کمک‌ برای تصحیح گرامر😢

سلام‌ دوستان؛ طبق تکنیکی که اقای کامبیز گفته بودند، یک درس رو برای خودم‌ بازگو کردم و نوشتم اما اخرین اطلاعات گرامریم برای دوران دبیرستان و چندین سال پیشه و جمله سازیم چندان خوب نیست:sweat_smile: امکانش هست چک بفرمایید و اشکالاتم بگید:pray:

This conversation is between two classmates; they talk about price of English textbook; they know its very expensive and over 200 dollars, So they give different suggestions to buy the textbook cheaply; one of their suggestion is buy the used version of it from website or former student.

5 پسندیده

این مشکل خواصی نداره سطحش یکم مبتدی ولی درست تقریباً جایگزین خیلی داری …برای تقویت تو گرامر و اصلا اصولی زبان خوندن متن به دلخواه کتاب زیاد بخون یا گوش کن خیلی خیلی زیاد دوره اینگلیسی قدرت اقای ای جی هوگ و ببین عالیه

3 پسندیده

خسته نباشی،
فک کنم جمله چهارم باید بگی a Cheap textbooks . صفت قبل از اسم میاد

4 پسندیده

ممنووونم :pray: بله سطحم‌ مبتدی و a2 هست:sweat_smile: فعلا از مکالمات کاربردی انگلیسی شروع کردم برم جلو ببینم چی میشه انگلیسی قدرت برام‌ یه کوچولو سنگینه انشالله بتونم سریع به سطحش برسم

2 پسندیده

عه وا اره؛ میگفتم‌ چرا قیافه ش زشته ها:sweat_smile::sweat_smile: ممنون عزیز جان

1 پسندیده

The price
سلام عزیزم
چند تا مورد به چشمم اومد واسه تون می نویسم :blush:

2 پسندیده

It’s

2 پسندیده

Suggestions

2 پسندیده

to buy

1 پسندیده

the website or a website

2 پسندیده

عزیزم cheaply، قیده، صفت نیست.

2 پسندیده

سلام دوست عزیز
یه پیشنهاد براتون دارم، اینه که نرم‌افزار Grammarly رو نصب کنید می‌تونید متن خودتون رو داخل اون قرار بدین و ایرادات گرامری، دستوری و حتی علامت‌گذاری‌ها رو براتون می‌آره و شما می‌تونین با گزینه‌هایی که خودش بهتون می‌ده جایگزین کنین و یه متن بدون ایراد داشته باشین.
اگه نسخه‌ی premium رو هم نصب کنین که با دقت بالاتری این کار رو براتون انجام می‌ده.

7 پسندیده

بی نهاااایت ممنووووووون از وقتی که گذاشتین:heart::heart::heart:

1 پسندیده

چه اپ خوبی:+1::+1: تشکر فراوان بخاطر معرفیش:pray::heart:

1 پسندیده

خواهش می‌کنم موفق باشین :blossom:

میشه ی تصویر از برنامه بدین لطفا

1 پسندیده

بله دوست عزیز
خدمت شما
Screenshot 2022-10-17 201321

3 پسندیده