وای خیلی مسخره س که یه آقا میگه
I want to cook the best food for my husband
این تاپیک مربوط به درس «مهارت خاص » در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «تمرین مکالمات روزمره انگلیسی»
وای خیلی مسخره س که یه آقا میگه
I want to cook the best food for my husband
این تاپیک مربوط به درس «مهارت خاص » در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «تمرین مکالمات روزمره انگلیسی»
خب شایددد…
ن بنظرم اصلاااا خنده دار نبود
مگ این کارا فقط وظیفه ی زناس؟
محض اطلاع ت خارج اصن نمیگن وظیفته هر کس کار خودشو انجام میده و ت کارها هم شریکی هستن…چ ت پخت و پز و کارهای خونه و چ ت کار کردن در بیرون از خونه حتی مخارج هم شریکی هس…ک حالا این از ی لحاظ بده از ی لحاظ خوبه
دریا جان منظورشون این بود که چرا ی اقا باید برای شوهرش اشپزی کنه ؟
که خب بیشک اشتباه تایپیه
اهاااااااااااا ازون لحححااااظظظظظظظظظظظ
من چی … سالهاس پخت و پز و شستن و بشور و بساب رو خودم انجام میدم
من موقه شستن ظرفا و تمیزکردن سطح زمین معمولا با هندزفری آهنگامو گوش میدم یا از تی وی ترانه پخش میکنم تا کارای روزمره ام خستم نکنه
حتا ی عادتی هم پیدا کردم ک وقتی قراره کسی بیاد خونم اول سرویس بهداشتی و حمام رو تمیز تمیز میکنم چون خودم تمیزی رو بی نهایت دوست دارم
تازه ایرانم هستم تکوتنها/
حالا اگه خانمم داشته باشم ک بیییی نهایت ب اینچیزا (خودم) اهمیت میدم
ب این میگن دیسیپلین
من که خود متن رو نخوندم
اما ممکنه یک خانواده هم جنس گرا باشن
تو خیلی از کشورهای پیشرفته قانونیه و گمان کنم الان حتی کلیسای کاتولیک روم (همون شاخه اصلی و متعصب به رهبری پاپ و مرکزیت واتیکان) هم رسما پذیرفته و در مورد مراسم ازدواج اونها هم کارهای دینی معمول مثل زوج های معمولی انجام میشه.
تو برخی از این زوج ها روابط متقابل و برابره
اما تو برخی از اونها یکی شون بدلایلی ممکنه نقش مردانه پر رنگ تری بگیره یا برعکس
اما معمولا این زوج ها روی کلماتی که همدیگه رو صدا می زنن حساس هستن و معمولا از کلماتی مثل همسر یا پارتنر و غیره یا اسم کوچک طرف مقابل رو استفاده می کنن و کلماتی مثل شوهر خیلی کم و به ندرت استفاده میشه و گمان نکنم هیچ وقت از کلمه ای مثل زنم استفاده کنن.
بهرحال بنظر من که مسخره نیست و خوبه که به گرایش های همدیگه احترام بذاریم و همدیگه رو درک کنیم، یا حداقل سعی کنیم. بخشی از زیبایی جامعه همین تفاوت ها است.
اقا من خیلی در لفافه اینو نوشتم. ولی پاکش کردم حتی با ذکر مثال! التون جان .نیل پاتریک هریس. جودی فاستر. الن.
بعد شما خیلی شفاف نوشتین… میدونم اهل سانسور نیستید…خخخ
البته به شخصه این جامعه رو جز زیبایی ها نمیبینم!
اما نظر خاصی هم درموردشون ندارم…
اونجور باشه نمیگه شوهر . فقط زن هست که میگه husband
ترس نداره که
بهرحال بخشی از واقعیت جامعه است
درصدشون هم کم نیست و بنظر میاد به دلایل مختلف رو به افزایشه یا شناخت افراد از خودشون داره زیاد میشه
اینکه روابط غیر استرایت قشنگه یا نیست یه نظر شخصیه
اما بهرحال بعنوان یک واقعیت در اتسان ها و بیش از ده هزار نوع حیوان دیگه از گاو و اسب و گوسفند گرفته تا پنگوئن و دلفین وجود داره
البته بنظرم با توجه به شرایط جامعه مون بهتره به این بحث ادامه ندیم، اینجا هنوز در مورد مدرسه رفتن یا نرفتن دخترها بحث هست و فعلا مدرسه دختر خودم تعطیل شده
نه، قضایا و تقسیم بندی زیاد داره و با توجه به شرایط جامعه و حاکمیت و غیره دست و بال بنده برای توضیحات بسته است.
