معرفی فیلم، سریال و انیمیشن 🎞

تلقین
سرآعاز
Inception
انتشار ۲۰۱۰ ایالات متحده
کارگردان کریستوفر نولان
دام کاب یک دزد اطلاعات از ذهن انسان ها است! او و تیمش افراد هدف رو می خوابانند و وارد ذهن شون میشن یا شاید بشه گفت ذهن اون رو وارد یک دنیای خیالی از ذهن معمار تیم خودشون می کنند و اطلاعات مورد نظرشون رو بدست میارن و سرقت می کنن.این عملیات ها به سفارش مشتریانی مثل سازمان های اطلاعاتی یا شرکت های بزرگ و ثروتمند انجام میشه. یک بار قراره از ذهن یک ثروتمند ژاپنی بنام سایتو اطلاعاتی رو سرقت کنند.
Inception_(2010)_theatrical_poster

5 پسندیده

فکر کنم حالا تنهاییم
I think we are alone now
دل تنها انسانی است که در یک شهر کوچک در آمریکا باقی مانده است. همه انسان ها به شکل عجیب و مرموزی مرده اند، به وضعیت های مختلف، حتی موقع تلوزیون نگاه کردن یا غذا خوردن. دل یک دورف (کوتاه قامت) است.
او هر روز خانه هایی را بازرسی می کند. چیزهای مورد نیازش مثل باطری و غیره را بر می دارد، اجساد را به وانتش منتقل کرده و خانه را ضد عفونی می کند. بعد می رود اجسادی که آن روز جمع کرده را خاک می کند.
تا اینکه یک روز یک دختر جوان به آن شهر می آید. اولین انسان زنده ای که دل بعد از مدت ها دیده است.

6 پسندیده

مجموعه ارباب حلقه ها
The Lord of the Rings
این مجموعه بر اساس کتاب ارباب حلقه هانوشته جی آر آر تالکین ساخته شده
کتاب ارباب حلقه ها یک کتاب نمادین و خردمندانه است، شخثیت ها، موجودات و اتفاقات استعاره و تمثیلی هستند و میشه ازشون چیزهای زیادی یاد گرفت. خود کتاب سخت، پیچیده است و خوندنش آسون نیست.
دیدن این مجموعه کمک می کنه با فضای کتاب آشنا بشیم و بتونیم اون رو تصور کنیم. همچنین حتی اگه کتاب رو نخونیم از خرد و داستان های کتاب استفاده کرده و چیزهایی یاد بگیریم.

این مجموعه با سه گانه ارباب حلقه ها شروع شد، سه فیلم فوق العاده با کارگردانی پیتر جکسون

1
The fellowship of the Ring

2
The Two Towers

3
The Return of the king
.

بعد از این سه گانه ارباب حلقه ها، سه گانه دیگری ساخته شد بنام سه گانه هابیت
The Hobbit
شامل:

1
An Unexpected Journey

2
The Desolation of Smaug

3
Thd Battle of the five Armies

الان هم که یک سریال ساخته شده.
برای دیدن این مجموعه پیشنهاد می کنم به همین ترتیبی که معرفی شد ببینید.
این فیلم ها پر از شخصیت های مختلف و جالب هستند. اگه دوست داشتین راجع به هر کدوم کلی اطلاعات در اینترنت هست.
ضمنا آقای تالکین زبان شناس بود و زبان هایی که در فیلم می بینید مثل زبان الف ها، اورک ها و غیره رو ایشون خودش درست کرده و زبان های کاملی هستند و میتونید یاد بگیرید! بخصوص الان زبان الف ها خیلی رایج و محبوب شده و از سرتاسر جهان افرادی هستند که به این زبان ها تسلط دارند!

5 پسندیده

فیلم های اخیری که معرفی شده بود رو قبلا دیده بودم.
اما اینو نه!
نگاهش میکنم:ok_hand:

@samirashiiri1 خانم خانما! لایک خالی نداشتیم!!! پاکش میکنم:wink:
ممنون که وقت گذاشتین و نگاه کردین🩵

2 پسندیده

ای بابا ، چرا پاکش کردی .
می خواستم بیام بگم اون موقع مشتری داشتم، فقط خوندم و رد شدم.

