate) و خیلی از برنامه های این سبکی کافیه داستانتون با استفاده از قسمت میکروفنی که هست ضبط کنید بعد متن نوشته شده رو با متن اصلی چک کنید اینجوری خیلی راحت اول متوجه اشتباهاتتون با متن اصلی میشید بعدم میفهمید که تلفظ چه کلمه ای اگه طرف به فرض پارتنرتون بود جلوش مرتکب اشتباه میشدید.به همین راحتی با تمرین زیاد حذف اشتباهاتتون بعد چند وقت متوجه میشید دارید اون متن بدون مشکلی برای خودتون بازگو میکنید بدون نیاز به کسی.

موفق باشید:raising_hand_woman:

10 پسندیده

موقع ضبط ، داستان رو از حفظ میخونی؟

3 پسندیده

میکروفن این برنامه ها درست کار نمیکنه به نظرم …
چون باید خیلیی شمرده شمرده حرف بزنی تا درست تایپ کنه … شما هم این مشکلو دارین ؟

4 پسندیده

سلام

آره ،البته ممکنه گاهی دو خط باشه یا یه پاراگراف یا بیشتر …
و اینکه بیشتر تلفظ کلمه ای برام سخت باشه وقتی دارم یه متنی میخونم این کار خیلی بهم کمک میکنه چون وقتی صدات ضبط میکنی اشتباه هم تلفظ کنی نمیفهمی داری از از کلمه درست استفاده میکنی یا نه کسی هم نباشه برات رفع اشکال کنه دیگه بدتر،این برنامه ها تا حدودی واقعا کمک هستن:innocent:

2 پسندیده

سلام

آره درست میگی کلا برنامه های ترنسکریپشن تو بهترین حالتش ۸۰ درصد دقت دارن ولی تو همین درصد هم برنامه های هستن که با یه سرچ کوچولو میتونی بهترینش پیداش کنی:grin:راستی من پادکست هم ضبط کردم با صدای گوینده بومی زبان نه صدای داغون یواش خودم بعد متنش با متن اصلی چک کردم قابل قبول بود تا حد زیادی .

1 پسندیده

چه خوب … حرکت خوبیه… به نظرم میتونه به مرور تو تلفظ کلمه ها خیلی کمک کنه :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
ممنون از گفتن تجربت :heart_eyes::heart::heart:

1 پسندیده

قربونت:smile::butterfly:

حالا برای تمرین مکالمه هم درسی که تموم میکنم دوتا اکانت دارم از این به اون ویس میدم یه جورایی امتحان میکنم ببینم چی دارم در جواب به خودم بگم :joy::joy::joy:

خلاصه اینکه محدودیت برام خلاقیت زیاد آورده:sweat_smile::joy::joy::joy:

راستی تو هم چیزی بلدی رو کن هرچقدرم عجیب غریب بود اشکال نداره:grin:

2 پسندیده

:joy::joy::clap::clap: تا حالا به اکانت فیک فکر نکرده بودم :heart_eyes:
من شخصیت خیالی زیاد دارم :joy::joy::joy:حالا یا معلم زبانم دارم با این زبانِ دستو پا شکستم به بچه های مردم زبان یاد میدم:joy::joy: یا مثلا توریست دیدم باهاش مکالمه میکنم هرجام که نتونم از پس زبون طرف بر بیام بهش میگم یواش حرف بزن نمیفهمم :joy:پارتنرم دارم که هر از گاهی باهم مکالمه میکنیم … تازگی متوجه شدم بلند خوندن خیلی مهمه :weary: و دارم شدیدددا تمرین میکنم … دوساعت بلند ی داستانو میخونم … و واقعاا حس میکنم که درست میگن .‌ خیلی میتونه تاثیر داشته باشه …در کل باید هر کاری کرد تا این راه حوصله سر بر نباشه :disappointed_relieved:

1 پسندیده

ایول،تو هم که کارت درسته :clap::clap::grin:

من راستش فکر میکنم برای احترام به پارتنرمم که شده باید اول یکم از حالت خام بودن در بیام( بماند که خودآموز هم زبان میخونم دست و پاشکسته بلدم) بعد دنبالش بگردم چون مسولیت پذیری به دنبال داره ولی خب یکم سرعت و قطعی این روزای اینترنت فاکتور بگیریم یه ابزار درست درمون دستمون هست میشه روش حساب کرد تنوع هم که تا دلت بخواد توش هست:grin:پس به امید موفقیت برای همه :heart::crossed_fingers:

1 پسندیده

:heart_eyes::heart:
در مورد پارتنر درست میگی به نظر منم باید اقلا یکم دایره لغاتمون بالا بره … منم سطحم پایینه … اما پارتنر من ی جورایی دوستمه وقتی باهاش مکالمه میکنم خودش میدونه سطح منو بیشتر شنوندس و ایراد میگیره ازم … البته بگم خیلی صحبت نمیکنیم چون واقعا برای من خستگی داره … مث اینکه از ی بچه دوساله بخوای برات حرف بزنه … … در هفته یک بار صحب میکنیم و خب اونم در مورد همون ی کوچولو پیشرفتم میگه منم مث پروانه:honeybee: ذوق میکنم :joy:

1 پسندیده

آهاااان اینجوری دوستانه تو سر کله هم زدن خیلی خوبه منم دوست دارم اینجوری:heart_eyes: ولی یکی که شناختی ازش نداشته باشی خیلی سخته برای من که اینجوری البته اینم بگم گاهی یکی سر راهت یهویی قرار میگیره که خیلی به تیپ
شخصیتیت میخوره جز خوشانسی هات حساب میشه اونوقت که یکم باید زرنگ باشی فرصت غنیمت بدونی:grin:

راستی دقت کردی ایموجی پروانت خیلی زنبوره هاااااااا:neutral_face::joy::joy::joy:

بیا زیاد ذوق نکن حالا:joy::joy:

1 پسندیده

دقیقا اینطوری دوستا مثل معجزه میمونن … این معجزه من خودش پیگیر تر از منه :heart_eyes: همش بهم میگه یادت نره تمرین کنی … مکالمه کنی …

دقیقا حرف زدن با کسی که نشناسی سخته … اصلا نمیدونی چی بگی … ولی خب اینم خودش ی مدل چالش میشه برامون

کیبوردم پروانه نداشت :joy::joy::joy: تنها چیز نزدیک بهمش همین بود :honeybee: :joy::joy::joy:

1 پسندیده

خدا رو شکر،دوستیتون پایدار:heart_eyes::relaxed:موفق باشی دوستم:heart:

ای باباااا پس بیا اینا برای تو:butterfly::butterfly::butterfly::butterfly::butterfly::butterfly::butterfly::butterfly::joy:

1 پسندیده

ممنون عزیزم :heart::heart_eyes: توهم موفق باشی :heart_eyes::heart_eyes:

مرسی از پروانه های خوشگلت .:joy::heart_eyes::heart_eyes:

1 پسندیده