تلفظ releases چگونه است؟ +صوت تلفظ

On Saturdays I often get together with my classmates and we see all the latest releases together.

در این جمله با اینکه لهجه بریتیش است به صورت " ریلیسیس" تلفظ میشود ، در صورتی که تلفظ این کلمه به بریتیش " رِلیسِس" است؟

باید به کدام تلفظ توجه کرد ؟

این تاپیک مربوط به «1a» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Vocabulary for IELTS»

1 پسندیده

خیلی ممنونم :rose::rose: چجوری میتونم قواعد مربوط به تلفظ جمع این‌کلمات رو یاد بگیرم. که آیا ییز تلفظ میشه یا اِز تلفظ میشود؟

خواهش میکنم.
توصیه میکنم خیلی خودتون رو درگیر قواعد نکنید و احازه بدین گوش شما با تکرار و تمرین زیاد به تلفظ کلمات عادت بکنه!
اگر درگیر قواعد بکنید خودتون رو نمیتونید به سلاست برسید و مجبورید بخاطر هر نکته‌ی کوچکی بدنبال انبوهی از قواعد بگردین توی ذهنتون!

بجاش سعی کنید تکرار تمرینتون رو زیاد کنید و سعی کنید برای روان شدن ابتدا همه تلفظ هارو به یک لحجه(امریکن یا بریتیش) یادبگیرید که دچار دوگانگی نشید.

2 پسندیده

دقیقا من اکثر فایل هایی که گوش میکنم بریتیش است . ولی اکثر کلمات رو هم‌با تلفظ صحیحش سعی میکنم یاد بگیرم. چون خودم بخشی از پژوهشم در رابطه با نوروساینس بوده تاثیر تلفظ اشتباهی که در کلمات که مغز برای اولین‌بار ثبت میکنه اطلاع دارم:blush: و اشتباه در تلفظ ده برابر بیشتر طول میکشه اصلاحش نسبت به زمان ابتدایی که فرد برای تلفظ درست میگذارد.‌کاملا در مورد اینکه نباید حساسیت به خرج داد با شما موافقم. ولی سوالم از این‌جهت بود که در جایی دیده بودم که تلفظ کلماتی که es میگیرند براساس قاعده ای یا ییز یا اِز تلفظ میشوند که من آن‌قاعده را فراموش کردم.‌:blush:
خیلی ممنونم از توجهتون:blush::rose::rose::rose::rose::rose:

1 پسندیده

بله درست میفرمایید, امیدوارم پیروز و موفق باشید
اگر خاطرم بمونه میفرستم قاعده اش رو, خیلی چیز پیچیده‌ای هم نیست
:innocent::pray:

1 پسندیده

همین که همیشه صبورانه پاسخگو هستید خیلیییی ممنونم :rose::rose::rose::blush:

1 پسندیده

خواهش میکنم, زنده باشید:innocent::pray:

1 پسندیده

در همین جمله مفهوم releases together.چیست؟؟