خيلی متشکرم
خب چون اینجا تاپیک معرفی فیلمه،الان دیدم دوستان lingbe چندتا معرفی کرده بودند،منکه تاحالا اسمشونم نشنیده ام.
The conjuring
Three Idiots
Kung fu panda
هیچ اطلاعی از این فیلمها و کیفیت و…ندارم
به غیر از کونگ فو پاندا متأسفانه بقیه رو ندیدم.
فیلم American History X
محصول سال ۱۹۹۸
فیلم تاریخ مجهول آمریکا به خشونت، نفرت و پیامدهای منفی آن می پردازد. فیلمی روایتگر نژادپرستی و گسترش ترسناک آن که هیچ گاه تازگی خود را از دست نخواهد داد.
شخصیت اصلی داستان دِرِک (Derek) یک نژادپرست و نئونازی متعصب است. فیلم از همان لحظه آغاز با نشان دادن قتل وحشیانه دو سیاهپوست توسط درک، بیننده را میخکوب می کند. پس از این شروع توفانی، فیلم به عقب برمی گردد و داستان زندگی درک و نحوه ورود او به گروه نژادپرستان را نمایش می دهد.
درک که اکنون در زندان به سر می برد، با مشاهده نژادپرستی های افراطی در زندان و همچنین دوستی با یک زندانی سیاهپوست، کم کم در ایدئولوژی و باورهای خود شک می کند و سرانجام از باورهای نژادپرستانه اش دست می کشد. او از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده برمی گردد، ولی متوجه می شود که برادر نوجوان او دَنی (Danny) عضو گروه نژادپرستانه شده و قصد دارد که از سبک زندگی برادرش تقلید کند. درک از این واقعه آشفته می شود و پس از زد و خوردی شبانه با دوستان سابق نژادپرستش، به برادرش تمام آنچه در زندان دیده و تجربه کرده را تعریف می کند و به او پیشنهاد می دهد تا نژادپرستی را رها کند. فیلم با صحنه ای تلخ به پایان می رسد.
به نظر من این فیلم یکی از آموزنده ترین فیلمهای تاریخ سینماست. این فیلم به خوبی نشون میده که نفرت پراکنی چه پیامدهای شومی میتونه داشته باشه، پیامدهایی که حتا خود نژادپرستان و خانواده اونها رو هم دربر می گیره. موضوع اصلی فیلم نژادپرستی نیست، بلکه نفرت و تبعات نفرته که در جامعه آمریکا به صورت نژادپرستی درمیاد، ولی ممکنه در کشوری دیگه خودش رو به گونه ای متفاوت بروز بده.
تماشای این فیلم زیبا رو به همه دوستان پیشنهاد میکنم.
تریلر فیلم:
معرفی خوبی بود
فیلم جالبی بنظر میاد
حتما می بینمش
ممنون
سلام به همه
امروز این فیلم آمادئوس رو دیدم واقعا یکی از شاهکارترین فیلمی بود که دیدم
نقش ها، اجراشون، رقص، موسیقی همه اش عالی بود
این فیلم بیشتر برای افرادی که تفکرات شبیه سالییری رو دارن رو به تصویر کشیده که فقط ظاهر موفقیت، مهارت، استعداد افراد رو میبینن و فکر میکنن که خدا این استعدادها رو در درون انسان های خاصی قرار داده و به بقیه نداده اما اینطور نیست استعداد و خلاقیت خدادادی نیست بلکه به پشتکار، تلاش، استمرار فرد بستگی داره که در مسیر موفقیت قرار میگیرن.
با دعا کردن هم معجزه ای رخ نمیده
کاملا موافقم
کوبو و دو تار
Kubo and the Two Strings
محصول ۲۰۱۶
داستان این فیلم در مورد پسرکی به نام کوبو و در ژاپن باستان روایت میشود. او در دهکدهای از مادرش مراقبت میکند تا اینکه یک شبح از گذشته با احیا کردن انتقامی بسیار قدیمی زندگی وی را زیر و رو میکند. این باعث میشود که انواع و اقسام اتفاقات برای او رخ دهد و خدایان و هیولاها به تعقیبش بیایند. برای آنکه کوبو زنده بماند، باید زرهی جادویی را بیابد که زمانی پدر مرحومش، یک سامورایی افسانهای، آن را میپوشیده است…
من این انیمیشن رو خیلی دوست دارم و از این انیمیشن و همچنین انیمیشن کورالاین (Coraline) خیلی خاطره دارم. هر دو ساخته استودیو لایکا هستن که انیمیشن هایی در سبک استاپ موشن میسازه و کاراش حرف نداره.
