سلام چرا گوینده هنگام تلفظ کردن کلمه The به جای آنکه تلفظ ذی /ði/استفاده کند و بگوید ، به صورت شلاقی از دال فرسایشی استفاده می کند و تلفظ دی/di/میگوید
از چه تاریخی در تلفظ انگلیسی آمریکایی این حرف اینجوری تلفظ میشود من با اسناد زبان انگلیسی مان هم صحبت کردم صحبت من را تایید کرد.
لطفاً این تلفظ کلمه The رادرست کنید
باتشکر از سازندگان اپلیکیشن آموزش جذاب و زیبا یتان
این تاپیک مربوط به «ساحل آمالفی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «۴۰۰۰ کلمهی ضروری»، «کتاب اول»، درس «ساحل آمالفی»
1 پسندیده
سلام دوست عزیز
اکثر درسهای اپلیکیشن توسط افراد نیتیو رکورد شده پس احتمال خطا توش کم میشه. و اینکه تو حالت کلی حرف شما کاملاً درسته ولی یه نکتهای رو که باید بهش توجه کرد اینه که همون طور که تو زبان فارسی یه کلمه ممکنه چند تا تلفظ مختلف داشته باشه تو زبان انگلیسی هم به همین صورت هستش، و تفاوت در تلفظ وجود داره.
2 پسندیده
چه ربطی دارد من میگویم اشتباه تلفظ کرده بعد شما میگویید چون نیتیو است خطا ندارند من و شما هم زبان فارسی نیتیو هستیم ولی هنگام خواندن یک متن فارسی میتوانیم هزاران بار اشتباه کلمه بگویم یا جا بیندازیم این نمی تواند دلیلی بر این باشد که او تمامی کلمات را درست تلفظ کرده باشد
1 پسندیده
بنده نگفتم خطا ندارن گفتم احتمال خطا کمه. و به دلایل جغرافیایی ممکنه یک کلمه چندین تلفظ داشته باشه.
و البته بهتره روی ادبیات خودتون هم کار کنید.
2 پسندیده