این تاپیک برام جالب بود، به کسایی که مثل من عاشق سفر کردن هستن پیشنهاد می دم.
توش مطرح کرد که سایتیه که کسایی که مدام سفر می کنند رو به هم وصل می کنه، خیلی برام جالب بود.
چند سال پیش با دختری اشنا شدم به اسم فرزانه حدودا ۲۵ ساله که می گفت کوله گردی رو برای زندگی اش انتخاب کرده، بهش می گفتم چطور هزینه های سفرش رو درمیاره می گفت زنگ می زنه به اقامتگاه های توی شهرهای مختلف ،بهشون می گه در ازای دادن جا و غذا براشون مدتی کار می کنه . اینطوری روزا کار می کرد و عصرا می رفت کوهنوردی . جاهایی رو توی شهرمون رفته بود که من نرفته بودم.
چندی پیش هم خانمی اومد، بلاگر بود و در ازای تبلیغی که رایگان انجام می داد ،رایگان سفر می کرد . می گفت ده سالیه سفر می کنه، انلاین اموزش می ده.
البته که بلاگر توخالی بود یعنی پیجش پویا نبود ولی هر چه بود ،جواب می داد چون مردم نگاهشون به تعداد فالورای طرف بود نه فعال بودن فالورهاش .
فرزانه هم اون سال می گفت که مکان هایی هست که رایگان در اختیارت می زارن ولی درقبالش باید کاری انجام بدی مثلا خونه ای که دیزاین کرده بودن و رنگ زده بودن رو نشونم می داد و می گفت قبلش اونجا بوده.
یه چیز جالب دیگه هم شنیدم این بود که تو یکی از کشورا اون آدم های مسنی که دیگه بازنشسته شدن خونه شون رو می فروشن ولی به شرط زندگی کردن در اون خونه تا مرگشون .
بعد با پول خرید خونه می رفتن می گشتن.
ولی خب من فکر نمی کنم دیگه سفر توی اون سن حال بده .
خوشحال می شم تجربه ای توی زمینه سفر رایگان یا کم خرج دارین اشتراک بزارین.
بله، البته باید براش امادگی هم داشته باشی . من خودم عاشق سفرم ولی چون شرایطش رو اصلا ندارم فکرشم نمی کردم که بتونم برم ولی کیف کوله مناسب و پاوربانک و خرت و پرت این جوری خریدم برای سفری که قرار نبود برم . یه دفعه ای جور شد و دو هفته رفتم.
منی که فکرشم نمی کردم.
بخاطر اینکه واسش تدارک دیدی. هرچیزی توی زندگی واسش تدارک ببینی واست اتفاق میوفته. در واقع ادم با رفتار و کلامش مدام داره اتفاقات زندگیشو تعیین میکنه و به جهان هستی اعلام میکنه که واسه چه اتفاقاتی آماده شده و اونم مدام در حال برآورده کردن خواسته های ما انسان هاست. اتفاقا تازه یه کتاب تموم کردم راجب همین موضوع و خب دقیقا کاری که تو انجام داده بودی رو پیشنهاد داده بود واسه سفر کردن. این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آرد ندا ها را صدا ( مولانا)
اسم کتاب هم چهار اثر فلورانس بود
قبول دارم ، کلا برای هر کاری شنیدم می گن براش امادگی داشته باشی و به محض پیش اومدن فرصت بقاپیش .
این کتاب تو صف کتاب بعدیمه . کتابمو تموم کنم می رم سراغش .
مرسی که نظرتو گفتی
خواهش میکنم دوست عزیز
ولی پیشنهاد میکنم آب دستته بذاری زمین و بری اونو بخونی من دیشب تمومش کردم ولی امروز صبح دوباره شروعش کردم چون اینقدر داخل نکته داره که نمیتونم ازش بگذرم کلی ازش نت برداشتم. یه پا گنجه رسما
قبوله . یه کتابه سی صفحشو خوندم امروز شروع کردم. پس اونو کنار می زارم این یکی رو می خونم .
