خواهش
خوشحالم که این نوشته پسند افتاد
توجه شما باعث شد یک بار دیگه بخونم و بخش های به این متن اضافه کنم
جزییات مفیدی اضافه کردین ممنون
هفت فیلم برتر وودی آلن (به انتخاب من)
وودی آلن یکی از برجسته ترین کارگردانان سینماست که فیلمهایش با وجود عمق فلسفی و روانشناختی خود بشدت جذاب، لذت بخش و خاطره انگیزند.
لیست زیر هفت فیلم برتر وودی آلن (از نظر من) هست. از این هفت فیلم، فیلم اول، پنجم و هفتم جدی تر و فلسفی ترند و سایر فیلمها جنبه کمدی در آنها بیشتر است:
1. Crimes and Misdemeanors (1989)
2. The purple Rose of Cairo (1985)
3. Love and death (1975)
4. Midnight in Paris (2011)
5. Match Point (2006)
6. Annie Hall (1977)
7. Blue Jasmine (2013)
معرفی کوتاهی از فیلم امتیاز نهایی (فیلم پنجم در لیست):
وودی آلن در فیلم زیبای امتیاز نهایی با هنرنمایی اسکارلت جوهانسن به نوعی به درونمایه رمان جنایت و مکافات داستایفسکی حمله می کند. همونطور که احتمالا می دونید داستایفسکی در رمان بزرگ خود دانشجویی را ترسیم می کند که براساس برخی باورهای فلسفی دست به کشتن پیرزنی رباخوار می زند، ولی پس از آن دچار عذاب وجدان و آشفتگی روانی می شود و در پایان هم به رستگاری مسیحی می رسد. وودی آلن در این فیلم جنایت تقریبا مشابهی را نمایش میدهد، ولی برخلاف داستایفسکی از مکافات و رستگاری خبری نیست و انگار که کارگردان قصد داشته نشان دهد که در دنیای ما عدالت معنایی ندارد و راحت می توان به هر دلیلی آدم کشت و هیچ عذاب وجدانی هم نداشت. در یکی از صحنه های پایانی فیلم سخن معروف سوفوکل از زبان شخصیت اصلی داستان بیان می شود: هرگز زاده نشدن بزرگترین نعمت است!
همچنین فیلم جنایات و بزهکاری ها یا به انگلیسی: Crimes and Misdemeanors (فیلم اول در لیست) تقریبا همین موضوع را به نحوی تاریک تر و فلسفی تر پیش می گیرد و به نظر من بهترین فیلم وودی آلن هست و برخلاف فیلم امتیاز نهایی به گویش دشوار بریتیش هم نیست.
نگاه وودی آلن به زندگی:
در این روزها یکی از معدود سرگرمی های باقیمانده دیدن فیلمه. این سایت فیلمهای زیادی برای دانلود داره و هنوز بسته نشده:
خون به پا خواهد شد (There will be blood)
سال تولید: ۲۰۰۷
این فیلم رو امروز دیدم. بسیار فیلم عمیق و درگیر کننده ای بود. داستان درمورد کارگری ساده در اوایل سده بیستمه که کم کم پله های ترقی رو طی میکنه و به تاجر نفت تبدیل میشه. فیلم نگاه واقع گرایانه و بسیار تاریک و تلخی به سرمایه داری، فساد جامعه، فساد نهاد دین، انحطاط اخلاقی و آزورزی بی حد و مرز انسانها داره. این فیلم تصویری عریان از روابط میان انسانها و خودخواهی اونها رو نشون میده که برای رسیدن به هدفشون دست به هر کاری میزنن. از همینرو میتوان این فیلم رو فیلمی بدبینانه (بخوانید واقع بینانه) به شمار آورد. بازی بازیگر شخصیت اصلی فیلم هم یکی از شگفت انگیزترین بازیهای تاریخ سینماست. این فیلم در فهرست ۲۵۰ فیلم برتر IMDB قرار دارد.
خیلی دلم میخواد این سریالو شروع کنم اما نمیدونم کدوم سایت کاملشو داره با زیرنویس انگلیش
من همهی اپیزودها رو با زیرنویس فارسی و انگلیسی روی هاردم دارم، اگه شما یا دوست دیگهای خواستید میتونم روی یک فضای ابری براتون آپلود کنم و بهتون دسترسی بدم.
