♥ چالش ایجاد عادت های مفید در زندگی ♥

سلام عزیزانم @m-m96 @KH.GH64 @a.bayani
در مورد خوردن آب روزی 8 لیوان بگم که, من در این مورد مواردی خوندم, البته که نیاز هر بدن با بدن دیگه متفاوته اما بطور نرمال شما بدنتون به حدود 8 لیوان اب در روز نیازمنده, چونکه 70% بدن ما از آب هست حتی اگر حس میکنید به اب نیاز ندارید, اما حتما بخورید اپلیکیشن هم در مورد خوردن آب تو بازار و… هست حتما بزارید تو برنامتون,
من حدود چند سالی هست اینکارو انجام میدم هم روی پوستم موثر بوده, خیلی صاف میکنه پوستو, هم بدنو از الودگی دور میکنه, چونکه من ناشتا حدود دو لیوان آب ولرم میخورم همراه با چند قطره لیمو ترش تازه, اینم بگم اگر مشکل معده دارید ابلیمو تو اب نریزید,
اب هم حتما ولرم باشه, اینکار هم باعث دفع سموم از بدن میشه هم سوخت و ساز بدن رو میبره بالا هم جلوگیری از یبوست میشه.
پس عزیزانم اب بخورید ربطی به طلب کردن بدنتون نداره, نیم ساعت قبل غذا و یک ساعت بعد غذا اب بخورید و نه بین غذا.
در مورد عادت اخری که خدیجه خانوم عزیز پرسیده بودن باید بگم کهتو چند تا پست بالاتر به اقا فرزاد توضیح دادم, فقط اینو بگم که منظورم این بوده که تو انجام هرکاری هستم تمرکزم رو همون کار باشه, دیدین گاهی داریم رانندگی میکنیم تو یه عالمه دیگه هستیم یا به گذشته فکر میکنیم یا آینده و اصلا تو لحظه حال نیستیم,
من دارم تلاش میکنم در حال زندگی کنم البته خیلی بیشتر از 15 دقیقه س, من یکم پرفکتشنیزم.
باز هم سوالی بود در خدمتتونم,
عذر میخوام که دیر جواب دادم.

13 پسندیده