سلام دوستان؛ طبق تکنیکی که اقای کامبیز گفته بودند، یک درس رو برای خودم بازگو کردم و نوشتم اما اخرین اطلاعات گرامریم برای دوران دبیرستان و چندین سال پیشه و جمله سازیم چندان خوب نیست امکانش هست چک بفرمایید و اشکالاتم بگید
This conversation is between two classmates; they talk about price of English textbook; they know its very expensive and over 200 dollars, So they give different suggestions to buy the textbook cheaply; one of their suggestion is buy the used version of it from website or former student.
این مشکل خواصی نداره سطحش یکم مبتدی ولی درست تقریباً جایگزین خیلی داری …برای تقویت تو گرامر و اصلا اصولی زبان خوندن متن به دلخواه کتاب زیاد بخون یا گوش کن خیلی خیلی زیاد دوره اینگلیسی قدرت اقای ای جی هوگ و ببین عالیه
ممنووونم بله سطحم مبتدی و a2 هست فعلا از مکالمات کاربردی انگلیسی شروع کردم برم جلو ببینم چی میشه انگلیسی قدرت برام یه کوچولو سنگینه انشالله بتونم سریع به سطحش برسم
سلام دوست عزیز
یه پیشنهاد براتون دارم، اینه که نرمافزار Grammarly رو نصب کنید میتونید متن خودتون رو داخل اون قرار بدین و ایرادات گرامری، دستوری و حتی علامتگذاریها رو براتون میآره و شما میتونین با گزینههایی که خودش بهتون میده جایگزین کنین و یه متن بدون ایراد داشته باشین.
اگه نسخهی premium رو هم نصب کنین که با دقت بالاتری این کار رو براتون انجام میده.