این انیمیشن برای یادگیری زبان انگلیسی هم بسیار مناسبه، چون زبان ساده تری در مقایسه با انیمیشن های والت دیزنی داره.
انیمیشن کوبو و دو تار هم سرگرم کنندس و هم در پایان نکته آموزنده ای رو به آدم یادآوری میکنه. در این داستان حماسی اشاره هایی هم به آموزه تناسخ دیده میشه. هم طنزآمیزه و هم غمناک و بنظرم در مجموع خیلی خوش ساخت از آب دراومده.
تماشای این انیمیشن زیبا رو که در زبانشناس هم هست پیشنهاد میکنم.
تریلر انیمیشن:
ایمیشن خیلی قشنگیه
خیلی خوب و جذاب و هنرمندانه هم ساخته شده
اما قدری غمگینه و برای بچه های کوچک هم قدری ترسناکه
دخترم هیلدا که از اون دو شخصیت خواهرها می ترسید
و یه جورایی شخصیت سوسک و میمون اون رو یاد من و مادرش مینداخت و باعث اندوهش می شد
خلاصه دیگه براش نذاشتم
اما گمان کنم برای بزرگترها خیلی جذاب باشه
ممنون از معرفیشون
من کورالاین رو بعد معرفیتون دیدم و باید بگم اولین بخشی هست ک توی زوم تونستم تموم کنم چون بقیه معمولا جذبم نمیکردن یا زیادی سخت بودن
اگر چیزی توی این مدل انیمیشن هست باز معرفی کنید ممنون میشم
خواهش میکنم.
این چند انیمیشن زیر رو هم پیشنهاد میکنم. برای خودم خیلی کمک کننده بودن:
مجموعه داستان اسباب بازی هم که برای نسل ما خاطره انگیزه پیشنهاد میکنم. البته سطحش کمی سختتره.
در آینده باز اگه انیمیشن مناسبی به ذهنم رسید اینجا معرفی میکنم.
کورالاین
Coraline
محصول ۲۰۰۹
به کارگردانی هنری سیلیک (کارگردان انیمیشن مشهور کابوس قبل از کریسمس)
سبک: فانتزی ترسناک
داستان انیمیشن:
کورالاین جونز (با صداگذاری داکوتا فانینگ) دختری یازده ساله است که به همراه پدر و مادرش زندگی آرام خود را رها میکنند و به یک خانهٔ عجیب، دورافتاده و قدیمی در شهری دیگر میروند. آنها همسایههای عجیبی به نامهای خانم اسپینک، خانم فورسیبل و آقای بوبینسکی دارند. او از اینکه دیگر دوستانش را نمیبیند و پدر و مادرش به او توجه نمیکنند ناراحت است. کورالاین یک شب در کوچکی را در خانهشان پیدا میکند و از آن وارد دنیایی سحرآمیز و رنگارنگ میشود و آنجا پدر و مادری مهربان تر پیدا میکند. اما تمام افراد این دنیای جدید به جای چشم دکمه دارند! همه چیز خوب پیش میرود تا وقتی که مادر جدیدش میخواهد که به چشمهای کورالاین دکمه بدوزد و او را در آن دنیا نگه دارد و …
این هم از خاطره انگیزترین انیمیشن هاست که تا به حال دیدم. شاید بیش از سی بار دیده باشمش. در اوایل یادگیری انگلیسی، این انیمیشن رو بارها میدیدم و در یادگیری لغات و افزایش مهارت لیسنینگ خیلی بهم کمک کرد.
هم کتاب داستان (نوشته نیل گیمن) و هم انیمیشن کورالاین در زبانشناس هست و هر دو رو پیشنهاد میکنم.
تریلر انیمیشن:
Oppenheimer 2023
MIDb : 8.6
کارگردان : کریستوفر نولان
بیوگرافی درام تاریخی
خب!
کیلین مورفی در نقش اوپنهایمرِ…
الحق و الانصاف حق مطلب رو هم خوب ادا کرد!
تدوین هم عالی.
دیگه همین!
میل سخنم نیست!