اینجوری که عالی میشه
چندتا فیلم دیگه هم که خیلی دوست دارم اینجا کوتاه معرفی میکنم.
فارگو فیلمی در سبک کمدی سیاه مهیج ساختهٔ برادران کوئن است. فارگو، داکوتای شمالی. «مارج گاندرسن» (دورمند)، پلیس محلی که تحمل، سادگی و رفتار مهربانش، ذکاوتش را پنهان کرده است. وقتی جسد دو سرنشین اتومبیلی در نزدیکی جسد یک پلیس کشف می شود، «مارج» این اتفاق را با پرونده ی دو خلافکار به نام های «کارل» (بوشمی) و «گیار» (استورمار) کنار هم می گذارد…
این فیلم نگاه بسیار بدبینانه ای به روابط انسانی داره و واقعا جهانی سرد و بی روح رو به نمایش میذاره. فیلم No country for old men از همین دو برادر هم در همین مضمونه و ارزش دیدن داره.
روز گراندهاگ یا روز موش خرما؛ فیلمی فانتزی کمدی به کارگردانی هارولد رامیس و بازی بیل مری و اندی مکداول است. «فیل»، گزارشگر هواشناسی تلویزیونی اهل «فیلادلفیا» با نارضایتی به شهر کوچکی می رود تا مراسم سالانه روز معروف دوم فوریه را پوشش دهد. صبح روز بعد از خواب بیدار می شود و در می یابد که بار دیگر دوم فوریه است. این اتفاق مرتبا در روزهای بعد هم رخ می دهد….
یک فیلم عمیق فلسفی و حال خوب کن.
ما میلرها هستیم یا ما میلر هستیم، فیلمی کمدی به کارگردانی راوسون مارشال تربر و نویسندگی باب فیشر، استیو فیشر، شان آندرس و جون موریس است. از بازیگران آن میتوان به جیسون سودیکیس، جنیفر انیستون، اما رابرتس، و ویل پولتر اشاره کرد. یک فروشنده باتجربه، برای وارد کردن یک محموله جدید از نوع علف به ایالات متحده، تصمیم به ایجاد یک خانواده غیرواقعی برای پیشبرد هدفش می گیرد…
یک فیلم کمدی زیبا و خنده دار.
نمایش ترومن، فیلمی علمی تخیلی کمدی درام است که توسط پیتر ویر کارگردانی شده و تهیهکنندگی این فیلم نیز بر عهده اسکات رودین، اندرو نیکول، ادوارد فلدمن و آدام شرودر بودهاست. اندرو نیکول نویسندگی این فیلمها هم بر عهده داشتهاست. جیم کری، لورا لینی، نوآ امریک، ناتاشا مکالهون، هالند تیلور، اد هریس و برایان دلات از بازیگران فیلم هستند. «ترومن بربنک» (جیم کری)، کارمند معمولی یک شرکت بیمه، یک زندگی معمولی در شهری معمولی دارد. اما «ترومن» که از زندگی اش راضی نیست و می خواهد دنیا را ببیند اما …
دوستداران فیلم ماتریکس از این فیلم هم لذت خواهند برد.
مالیخولیا یا ملانکولیا، فیلمی علمی تخیلی به کارگردانی لارس فون تریه میباشد. کیرستن دانست، الکساندر اسکارشگرد و کیفر ساترلند از ستارگان فیلم هستند. کیرستن دانست به خاطر بازی در این فیلم، در جشنواره کن، جایزه بهترین بازیگر نقش اول را برد. فیلم روایت گر 2 داستان جداگانه است؛ داستان اول مربوط به «جاستین» است و داستان دوم مربوط به «جان» است…
یک فیلم زیبا و آخرالزمانی درباره پایان کره زمین.
داستان درباره مردی بنام لی چندلر است که بعد از مرگ ناگهانی برادر بزرگش به نگهدار قانونی پسر او تبدیل شده است…
یک فیلم غمناک اما زیبا درباره تجربه تروما.
