کمک در اصلاح این متن به شکل مودبانه و رسمی

سلام دوستان. میخوام یه نامه به یک موسسه علمی بنویسم. و مجددا درخواست موافقت برای شرکت در یک دوره رور بگیرم. میخوام نامه ام فرم مودبانه و ادبی داشته باشه.

تاکیید میکنم که این نامه خیلی برام مهم هست. لذا فقط دوستانی که واقعا تخصص دارند ممنون میشم این رو اصلاح کنند.

First of all, thank you very much for agreeing to my previous request and I managed to obtain the Supervised Machine Learning: Regression and Classification course certificate.

Now I ask you again to please help me in completing my education because passing these courses and receiving their certificates is the most important step to save my life and achieve my goals.

2 پسندیده

سلام دوست عزیز
یه پیشنهاد براتون دارم، اینه که نرم‌افزار Grammarly رو نصب کنید می‌تونید متن خودتون رو داخل اون قرار بدین و ایرادات گرامری، دستوری و حتی علامت‌گذاری‌ها رو براتون می‌آره و شما می‌تونین با گزینه‌هایی که خودش بهتون می‌ده جایگزین کنین و یه متن متناسب با نیازتون، چه نامه‌ی اداری و رسمی چه نامه‌ی دوستانه و غیر رسمی داشته باشین.
اگه نسخه‌ی premium رو هم نصب کنین که با دقت بالاتری این کار رو براتون انجام می‌ده.

2 پسندیده

سلام
من چند تا جمله براتون مینویسم که در نامه های رسمی بکار میره.
منتهاچیدمان جملاتش با خودتون.
امیدوارم به دردتون بخوره

How honored I am چقدر مختخرم.

First of all, I would like to thank… for all their cooperation. اول از همه میخواستم از… بابت همکاریشون تشکر کنم.

I would like to express my appreciation to… for their support. میخواهم از… بابت حمایتشون ابراز قدردانی کنم.

Words can’t express how honored I am. زبانم قاصره بیان کنم که چقدر مفتخرم.

I would like te express my gratitude میخوام ابراز سپاسگذاری کنم.

این جملات برای پاراگراف اولتون مناسبه.

برای پاراگراف بعدی میتونین از این جمله هم استفاده کنید
Finally,can I possibly ask you to…در نهایت میتونم ازتون درخواست کنم…

2 پسندیده