Englishpod ترجمه

سلام وقت بخیر
دوستان من درحال مطالعه Englishpod هستم و الان به دروسی رسیدم که متن ترجمه وجود ندارد و داخل سایت دیدم که قول متن ترجمه شده رو پارسال دادن ایا امیدی هست ک متن ترجمه شده این پادکست مفید را در اختیارمون بگذارند ، متن ترجمه شده خیلی کمک به فهمیدن اصطلاحات میکنه

این تاپیک مربوط به «مکالمه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «English Pod»، «سطح ساده»، «47- No Smoking!»

2 پسندیده

سلام
واقعا این دوره فوق‌العادس:ok_hand:
فک نمیکنم به این زودی ترجمش رو بزارن.سعی کن خودت ترجمه کنی و اصطلاحاتی رو که حس میکنی نمیتونی معنی کنی رو توی همین تالار بپرس⚘

2 پسندیده

ممنونم دوست عزیز، واقعا همینطور که شما فرمودید این دوره فوق العاده است و بایستی همین کارو کنم و داخل تلار بپرسم :woman_shrugging:

1 پسندیده

آره عزیزم منتظر ترجمه نباش چون فقط وقتت هدر میره و معلومم نیس کی ترجمه بشه.اگه خودتون ترجمه کنین خیلی چیزارو هم یاد میگیرین⚘⚘⚘

1 پسندیده

دوست خوبم نیروی مترجم خیلی محدود هست اما اگر دقت کنین بخش مبتدی این دوره داره به ترتیب ترجمه میشه. اما یک شخص در حال ترجمه هست که خوب سرعت ترجمه پایینه

در کل برای یادگیری زبان نباید به ترجمه متکی باشین همونطور که دوستان هم گفتن. سعی کنین وقتی در فهم جمله‌ای مشکل دارین یا لغاتش رو از دیکشنری چک کنین و یا توی تالار بپرسین تا راهنماییتون کنیم

2 پسندیده