ولی چه باحال تحلیل می کنی ، کلا می ری تو عمق فیلم.
چیزی نگفتم دیشب چون حالم حسابی بد بود، دل درد و سردرد با هم از لحاظ روحی هم خسته .
این فیلم هم که درد داشت نور علی نور شد.

برداشت آزاد بکنم، آدما از اونی که نشون می دن بیشتر درد دارن. بیشتر فکر دارن و ما اینو هیچ وقت از نگاهشون نمی فهمیم. وقتی پا حرفشون بشینی اون موقع می بینی چقدر درونش با بیرونش فرق می کنه .
به قول همسرم ،درونم خودمو می سوزونه بیرونم مردم رو .
یکی بود من گاهی بهش غبطه می خوردم، این قدر فعال، یه بار نشستم پا حرفاش ، وسط حرفاش گفت چند بار می خواسته خودکشی کنه . دارم از افسردگیش حرف می زنم ،چیزی که من اصلا هیچ اطلاعاتی ازش نداشتم‌ و فکر می کردم آدما با رقص، پیاده روی و خوندن کتاب حالشون خوب میشه.

اون دختر تپله، افسردگی داشت و اون یکی نا اهل نه. هنر داشت، اعتماد به نفس ارائه اش رو نداشت.
اون یکی ، چون هیچ کسی رو نداشت رفته بود سمت اون کار ولی آخر فیلم گفت: من دیگه بی کس و کار نیستم‌ .می بینی اهمیت این که یکی بهت توجه کنی چیه؟؟؟
از تیکه تیکه های خاطراتش فهمیدم که پدربزرگه به مامانش هم رحم نکرده ولی نمی خواسته . مامانش شاد بود. مشکلی نداشت ، برای چی خودکشی کرد؟؟؟ چون از خودی خورد؟ چون باورش نمی شد ؟

و چرا توی این فیلم فقط به بدبختی زن ها پرداخت، یا اشاره اش به اقایون کمتر بود؟ چه اونی که رئیس مدرسه بود و توانمند، چه اون دختر ضعیف ؟؟

حالمو بد کرد برای این جنبه اش . یعنی مردها آسیب پذیر نیستن؟
البته که راس فیلم ،همون معلم، خیلی فکر می کرد ولی چون نمی تونست کاری کنه گریه می کرد.

وسط سر و صدا دارم تایپ می کنم. احتمال ویرایش این متن هست.

نهایت یه چیزی بگم:
اگه کسی ته چاه هم باشه ،با کلی مشکل ، می تونه خودشو نجات بده به شرطی که بخواد. (دختر نااهله)فقط باید بگرده راهشو پیدا کنه و تنها اون راهی که می ره راه اصلی نیست. نشد، بپیچه یه جای دیگه، یه چیز دیگه
رو امتحان کنه.

2 پسندیده

انشاالله خوب باشی و دیگه درد سراغت نیاد🩵
ممنون از وقتی گذاشتی… حالا من دارم خواب میرم:grimacing: فردا میام میگم… در ضمن پیاممو کات کرده بودم
و حالا پیست میکنم…:laughing:

خلاصه

خب من یکمی از دریافتی هامو میگم شاید باعث بشه جرقه هایی در ذهنت زده بشه! (ببخشید تو تو حرف زدم! حمل بر بی ادبی نشه… اصلن میگم شما :grimacing:)
یه معلمی داریم که نقش ناجی رو بازی میکنه، اون راه درست رو نشون میده اما انتخاب و در قرار گرفتن اون راه رو بر عهده خود شخص میزاره! تحمیلی در کار نیست…
و خیلی جالب اون دختری که به اصطلاح متفکر تر و اهل کتاب بود خود کشی میکنه. و اون دختر خیابونی اهل میشه. چرا؟
کلا فیلم خیلی حرفها برای گفتن داشت و بیانشون میکرد اما دست و پا شکسته! حالا یا واقعا قصدش بیانِ به همین اشفتگی بوده! و یا واقعا نتونست آشفتگیها رو سرو سامان بده…! در حقیقت هم کار محالیه! (از نظر من نمیخواست)
از طرفی جو مدرسه رو نشون میده! خشونت دانش اموزان! اوضاع نابسامان مسئولیت مدرسه! و حتی نبود والدین در زمانهایی که باید باشند…
ولی در زمانی که نباید باشن! هستند و فقط فحاشی میکنند!!
و خیلی چیزای دیگه که حالا بی خیال…
چندتا سوال:grimacing:
چرا معلم وقتی دخترو تو اتوبوس دید گریه کرد؟
چرا دخترو پیش خودش نگه نداشت؟
چرا دختر عکاس خودکشی کرد؟
چرا معلم افسرده بود؟
از اون خاطراتی که به یادش میومد چی دستگیرتون شد؟
و چرا تو دفتر چیزی نوشته نمیشد؟! مثلا پدر بزرگ اخرش چیزی ننوشت…!
هدف از نوشتن چی بود؟
(میخوام جوابای شما رو با جوابای خودم مقایسه کنم:grimacing:)
حوصله هم نداشتید پیام رو پاک میکنم. :wink:

