تبلت یا لپ تاپ

بچه ها من میخوام تبلت بخرم اما نمیدونم چه مارکی و چه قیمتی؟
و اینکه بیشتر برای یادگیری زبانم لازم دارم, از طرفی همسرم میگه لپ تاپ بخریم,
میخوام بدونم چه تفاوتی لپ تاپ با تبلت داره کلا؟!!!

2 پسندیده

سلام
توصیه میکنم یه محصولی بخرید که همزمان هم لپ تاپ باشه و هم تبلت
تو این لیست میتونید چندتاشونو ببینید
http://sobhanehonline.com/fa/news/29695/آخرین-قیمت-انواع-لپ‌تاپ‌های-لمسی-جدول

2 پسندیده

مگه همه ی امکانات تبلت تو لپ تاپ نیست؟ یا اینکه هرکدوم خاصیت خودشونو دارن؟
راستش من هم برای یادگیری زبان میخوام هم همسرم برای نرم افزارهای مهندسی
حالا با این اوصاف کدوم قابلیت بهتری داره و هم مقروم به صرفه س؟

1 پسندیده

سلام با تبلت میتونید زبان کار کنید و همسرتون هم با لپ تاپ میتونه کارای مهندسی رو انجام بده

اما با این لینکی که خدمتتون معرفی کردم میتونید هر دوی این امکانات رو همزمان داشته باشید

1 پسندیده

خیلی ممنونم از کمکتون, پس بهتره که لپ تاپ و تبلت رو با هم داشته باشیم, منتها در یک دستگاه, تا بحال نشنیده بودم این دو تا رو در کنار هم, فکر میکردم هرکدومشون جداست, معلومه که بتازگی دوتاشو ادغام کردن.

2 پسندیده

خواهش میکنم
بله از پارسال مدل های ادغام شده به بازار اومدن

2 پسندیده

پیشنهاد من اینه لپ تاپ های لمسی نگیرید.
اینا شمارو به دردسر میندازن. دوستانی میشناسم که مشکلات زیادی با این لپ تاپ ها داشتند.
برای خرید در وهله اول باید به بودجه ای که در اختیار دارید و همینطور کاری که میخواید با ابزار انجام بدید نگاه کنید.
بطور مثال من برای خرید لپ تاپ ده تومن در نظر گرفتم. چرا؟
چون هدف من کارهای سنگین و پردازشی و گرافیکی با لپ تاپ هستش.
اگه کاربر مالتی مدیا یا خونگی هستید تا دو تومن هم میتونید یه سیستم ببندید که کارتون رو برای ۱۰ سال آینده راه بندازه.
اگه همسرتون قرار کارای خفن انجام بدن نیاز داری بالای ۴ تومن هزینه کنید تا کفاف سالهای آتی رو کنه.
اگه گوشی مناسبی در اختیار دارید به نظر من خرید تب لت بیهودست و نمیشه روش حساب طولانی مدت باز کرد.
تبلت تنها مزیتش به نصب گوشی صفحه بزرگشه.
از اونورم اونقد گندست که حمل و نقلش رو اعصابه.
لپ تاپ درسته سنگین تره ولی تمامی کارهای یه کامپیوتر رو انجام میده.
پس بهتره برای خرید ببینید چیا مد نظرتونه اگه فقط زبانه پس گوشی هم کارتون رو راه میندازه ولی اگه کارای دیگه فقط لپ تاپ

5 پسندیده

علاوه بر اینکه صحبتهای اقا کامبیز رو قبول دارم اینم اضافه کنم اگه خانه دار هستین و با تب لت قراره فقط زبان بخونید پیشنهاد منم اینه اگه گوشی مناسب دارین هزینه برای تب لت ندید
من خودم اخیرا تب لت خوبی خریدم ولی خب واقعا نیازم بود چون به راحتی میتونم تو همایش ها و کنفرانسای علمی و کلاسام ببرم و ازش استتفاده کنم. یا اینکه برای مقاله خوانی های علمی خیلی به دردم میخوره وقتی خارج از خونه ام .
در غیر این صورت اگه شما کار چندانی با تب لت نمیکنید خریدش توصیه نمیشه .

4 پسندیده

من دوستانی دارم که می تونن بسیار دقیق و علمی پیشنهاد بدن.
اما همون طور که @YoKambiz فرمودن، باید اول بدونید که:
۱. گوشی، تبلت، و یا لپ تاپ را دقیقل برای چه کاری می خواهید؟
۲. چقدر می خواهید هزینه کنید؟

در کل نظر من اینه:

:point_left: هیچ ابزاری برای زبان بهتر از گوشی نیست. من با لپتاپ زندگی می کنم اما تقریبا اکثرا کارهای زبان به جز رایتینگ را با گوشی انجام می دهم.

:point_left: کلا با تبلت چندان موافق نیستم. کارایی خوبی برای کارهای مهندسی یا زبان کار کردن نداره.

