امید تا خوش خیالی… کار ما از امید گذشته است. البته افرادی هستند تلاش هاشون جواب داده و نمیشه منکر شد.
درسته هیچ راهی نیست باید خودمون سرگرم کنیم تا بگذرونیم.
سلام![]()
ممنون بابت این پست خوب و جالب…
من نمیدونم قبلا تو این پست چیزی نوشته بودم یا نه
کمی بین پستهای قبلی گشتم چیزی ندیدم و یادم نیست
در هر صورت من امروز صبح قبل اینکه این پست رو ببینم یه سری هدف ها واسه خودم مشخص کردم تا از امروز چون اول ماهه با جدیت شروع کنم و ادامه بدم، که بعدش این پست رو دیدم تصمیم گرفتم اینجا هم بزارم تا یجور تعهد باشه که هم بیشتر یادم بمونه انگیزه داشته باشم، هم ایشالا سال دیگه این موقع که به نوشتهام سر زدم هدفام رو تیک زده باشم![]()
یه سری اهدافم مربوط به یادگیری زبان هست و یه سری هم اهداف دیگه مه که تقریبا همیشه گهگاهی انجامشون میدم، ولی از امروز میخوام به صورت منظم و جدیتر شروع کنم ادامه بدم. خدایا به امید تو![]()
![]()
۱ اردیبهشت ۱۴٠۵
خیلی هم عالی منم با نوشتن تازه فهمیدم بهتر ارتباط می گیرم درس جدید که جزء دروس اصلی محسوب میشه رو باید بنویسم یعنی متنه باید جلوی روم باشه فقط نمی دونم منظور بعضی ها که می گن با پادکست نوت برداری کنین همون متن اصلی رو هر چی می شنویم بنویسیم یا اون بخش توضیحات و اصطلاحات که می گه
چقدر عالی .
موفق باشی ساناز خانم![]()
و چه جمله قشنگی آخر متنت![]()
![]()
![]()
برای خودت شخصی سازی کن .
برای من اینجوری بود که اوایل کل متنی که می شنیدم رو ترنزکریپت می کردم و بعدتر فقط اون جمله هایی که توش کلمات ناآشنا داشت.
بعد هم اون جملات رو یادداشت می کردم تا هم جای دیگه ازشون استفاده کنم ، هم برام مرور بشه.
من با کتاب تکتیس اینکار رو می کردم. فایل های کوتاهی داشت و خسته نمی شدم و همه موضوعی رو در برمی گرفت.
ببین چجوری برات راحت تره؟
کل متن یا تیکه هاییش ؟
مهم اینه که از انجام دادنش لذت ببری و چیزی یاد بگیری.
اینا رو از کم شروع کردی؟ درسته؟
یعنی عادتش رو قبلا ساختی؟
مرسی عزیزم![]()
![]()
کنجکاو شدیم آخریه که روش اموجیه چی بوده![]()
یه تغییری بده .
به نظرم منبعی برای خوندن انتخاب کن و با توجه به تایم خودت و برنامه روزانه ات بگو ، چقدر از اون منبع رو باید تا آخر اردیبهشت تموم کنی .
اینجوری برنامه ات رو بنویس :
به حای ۷ ساعت زبان خوندن ؛ مطالعه فلان منبع و اتمام تا فلان جا.
مثلا کتاب تکتیس رو استارت می زنم . ۲۴ فصله . ماهی ۶ فصل باید بخونم . این ماه میشه تا فصل ۶ . این هفته می شه تا ص فلان. سهم امروزم اینقدره .
این حوری قابل ملموس تره و اگه روزی از برنامه عقب افتادی ، می دونی که باید تو روز بعد جبران کنی.
رقص![]()
رقص ، ورزش ، پیاده روی ، کتاب ، زبان ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
علایق من![]()
چقدر خوب![]()
![]()
![]()
میدونم عزیزم
این کلیات برنامهریزیم بود و دیگه جزئیاتش رو ننوشتم
یعنی هر کدوم زیرشاخه و بخشای خودش رو داره که شامل چه برنامهها و منابعی میشه که دیگه اونا رو ننوشتم
چون هر روزه تو ذهنمه و میدونم چیا باید بخونم و منابع رو هم مشخص کردم
بازم مرسی از نظرت![]()
![]()
![]()
پس عالیه .
موفق باشی عزیزم![]()
اع این تایپک ![]()
![]()
یادش بخیر. چقدر دلم براتون تنگ شده بود ![]()
سلام امیدوارم الان بهتر شده باشه اوضاع براتون![]()
درود دوستان… ![]()
![]()
![]()
مهمترین هدفم در این سال جدید اینه که سطح زبان انگلیسم رو به B1 برسونم. نوازندگی فلوت یاد بگیرم. بیشتر پیادهروی برم، بیشتر در طبیعت گردش کنم، بیشتر کتاب بخونم. ![]()
![]()
من هم ؛ برای این محیط و اینجا و زبان خوندن![]()
خیلی هم عالی .
موفق باشی ![]()