درود دوستان،روش مطالعه دوره ۴۰۰۰ کلمه به چه صورتیه؟چه تکنیکهاییو باید براش اجرا کنیم
این تاپیک مربوط به «ساحل آمالفی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «۴۰۰۰ کلمهی ضروری»، «کتاب اول»، درس «ساحل آمالفی»
درود دوستان،روش مطالعه دوره ۴۰۰۰ کلمه به چه صورتیه؟چه تکنیکهاییو باید براش اجرا کنیم
این تاپیک مربوط به «ساحل آمالفی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «۴۰۰۰ کلمهی ضروری»، «کتاب اول»، درس «ساحل آمالفی»
من روش مطالعه ۴۰۰۰ کلمه رو نمیدونم ولی یه چیزی که کلا یاد گرفتم اینه که معنی کلمه به تنهایی به درد نمیخوره چون مثلا فعل take و get تقریبا ۲۰ تا معنی داره حالا با هر کلمه ای بیاد یه جور اصطلاح میشه و معنی میشه حالا این یک کلمه است بقیه کلمات هم همین طور پس چه بهتر که معنی کلی رو بفهمی و بعد دیگه به مرور رفتند توی حافظه طولانی مدتت و حرف میزنی و استفاده شون میکنی
دقیقا بدترین چیز این هست که بخواهی معنی کلمه رو به تنهایی یاد بگیری چون خیلی زود یادت میره باید تو جمله یاد بگیری
کاملا درسته دوست عزیز،پس احتمالا همون تکنیکای قبلی رو باید براش پیاده کنم
ممنونم،چون میخواستم این دوره را کنار منابع دیگه مطالعه کنم برام سوال شده بود سپاس ازشما
ببین جعبه لایتنر هم خیلی کاربرد نداره مگر این که سعی کنی اون ها رو هی تکرار کنی و باهاشون حرف بزنی مثلا خود من دایره لغات خیلی بالایی دارم ولی یک تایم کوتاه چون با کسی صحبت نکردم متوجه شدم که همون هایی رو هم که بلد بودم یادم رفته و به این نتیجه رسیدم که هر کلمه ای که یاد می گیرم باید بتونم توی جمله باهاش حرف بزنم تا توی ذهنم تثبیت بشه و البته تکرار هم خیلی تاثیر داره در واقع تکرار زیاد هم تکی و هم تو جمله ولی تکرار بدون حرف زدن بی ارزش هست
سلام وقت بخیر
برای منابع های فرعی مثل مجموعه 4000 واژه مطالعه پیشنهادی نداره.
شما برای این مجموعه میتونید اول لیست لغات با مثال ها گوش بدید و بخونید.
برای قسمت داستان ها فشرده شنوی کنید تا لغات جدیدی که یادگرفتید رو بهتر در ذهنتون تثبیت کنید.
سلام
من مدتی پیش این دوره رو شروع کردم. چند درس از کتاب اولش رو کار کردم. متاسفانه بعدا" به علت حجم سایر مطالب رهاش کردم.
روش کارم اینطور بود که درس ها و بخش واژگان ها ( که با مثال هست ) رو چندین بار گوش می کردم.
بعدش تمام درس رو به صورت سوال و جواب در میوردم و این سوال و جواب ها رو هم چندین بار تمرین می کردم.
سوال و جواب ها رو یاد داشت هم می کردم.
درود درست میفرمایین اینم روش خوبیهممنون از پاسختون
سلام ،فک کنم این روش خیلی جواب بده،ترکیب این روش با روشی که یکی از دوستان گفتن عالی میشه،ممنون که تجربتون رو گفتین