:point_left: خودم و اطرافیانم همه لپتاپ لمسی داریم و مشکلی نداره، اما کارایی خاصی هم نداره، فقط کمی فانه.
البته دو تا از لپتاپ های ما مانیتورش کاملا می خوابه و مثل تبلت میشه، اما سیستم عامل همون ویندوزه. پس نمیشه گفت تبلت میشه. @Farzad_Poodineh فرزاد جان درست میگم؟ شما لپتاپ لمسی سراغ دارید که کاملا تبلت بشه؟

:point_left: با مدیریت درست بودجه تون، می تونید خرید خوبی داشته باشید. بعضی افراد گاهی لپتاپی می خرن که ویژگی هاش هیچگاه به کارشون نمیاد. پس با دقت خرید کنید.

2 پسندیده

@kambiz_mbiخیلی کامل و خوب توضیح دادین, کارهای مهندسیه خیلی خفن نه, در حد اتوکد و فهرست بها و… منم برای فیلم دیدنو کارهای زبانم, راستش حالا که همگی گفتین گوشی بهتره پس من برم گوشیمو عوض کنم,
@nasim_yasدقیقا درست گفتین شنیده بودم که تبلت بیشتر برای مقاله و کتابخونی و… اینا کاربرد داره
@mostafa.mohammadrezaee چشم بررسی میکنم که یه چیز خوب و مناسب بخرم.
ازهمتون ممنونم که کمکم کردین, @Farzad_Poodineh

2 پسندیده

همه از معایب تبلت گفتند من از مزیتش بگم، برای کتاب خوندن و فیلم دیدن نسبت به گوشی بهتره، فقط همین :smile::joy:

2 پسندیده

من تبلت galaxy tab s2 9.7 داشتم حدود یک سال، یکی از بهترینهای چند سال اخیر.
حدود یک ماه پیش فروختم و گوشی گرفتم. تمام آموزشهای زبانم رو هم باهاش دنبال میکنم. گوشی بهتره و لپ تاپ هم که لازمه.
به نظرم تبلت چیز غیر ضروری و خیلی جاها که نمیشه حملش کرد دردسر ساز هم هست.
فقط در یک صورت تبلت بگیرید. فیلم زیاد ببینید و کتاب pdf زیاد بخونید

3 پسندیده

ما اینقدر از تبلت گفتیم تا یه لپتاپ گیر همسر گرامی تون بیاد.
:sweat_smile:
اینطوری که باز سر اون بنده خدا بی کلاه موند :joy:
ولی خداییش زبان در اولویته. حداقل در تالار زبانشناس ما طرفدار هم صنف های خودمونیم. :upside_down_face:

3 پسندیده

:stuck_out_tongue_winking_eye::grin::grin:دقیقا ما تو خونه با این مشکل مواجهیم, من میگم کامپیوتر, اون میگه لپ تاپ( کامپیوترم قدیمی شده انداختیمش دور امسال)
در اخر هم من گوشیمو عوض میکنم. :grinning_face_with_smiling_eyes::joy:

درست میگین, شنیده بودم ولی خب دیگه بازم گفتم بپرسم.
@ehsan957 :blush::wink:

1 پسندیده

من کامپیوترم رو دوم دبیرستان گرفتم:
رم 2 که الان کردمش 4
گرافیک 1 گیگ
سی پی یو دوال کور
مادربرد گیگا بایت ep41

انصافا خیلی خیلی ازش راضی بودم. تقریبا هر روز پشتش نشستم و تمام این سالها روزانه واسم کار کرده و فقط یک بار خراب شد.

برای کارم اگه لپ تاپ لازم نبودم یه سیستم رومیزی جدید می بستم چرا که هم ارزون تر در میومد و هم پشت میز راحت ترم. تازه تو خونه آدمم هست. نگران این نیست آدم بیرون ببره بیوفته ازدست آدم یا کسی بخواد بهش آسیب بزنه. :grin:

همه چی بسته به نیازه دیگه.
برای اتوکد و اینا هم همون دو سه تومن میشه یه سیستم خوب بست.
من قیمت زدم یه لپ تاپ که سی پی یو i7 باشه و رم 8 و گرافیک دو حدود 3 تومن در میاد
فک کنم واسه شوهرتون این مناسب باشه.
ضمنا همیشه قبل خرید زیاد تحقیق کنید. منظورم از زیاد یعنی زیاااااااااااااااااد.
چون لپ تاپ تی شرت نیست که بگیم خب 5 تومن بیشتر خریدم مهم نیست. لپ تاپ هم قرار یه عمر کار کنه و هم اینکه ماهیتش با سایر دارایی ها فرق داره :grin:

3 پسندیده

ممنونم ازتون, یک دنیاااااااا سپاس که وقت گذاشتین. اینی که گفتین چه مارکی؟

لنوو

زیاد قیمتها بین لنوو و ایسوز اچ پی متفاوت نیست

مگر اینکه بخواید Msi یا اپل بگیرید که خیلی متفاوته چون ببخشید جون سگ دارند :grin:

2 پسندیده

میشه در مورد مدل لپ تاپ هم نظر بدید؟؟ من دو دل هستم نمی دونم Core i7 7500U بگیرم یا Core 15 8550. پولم هم بیشتر از اینها نیست!! میشه یکی بهم بگه کدوم سرعت بیشتری داره؟؟؟ :thinking:
:thinking:

این یکی بدون شک بهتره رفیق