ولی یه چیزایی در موردش شنیدم که مشکوکم کرد ب خوندن . حالا که شما می گین عالیه پس شروع می کنمش .
ببین معیار همیشه تجربه شخصی بوده واسه من. ممکنه یکی این کتابو بخونه و بگه چرت و پرته ولی من راجب قوانین جهان هستی یک بک گراندی داشتم از قبل و وقتی این کتابو خوندم جواب کلی از سوالامو گرفتم و توی یسری چیزا تغییر ایجاد کردم و دارم جوابشو میگیرم. همه چیز توی این سیاره به اندازه و حد ایمان و باور ادم بستگی داره. پس اگر یکی کتابو بخونه و بگه خب واسه من که کار نکرد یا اتلاف وقت بود، به نسبت ایمان و باورش بستگی داره و اینکه بی شک اتفاقاتی و نشونه هایی واسش پیش میاد البته اگه ببینه و پیام اون اتفاقات رو بگیره. من هنوز تمومش نکردم یسری چیزا دیدم و هر لحظه عطشم بیشتر شد واسه بیشتر خوندنش. من ادم کتاب خونی نیستم شاید ده تا کتاب کلا تموم کردم تا الان ولی این کتاب ۳۶۰ صفحه ای رو کمتر از یک هفته قورت دادم. امیدوارم زمین باور هاتو زیر و رو کنه و باعث خیر برکت شه تو زندگیت
خوندن کتاب هم می دونم سلیقه ایه و به حس و حال طرف هم بستگی داره.به همین خاطر فعلا تو کتابخونه ام دارمش ،چون کنار شنیدن اون حرفا تعریفش رو هم شنیدم.
من از اون مدلاشم که کلا از طبیعت و قانوناش درس می گیرم، پس اگه می گین اینطوریه حتما کتابش رو هم دوست خواهم داشت.
بخونم تجربه ی خودم رو بهتون می گم .
آخیش…
وقتی این متن رو نوشتم تجربه ای کوچ سرفینگ نداشتم.
چقدر قشنگ بعضی موضوعات به هم ربط پیدا می کنه .
من برنامه اش رو بعدها به پیشنهاد دوستی نصب مردم و خیلی اتفاقی بلافاصله یه پیام اومد از کسی که می خواست به شهر من سفر کنه . من میزبانش شدم و چه تجریه ی دلنشینی بود .
درمورد توی تاپیکی نوشتم.
سلام . جالب بود . من قبلا اینو در مورد کشورای دیگه شنیده بودم . آیا ایران هم همچین چیزی داره؟
البته تصورم اینه ک خارجیها راحت تر اینو قبول میکنن تا ماها . یعنی ی چیزایی در فرهنگشون جا افتاده ولی برای ما ؛ نه !
آره،من تجربه هایی که گفتم برای خودم بود . مثل فرزانه. عکس اپ رو می زارم. اینجوریه که تو اعلام میزبانی می کنی و شهرتومی زنی و کسی که خواست بیاد بهت پیام میده.
اونی که میاد هم باید یه سوغاتی هدیه ای چیزی برات بیاره. تو بهش رایگان جا و مکان و غذا میدی .
چیزی که تو بیشتر این آدما صدق می کنه اینه که قابل اعتمادن. چون کسایی ان که تو زندگیشون از همه چیز زدن برای طبیعت گردی و تنهایی رفتن و … .البته همیشه صدق نمی کنه ها.
مثلا تو فکر کن یکی بعد چند سال می خواد بیاد اصفهان ،هزینه ی اقامت هتل نده از این اپ استفاده کنه.
به همین خاطر کسایی که خیلی سفر می کنند،عکسای سفرشون رو می زارن و اونایی که میزبانشون شدن به ادب و … امتیاز می دن.
بله هست. اون اپ بالایی رو امتحان کنید اگه عاشق مهمون هستین. من دیگه می ترسم برم سراغش چون اپ استفاده نکرده خیلی فک و فامیل و اشنا میاد خونمون.
یه ذره خسته کننده میشه