2 پسندیده

Blade Runner

محصول کمپانی برادران وارنر ۱۹۸۹ ایالات متحده
کارگردان ریدلی اسکات
ژانر علمی تخیلی

داستان در آینده رخ میده. انسان در خارج از زمین هم دنیاهایی برلی زندگی ساخته. بنظر میاد طبیعت در کل زمین از بین رفته باشه، هیچ اثری از گیاهان و طبیعت در این فیلم نیست.
انسان ها برای جنگیدن، کار سخت در شرایط خطرناک و سخت و غیره ربات هایی آدم واره ساخته اند که بهشون ریپلیکانت میگن. ریپلیکانت ها ساخت اتحادیه تایرل هستند و قابلیت های بیشتری نسبت به انسان های معمولی دارند، هم در جسم و هم در ذهن. وجود ریپلیکانت ها روی کره زمین ممنوعه. ریپلیکانت های فراری و یا از رده خارج شده توسط نیروهای ویژه ای بنام بلید رانر بازنشسته می شوند (در واقع کشته می شوند. این اصطلاح بازنشستگی رو خود نیروها بکار می برند، شاید میخوان از زشتی و پلیدی کارشون کم کنن)
شش ریپلیکانت یک شاتل دزدیده اند و به کره زمین آمده اند. تمام ۲۳ سرنشین شاتل کشته شده اند. یک بلید رانر خوب مسئول تحقیق میشه اما اونم کشته میشه. دکارد یک بلید رانر قدیمی و کاربلد که اخراج شده دوباره به کار فراخوانده میشه.

فیلم قشنگ و خوش ساخته. صحنه آرایی ها عالیه. موسیقی فیلم هم کار ونجلیس مشهوره.نتیجه فیلم بسیار موفق بود و جز صد فیلم برتر جهان طبقه بندی شد.
عکس زیر سکانس مشهوری بنام اشک های زیر باران از اواخر فیلمه
Blade_Runner

در ادامه این فیلم، بلید رانر دوم هم ساخته شد.

Blad Runner 2049

2017، ایالات متحده
کارگردان دنی ویلنوو
یک ربات پیشرفته آدم واره بنام کی در اداره پلیس بعنوان بلید رانر کار می کنه. اون هم مسئول بازنشسته کردن بلید رانرهای فراری، خارج از کنترل یا از رده خارج شده است. در این میان اما اتفاقات خاصی رخ میده و کی رازهایی رو می فهمه.
دومی هم خوب بود، اما اولی یه چیز دیگه است.

قرار شد در آینده سریالی هم بر این اساس ساخته بشه.

3 پسندیده

از لیست های معرفی فیلم کلا خوشم میاد، این دو تا لیست به جهت معرفی فیلم هایی که می شناختم خوب اومد

لیستی از چهل اثر ماندگار تاریخ سینما از بین برندگان جایزه اسکار (لیست خیلی خوبی بود و تمام فیلم هایی که نعرفی کرده ارزش دیدن دارند)

.
لیستی از چهل و پنج فیلم برتر ژانر جنگی

https://techrato.com/2023/05/07/best-war-movies-in-the-history-of-cinema/?unapproved=218466&moderation-hash=c37d68b803216ca8d620226c81a52cb7#comment-218466

.

2 پسندیده

برداشت آزادتون رو دوست:ok_hand:

مرسی که اینو متوجه شدین، اصن خیلی خوشحال شدم:grimacing: چون برداشت من همین بود و چند نفر دیگه متوجه این قضیه نشدن. و فکر کردم شاید من خیلی بدبینم!
بله!

