♥ چالش ایجاد عادت های مفید در زندگی ♥

من ساعت خودم رو برات مینویسم, البته خودت باید با توجه به بیدار شدنت تنظیمش کنی, و اینکه چه ساعتی میخوابی, اگر فرض رو بر این بزاریم که ساعت 11 شب میخوابی و صبح 7 بیدار میشی, به این صورته که تا بیدار میشی
یعنی ساعت 7 , یک لیوان اب ولرم با لیمو ترش چند قطره, بعد نیم ساعت صبحانه بخورید البته من گاهی اینو رعایت نمیکنم, ولی بهتره فاصله باشه بینش.
بعد یک ساعت بعد صبونه یه لیوان دیگه که حدودا ساعت 8 خوبه, بعد تا قبل ناهار حدود سه تا چهار لیوان تنظیم کن بخوری, بطوریکه نیم ساعت فاصله باشه تا ناهارت وقتی اب میخوری,
یعنی اگر ساعت یک ناهار میخوری سومین یا چهارمین لیوان ابت ساعت 12:30 دقیقه باشه.
بعد ناهار حدودا چهار لیوان تا شب باید بخوری, و حواست باشه یک ساعت بعد ناهارت باید اب بخوری, تر جیحا همیشه اب شیر رو بخور, خیلی سرد به کبد اسیب میزنه.
خلاصه که اخرین ابی که میخوری حدودا چهار یا سه ساعت با زمان خوابت فاصله داشته باشه, چون ببخشید, نصف شب مجبور نشی بری دستشویی, خصوصا که این عادت رو نداری یکهو اذیت نشی
راستی اینم بگم البته ببخشید میگم, تعداد دفعات دستشویی رفتنتون هم به طبع زیاد خواهد شد, و رنگ ادرار روشن میشه و این یعنی به اندازه اب میخورین, هر چه ادرار تیره تر باشه یهنی کمبود اب داره بدنتون.

9 پسندیده