تو اینترنت مطالب در این مورد زیاده و خوبه که حداقل تقسیم بندی های کلی اش رو یاد بگیریم
بله من منظورم این نبود که این کار خانوم هاست فقط. په فرقی میکنه ؟ اینکه یه اقا بگه شوهرم جالبه
60 posts were merged into an existing topic: محل انتقال مطالب متفرقه
در نهایت هم خودش میگه
All women should learn it
تقسیم بندی کلی چیو ؟
این خودش اخرش میگه
All the women should learn it to keep their families warm
منظورشون گرایشهای متفاوت و نقش هاشون در زندگی مشترکشونه. یه سرچ بزنید همه چیز میاد دستتون.
یعنی خوشمومیاد حساب و کتاب بچه ها هم از دستت در رفته اونقدر زیادن ماشالا بزنم به تخته به نوم خدا
گمان کنم توضیح دادنش خلاف قوانین تالار باشه
اما یه سری از کلمات پر کاربرد انگلیسی تو همین مباحث هست
دیگه باید خودتون یه سرچ بزنید
باور کنید دست و بال ما را در ارائه توضیحات علمی هم بسته اند
خدایی اش من که زن اینطوری ندیدم، اما مرد مهربان زیاد دیدم و بعید نیست در خلوت کار به تشت و گلاب و شیر هم کشیده باشه. من نمیدونم این داستان ها رو اینها از کجا در میارن
عزیزم این صدای مردونه ست و خودش میگه من زنم ؟
به نظر من که کلا این برنامه رو همینجوری ضبط کردن و کار نداشتند چیو بدن به کی بخونه . خیلی دارید قضیه رو پیچیده میکنید . من اصلا فکر نکنم داستان هم جنس گرایی و اینا باشه
هرچند اگر باشه هم چه اشکال داره راجع بهش حرف زدن. یکم حرف میزنید و بعد میگید جاش اینجا نیست ؟ این چیزیه که به هر حال وجود داره . ما هم که داریم زبان کشور یا بهتر بگیم کشورهای دیگه رو میخونیم باید با این مسائل اشنا باشیم. نخونیم هم اطلاعات عمومی محسوب میشه. حرف زدن درباره ش که دیگه چیز بدی نیست
البته باز هم میگم باز هم من فکر نمیکنم هدف این درس این بوده باشه. بیشتر یه اشتباه به نظر میرسه
ممنون اقا بهزاد بابت اطلاعاتتون
منم رو همین حساب گفتم (خب شاید…) به خاطر قوانین تالار که فکر نمیکردم اوکی باشه گفتنش
و همینطور اشاره به این موضوع داخل کتابا گفتم احتمالا اشتباه تایپی باشه… و شما درست میگین خیلی مواقع به انتخاب خودشون برای خودشون شخیصت انتخاب میکنن که حتی در طرز پوششونم تاثیر داره وکاملا مشخصه که کدوم چه نقشی دارن …
من اصلا قصدم مسخره کردن نبود واقعا اصلا به خودم اجازه نمیدم تو چیزای پیش پا افتاده کسیو مسخره کنم چه برسه تو این موارد، به نظرم هر انسانی ازاده برای انتخاب هر چیزی ،حتی به غلط از نظر هرکسی
از نظر من که حرف زدن موردی نداره… ! چه بهتر از به اشتراک گذاشتن طرز فکر های شخصی و و و …! هر شخصی دنیایی داره و اشنا شدن با دنیاهای متفاوت حد اقل برای من جالبه! معاشرت به هر نحویش باعث رشد و نو آدم میشه…
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!
مطلب اینکه زبانشناس دستو بالمونو بسته، دسته بال زبانشناسُ کی بسته، ارشاد، ارشادُ کی بسته…!؟
دیگه خلاصه یه چرخه تهی و پوچِ، که در هر حال هست…!
و ما به عنوان مصرف کننده! موظفیم علی رغم میل باطنی بهش احترام بزاریم، همونطور که عوامل محترم زبانشناس این کارو کردن و برای حفظ برنامه ای که دوسش داریم اجراییش کنیم…
بنده شرمنده ام که اشاره ریزی شد و بعد گفتیم جاش اینجا نیست… اگر میل به بحثش دارید تشریف بیارید خصوصی سیر تا پیازشو بریزیم رو دایره!