:ok_hand::clap:

حالا برداشت آزاد من :roll_eyes:
میشه گفت اولین چیزی که فیلم میخواد بگه اینه که اصلا چرا بچه میارین؟!
فقط چون کار راحتیه!
مثلا اکر قرار بود واسه بچه آوردن برین تا بالای کوه و بیان پایین… اقدامی میکردین!
(معلومه که نه! چون سخته…)
شاید اونطوری در طول مسیر یکمم به نوع پرورش بچه هم فکر میکردین! اصلا صلاحیت فرزند آوری رو دارید!
(اینطوری شاید اینقدر بچه بلاتکلیف درست نمیشد!!!)

و اینکه اصلا چرا معلم میشید! بخاطر نیاز و شرایط یا اینکه واقعا این شغل رو که خیلی تاثیرگذاره رو دوست دارید!!!

اما میبینیم که جفت این فعل ها بیشتر در اثر نیاز رخ میدن.یکیش نیاز به درآمد! یکیش نیاز به میل خاکبرسری…
در کل خیلی تفکری در انجامشون نیست.
حالا چرا تفکری نیست!؟
چونیکه اون نظامی که حاکم بر جامعه هست نمیخواد تفکر و اندیشه ای در این دو نهاد مهم اجتماع (خانواده و مدارس- آموزش) وجود داشته باشه.
بگذریم…

ببین فیلم میخواسته خیلی چیزا رو بگه ولی نتونسته!
قصدش فقط نشون دادن نقاط ضعف خانم ها نبوده!
پسر های مدرسه هم مشکل داشتن،معلم های مرد هم مشکل داشتن! و مهمتر از همه کارکتر اصلی. ولی دیگه مجال رسیدگی به همه رو نداشت!
اتفاقا تو این فیلم کسی توانمند نبود! (حتی مدیر که توقع میره شخص توانایی باشه از پس مدیریت زندگیه زناشوییش هم بر نمیاد چه برسه به مدرسه!)
همه درگیر ناتوانایی ها و نوع بروزش در اجتماع بودن…یکی با پرخاشگری(پسر سیاه پوست)، یکی با جلب توجه(دختر بد لباس)، یکی با خود فروشی(دختر اتوبوسی!)، یکی با هنر عکاسی(دختر تپل)، یکی با خشونت علیه حیوانات(پسری که گربه رو کشت)، یکی با انزوا(معلم مردی که اصلا انگار نبود!)، پدر بزرگ(عذاب وجدان و میل به ببخش)، معلم (در قابل یک ناجی )این رفتار ها همه به یک کمبود و نیاز روحی بر میگرده که متاسفانه بهایی بهش داده نمیشد و اصلا این اشخاص نمیفهمیدن مشکلشون چیه! به جز معلم.
شاید اگر همه یک دفتر برمیداشتن و صادقانه با خود واقعیشون با لحظات تاریک و روشن زندگیشون روبرو میشدن و قدرت پذیرش خود حقیقیشون رو داشتن اصلا این فیلم ساخته نمیشد!
(خواسته ی معلم که هیچ کس در طول فیلم انجامش نداد!)
هیچ کس نمیتونست بر کاستی هاش غلبه کنه، همه آشفته بودن… اما معلم با توجه به گذشته تاریک و غمی که داشت توان تفکیک قضایا رو داشت و میتونست آشفتگیهای ذهنشو کنترل کنه… چطور؟ با آگاه کردن ذهن و برداشت درست از مسائل و انتخاب عمل صحیح در قبال مشکلات.
به شاگرداشم گفت باید کتاب بخوونید! و ذهنتون رو با افکار پوچ نظام پر نکنید…اما خیلی شعار گونه گذر شد ازش.
دختر تپل نماد یک شخص با استعداد و باهوش بود.او کتاب میخوند، محیط پیرامونشو درک میکرد، عکاسی میکرد. با هنرش درون اطرافیانشو به تصویر میکشید. نبوغ و فهم بالایی داشت. اما ظرفیت و قدرت مواجه با ناسازگاریها رو نداشت.
و قربانیه والدینی بی مسئولیت، نظام آموزشی غلط! و قضاوت نابجا(معلم زن) شد.