شیر؛ فیلمی نامزد 6 جایزه اسکار بیوگرافی درام به کارگردانی گارث دیویس است. پسر پنج ساله ای که در خیابان های کلکته هند گم شده بود؛ به سرپرستی پذیرفته می شود. او پس از بزرگ شدن تلاش دارد تا خانواده اش را پیدا کند اما…
فیلمی زیبا در ستایش به فرزندی پذیرفتن کودکان بی سرپرست.
فیلم The Sound of Music
سال تولید: 1965
اشکها و لبخندها یا آوای موسیقی، فیلمی موزیکال درام به کارگردانی رابرت وایز است. داستان زنی جوان که در صومعه زندگی می کند و علاقه مند به موسیقی و طبیعت است…
یک فیلم موزیکال بسیار بسیار زیبا که از دیدنش واقعا لذت بردم.
ممنون بخاطر معرفیای زیباتون اینارو تو این اوضاع کجا میشه دانلود کرد؟
خواهش میکنم.
فهرست ۵۰۰ فیلم برتر در سایت IMDB:
فیللم ۱ تا ۲۵۰:
2208389382406479619_172140378688445.pdf (1.6 مگابایت)
فیلم ۲۵۱ تا آخر:
-9099182862494851328_74789896944592.pdf (4.8 مگابایت)
The Fall
سقوط
محصول سال 2006
هند،انگلیس،آمریکا
هنرپیشگان: لی پیس ، کاتینکا اونتارو ، جاستین ودل
کارگردان: تارسم سینگ
سینما را می توان به تحقق رسیدن آرزوهای انسان در به تصویر کشیدن رویاها و خیالات او دانست و فیلم "سقوط – The Fall " فیلمی که درقریب به 18 کشور و درطی 4 سال ساخته شده است.
به شخصه این فیلم رو دوست داشتم چون خیلی هنری و تخیلی بود و من عاشقش شدم توصیه میکنم حتما ببینید![]()
سریال curb your enthusiasm خیلی باحال و خوبه. دارای گفتگوهای روزمره فراوان که خیلی به زبان کمک می کنن و توسط دکتر محمد جواد احمدیان که مدرس شناخته شده ای هست معرفی شد که از این طریق آشنا شدم. دارای دیالوگهای مثبت هجده زیادیه و از فصل پنجم گاهی یه کوچولو صحنه غیرمستقیم هم داره ولی در کل بیشتر با مضمون طنز هست تا چیز دیگه. حتما پیشنهاد میکنم در اپ زبانشناس قرار بدید.
همچنین آهنگهای Beatles ، بیلی آیلیش، ویتنی هوستون، ری چارلز، ماریا کری، سلن دایون ، مایکل جکسون، queen ، الویس پریسلی، رو هم لطفا قرار بدید
فهرست صد فیلم برتر کمدی به انتخاب بنیاد فیلم آمریکا:
-480826413291004160_62588435598205.pdf (571.2 کیلوبایت)
فیلم Project Hail Mary
سال: 2026
پروژه هیل مری، رایلند گریس، معلم علوم، در سفینهای فضایی در فاصلهی سالها نوری از زمین از خواب بیدار میشود، در حالی که به یاد نمیآورد کیست و چطور به آنجا رسیده است. با بازگشت تدریجی حافظهاش، او مأموریت خود را کشف میکند: پیدا کردن راهحلی برای مادهای مرموز که در حال خاموش کردن خورشید است. او باید با تکیه بر دانش علمی و ایدههای غیرمتعارف خود، همه چیز را در زمین از انقراض نجات دهد… اما یک دوستی غیرمنتظره باعث میشود که شاید مجبور نباشد این مسیر را به تنهایی طی کند …
من خودم هنوز این فیلم رو ندیدم ولی دانلودش کردم و به زودی میبینم. نمره بسیار بالایی گرفته این فیلم و وارد فهرست ۲۵۰ فیلم برتر IMDB شده.
لینک دانلود:
فهرست ۲۵۰ فیلم برتر انگلیسی زبان در سایت IMDB:
Top rated English movies.PDF (4.1 مگابایت)
https://www.imdb.com/chart/top-english-movies/?ref_=chttp_ql_4
صد فیلم برتر آمریکاییِ تاریخ به انتخاب بنیاد فیلم آمریکا: