هایلایت و مرور بدون لایتنر

۱. مرور بدون لایتنر دقیقا چیه؟

۲. هایلایت چیه؟ فکر کنم همین خطی خاکستری‌ایه که زیر کلمات میاد

۳. چرا از اول بعضی از کلمات خط خاکستری زیرشونه؟ کلمه and هم برا من این شکلیه

(اینجا من سه تا سوال مجزا پرسیدم! ممنون میشم هر سه‌تاشو جواب بدین)

1 پسندیده

یعنی به لایتنر فرستاده نشن ولی هایلایت زرد یا زیرخط خاکستری بشه که توی متن ببینید و مرور کنید.

کادر رنگی که به رنگ زرد درمیاد بهش میگن هایلایت (هایلایت آبی هم داریم وقتی برای بار اول میبینیدشون)
زیر خط خاکستری هایلایت نیست.

چون مرور بدون لایتنر زدین و به شکل زیرخط خاکستری در اومده.
هایلایت بدون مرور هم به شکل هایلایته و هم زیرخط خاکستری برای این تو تنظیمات میتونید تغییرش بدید.

وارد تنظیمات بشید و بخش «پخش کننده دروس» میتونید گزینه شیوه نمایش کلمات رو انتخاب کنید

2 پسندیده

بعد اگه وارد لایتنر نشن و در متن مرورشون کنیم، چه فایده‌ای برامون داره؟

راستش تو دستگاه من که هایلایت گویا این چیزاییه که خط خاکستری تیرشون داره

این هم مثل مورد سومی که گفتین، از داخل تنظیمات قابل تغییره؟

کلمه and رو که دیگه مرور بدون لایتنر نزدم
راستش من بااینکه خیلی کلمات رو دستکاری نکردم، خیلی از کلمه‌هام خط خاکستری زیرشونه

برای گسترده خوانی خوبه خیلی ها هم هستن که لغات رو نمی‌خوان بفرستن لایتنر فقط هایلایت بشه در متن

بله

از چند دستگاه استفاده میکنین؟

۱. یعنی اینطوری که بدونیم قبلا دیدیمشون؟

۳. یک دونه دستگاه

بله درسته
و برنامه رو آپدیت کردین؟

1 پسندیده

کلا که آره

ولی الان که مایکت و کافه بازار رو دیدم آپدیتی هنوز براش نیومده بود

مشکل شما پیگیری میکنم که اگر باگ باشه بررسی بشه

1 پسندیده

لطف کردین

1 پسندیده

میخواستم پیگیری کنم
این مشکل بررسی شد؟

سلام

قبلا یه فیچر گذاشتیم که وقتی روی کلمه ای کلیک میکردید اما کاری انجام نمیدادید زیرش خط میومد. فیچر خیلی مناسبی نبود برش داشتیم. برای همین همه اون نوع کلمات تبدیل به مرور بدون لایتنر شدن.

2 پسندیده

آقای ناصری از این دیدار کمال استفاده رو می‌برم تا ازتون درخواست کنم یه فکری هم به حال iOS ای های غریب کنین؛ باتشکر:joy::pray:

1 پسندیده

خب ممنونم

پس با این حساب این کلماتو ما باید دونه دونه حذفشون کنیم، درسته؟

از نسخه pwa استفاده کنین.

1 پسندیده

بله بایستی حذف بشن

این دیگه یعنی نرم‌افزار نیست؟س

ببخشید من جواب میدم
نه نرم افزار نیست این وب اپلیکیشنه که روی مرورگرها اجرا میشه هم در سیستم و در گوشی قابل اجراست

2 پسندیده

من در حال حاضر با همون لایتنرم رو کار می‌کنم سپیده‌جان
ولی روی تلفظ کلمات باگ داره
البته گمون می‌کنم تو همین یه ماه اخیر به‌روزرسانی شده چون حس می‌کنم ظاهرش تغییر کرده و چند هفته پیش خیلی پیش می‌اومد رو تلفظ کلمه گیر کنه و پخش نکندش الان واقعا بهتره عملکردش (شاید هم با سرعت نت مرتبطه!)
ولی الان اصلی‌ترین مشکلش اینه که یهویی هنگ می‌کنه و تلفظ و معنی و مثالِ دو سه‌تا کلمه قبلتر رو پخش می‌کنه (علیرغم اینکه اون کلمه‌ها رو بدون انتخاب یک‌گزینه از بین “یادم هست/یادم نیست” رد نکرده بودم)
و خب هی باید با یه وقفه‌ی چندثانیه‌ای برگردی عقب و دوباره برسی به کلمه‌ی جدید تا به مثال و تلفظ مربوط به همون کلمه دسترسی پیدا کنی
(Windows 10/Chrome)

ممکنه این مورد رو به همکاران بخش مربوطه اطلاع بدین؟

و اینکه مثل اینکه چیزی غیر از این زبانشناس خودمونه
درسته؟

چون یک حساب کاربری مجزا درست کرد برام
که از صفر شروع شده بود
با اینکه با همون شماره تلفن بود

وب و نسخه های دیگر مستقل عمل نمیکنه سینک میشن باید گزینه ورود رو بزنید و اکانت خودتون رو وارد کنید