در کل وقتی نهاد اصلی جامعه -خانواده- و بعد مدارس که وظیفه تربیت و پروش بچه ها رو بر عهده دارن دچار نقصان و ضعف باشه نتیجه اش میشه یک اجتماع از هم گسیخته و آشفته و سر در گم.
خیلی حرف زدم دیگه بیخیال:grimacing: در کل بنظرم فیلمش ارزش دیدن داره.

2 پسندیده

و باز هم واو ، ساچ واو :clap::clap::clap:

2 پسندیده

سلام سلام…
اومدم یه فیلم ناب بهتون معرفی کنم…
سینما پارادیزو رو که دیدین… این داداشِشِ… حالا بعد میام خواهرشم معرفی میکنم!
فعلا داداشو داشته باشید…تا به دیگر اعضا برسه…
من این فیلم رو خیلی دوست دارم در مورد یک نابغه موسیقیِ که در کشتی به دنیا میاد و به نوعی کشتی حکم وطنش رو پیدا میکنه. او در طول زندگیش شاهد شور و اشتیاق مردمیه که برای به تحقق رسوندن آرزوهاشون از اروپا به امریکا مهاجرت میکنن… گویی امریکا بهشت روی زمینه… همه با دیدن مجسمه آزادی فریاد سر میدن که امرییییکا امرییییکا … اما این امریکا در هاله ای از ابهامه(مه) … کی میدونه در پس این مه در نیویورک چه در انتظارشه ولی این جسارت رو به خودشون میدن و برای بهتر شدن زندگیشون پا در دنیایی جدید و بی انتها میذارن…
قصه، قصه اون مردم نیست! قصه، فلسفه زندکیِ پسری دوست داشتنیه که در تضاد کامل با تمام مردمِ …او که با نت های موسیقی، با کلید های پیانو تمام ناگفته و گفته های ذهنشو و درون انسان های پیرامونشو از احساسات تا افکار و کردار و حتی حرف ها رو به موسیقی تبدیل میکنه…
اگه سینما پارادیزور در ستایش سینما بود این در ستایش موسیقیه به دست همون کارگردان.
طبق معمول کسی فیلم رو نمیبینه!:face_with_diagonal_mouth:
ولی اگر نگاه کردین ممنون میشم بگید چرا صفحه گرامافون رو شکست؟ :upside_down_face:

The Legend of 1900
MIDb: 8
R

5 پسندیده

داخل زبان شناس داره؟

1 پسندیده

ببخشید زهرا جانم نشون نمیده کدوم پیاممو ریپلای کردین؟

2 پسندیده

قبلی رو عزیزم همین فیلم کامنت قبلی عزیزم :smiling_face_with_three_hearts:

2 پسندیده

نه خانمم داخل زبانشناس نیست.
اگر بلبل جان داشته باشید. رایگانِ. گویا فیلم ها هم کامل ارائه میده!!! اما من تا الان ازش استفاده نکردم.
داخل آپارات هم هست.
زرفیلم هم سایت خوبیه یه سری فیلماش رایگانه یه سری اشتراکی.اما چون همش فیلتر میشه باید تلگرام یا اینستاشو داشته باشید که از طریق لینک های جدیدِ بدونِ فیلتری که اعلام میکنه وارد سایت شد.
(داخل زبانشناس فیلم پیانیست هست که اونم عالیه)

3 پسندیده

ممنون عزیزم :smiling_face_with_three_hearts:

2 پسندیده

La Vie En Rose

Original title: La Môme
2007
PG-13
7.6
(با زیرنویس انگلیسی نگاه کنید:grimacing:)

بنظرم یکی از بهترین فیلم ها در ژانر بیوگرافی همین “زندگی گلگون” باشه. و شاید دلیل این امر بازی فوق العاده ماریون کوتیارِ… وای هر چی از بازی متفاوت و تاثیر گذار این بشر بگم کم گفتم. یعنی امکان نداره در طول فیلم بغض کرده… و اشکی جاری نشه!
(این فیلمرو همون سال ۲۰۰۷ و یا هشت دیدم واسه همین وارد جزییات نمیتونم بشم!)