دوسِش نداشتم.اصلآ و ابدآ
تامام
مدتیه که تقریبا هر شب فیلم می بینیم
اما اونقدری باحال نبودن که بخوام معرفی کنم
( بعضی هاشون رو از برخی دوستان گرفته بودم، واقعا سلیقه افراد تو انتخاب فیلم چقدر فرق داره، فارغ از اینکه بخوایم قضاوت کنیم کدوم یکی خوبه کدوم بد، صرفا تفاوت ها جالبه )
یا حوصله نداشتم بعدش
اما تصمیم گرفتم بیشتر معرفی کنم
وحشی
Wild
فیلمی زندگینامهای و درام
سال ۲۰۱۴
ایالات متحده
این فیلم بر اساس بخشی از زندگی خانم شرل استرید به نام وحشی: از گمشده تا پیداشده در مسیر پاسفیک کرست ساخته شده است.
شرل کودکی سختی داشته، پدری غیر متعهد و الکلی که آنها را کتک می زده
شرل در زندگی شخصی اش مشکلات زیادی داره
گهگاهی الکل و مواد می زنه
با اینکه متاهل هست و شوهرش رو دوست داره ولی با افراد غریبه ای که نمی شناسه سکس می کنه
و از همه مهم تر با غم از دست دادن مادرش که مهم ترین فرد زندگی اش بوده کنار نیومده
تو فیلم متوجه میشیم که مادرش چقدر شخصیت خاص و دوست داشتنی داشته
شرل تصمیم می گیره از شوهرش جدا بشه (با اینکه هر دو قلبا همدیگه رو خیلی دوست دارن) و به یک پیاده روی طولانی بره
فیلم جالبی بود
سلام
عاا… یادم نیست این فیلم رو معرفی کردم یا نه!
اما فیلم قشنگیه در ژانر جنگی درام رمانتیک…
که البته بر گرفته از کتابی به همین نامِ.
بزرگترین اشاره اش به قضاوت کردنِ اونم از نوع اشتباهش…
و اما تاوان!
چه تاوانی کفایت میکنه از برای کسی که به اشتباه و عجولانه قضاوت کرده (اگر وجدان داشته باشه… جز پشیمانی! چه سود…)
و یا شخصی که مورد قضاوت قرار گرفته ؟!
جز افسوس… و افسوس
باز چه سود… !!!
Atonement
MIDb : 7.8
کلیپ کاملا اسپویلِ
Vacation
یک فیلم نه چندان آموزنده اما خنده دار و بامزه
بنظرم در کل فیلم بدی نبود
پدر یک خانواده که از قضا یک خلبان مسافربری نه چندان موفق درون ایالتی است تصمیم میگیره تعطیلات بجای رفتن به یک ویلا که چند سال اخیر میرن به یک سفر متفاوت جاده ای بره
این زوج دو پسر دارند
فیلم یکم صحنه و غیره داره، مثبت هجده نگاه کنید
یک لیست جالب
معرفی مینی سریال های محبوب جهان
فیلم ما سرباز بودیم
We were soldiers
ایالات متحده آمریکا
ژانر: ضد جنگ
بر اساس کتاب
We Were Soldiers Once… And Young, Hal Moore complains
خاطرات هال مور
این فیلم بر اساس واقعیت ساخته شده، اما نه در تمام جزئیات
فیلم به اولین حضورهای نیروهای آمریکایی پس از شکست فرانسوی ها در ویتنام می پردازه. یک گروه از نیروهای نظامی فرانسوی در کمین ویت کنگ ها گرفتار می شوند و تلفات قابل توجهی می دهند. فرمانده ویتنامی جهت ایجاد رعب و وحشت جهت جلوگیری از ورود نیروهای دیگر، دستور اعدام تمام اسرا و زخمی ها را داد. یازده سال بعد هنگ هفتم سواره نظام هوایی آمریکا به فرماندهی سرگرد مور با نیروهای ویتنامی با همان فرمانده می جنگند. نیروهای ویتنامی از قبل آماده بوده و سنگر و تاسیسات زیر زمینی دارند، تجربه دو دهه جنگیدن در همان محیط را دارند و مسلح به سلاح های ساخت اتحاد جماهیر شوروی از قبل سلاح انفرادی کلاشینکف، موشک های دوش پرتاب و تیربار هستند. تعداد نفرات ویتنامی حدود ده برابر نیروهای آمریکایی است اما آمریکایی ها از پشتیبانی قدرتمند نیروی هوایی و توپخانه و همچنین لجستیک فوق العاده توسط هلی کوپترها بهره مند هستند.
لیستی از یازده انیمیشن انگیزه بخش برتر