ادیت پیاف یکی از مشهورترین خواننده ها، به نوعی یکی از هنرمندان بین المللی فرانسه محسوب میشه.
او در منطقه ای فقیر نشین و بدنام از پدر و مادری لاابالی متولد شد.مادرش او را رها کرد و پدر الکلی، هم برای رفتن به جنگ! او را نزد مادرش که صاحب خانه ای بدنام بود سپرد! گرچه مادربزرگ توجه چندانی به او نداشت اما زنی روسپی حس مادرانه ای نسبت به وی پیدا کرده بود. ادیت در آن زمان در اثر عفونت قرنیه(کراتیت) ، بیناییش را بمدت چند سال از دست داد…
او تا پایان زندگی سختی های فراوانی را متحمل شد و نهایت در سن ۴۷سالگی در اثر سرطان، چشم از این جهان بست. اما گویی ۱۰۰ ساله بود!! (به دلیل سوء استفاده از مرفین جهت کاهش امراض و اعتیاد به الکل بسیار ضعیف، شکسته و فرتود شده بود )
20

کسی که در فلاکت به دنیا امد با فلاکت بزرگ شد و در اثر بیماری با فلاکت مرد!

(فقر یا ثروت هیچ یک دلیل بر خوشبختی یا بدبختی نیست. اما سلامت روح و روان و جسم لازمه یک زندگی با کیفیتِ.اینم نطقی از آنکو:grimacing:)

فیلم برنده ۴۹ جایزه است که دوتاش اسکار برای بهترین بازیگر زن و بهترین گریم.

متاسفانه در آپارات تریلری ازش پیدا نکردم.

3 پسندیده

Non, Je Ne Regrette Rien
نه، هیچ حسرتی نمی خورم
Edith Piaf

Non… rien de rien
Ni le bien… quon ma fait
Ni le mal, tout ça m`est bien égale…

نه، هیچِ هیچ
نه، من هیچ حسرتی نمی خورم
نه خوبی هایی که در حقم کرده اند،
و نه بدی ها؛
همه درنظرم یکسانند.

Non… rien de rien
Non… je ne regrette rien
C`est payé, balayé, oublié
Je me fous du passé…

نه، هیچِ هیچ
بهایش پرداخته شده، محو و فراموش شده است.
من کمترین اهمیتی به گذشته نمی دهم

Avec mes souvenirs
Jai allumé le feu Mes chagrins, mes plaisirs Je nai plus besoin d`eux

با خاطراتم، آتشی افروخته ام.
غم هایم، شادی هایم،
دیگر به آنها نیازی ندارم

Balayées les amours
Avec leurs trémolos
Balayés pour toujours
Je repars à zéro

عاشقانه هایم، با همه ارتعاشهایش،
محو شده است،
برای همیشه محو شده است.
بار دیگر، از صفر شروع می کنم

Non… rien de rien
Non… je ne regrette rien
Ni le bien, quon ma fait
Ni le mal, tout ça m`est bien égale

نه، هیچِ هیچ
نه خوبی هایی که در حقم کرده اند،
و نه بدی ها؛
همه درنظرم یکسانند.

Non, rien de rien
Non… je ne regrette rien
Car ma vie… car mes joies…
Aujourd`hui… ça commence avec toi…

نه، هیچِ هیچ
چرا که زندگی ام،
و خوشی هایم،
از امروز با تو آغاز می شود…

5 پسندیده

لیست معرفی جالب و همراه با تحلیلی از یازده فیلم سامورایی
بعضی از فیلم های سامورایی فضای بسیار نا امید کننده ای دارند که البته با توجه به زمان و شرایطی که فیلم روایت می کنه قابل درکه
فساد حکام و اربابان، رشوه، دست درازی دزدان با خیال راحت و غارت های مداوم، قحطی، بیماری و گرسنگی در ادواری از ژاپن مسئله ای رایج بوده
اما در فیلم هفت سامورایی ساخته کارگردان فقید آکیرو کوروساوا که شاید بهترین فیلم این لیست باشه، این مفاهیم به شکلی تلطیف شده و با طنزی آمیخته شده که دیدن این مفاهیم رنج آور نیست. اما اگه چند بار ببینید متوجه تلخی پشت این طنز ها میشین، مثل جایی که کوکوچی ئو اسم خودش رو نمیدونه و یادش نیست، چون در سن خیلی کم خانواده اش رو از دست داده و مثل حیوانات ولگرد یتیم توی خیابان بزرگ شده

3 پسندیده

چرا زبانشناس این سریال رو نمیزاره داخل زوم؟:pensive:

1 پسندیده