چالش لایتنر 1402 🚀

سلام . ممنون بفرست ‌. اونو نصب کنم مثلا هر چی دانلود کردم سرجاشه؟
حالا لایتنر با پیشنهادات مختلفش بماند :face_with_hand_over_mouth:
تو این عکس نگاه کن چرا برای یک لغت اینهمه Offer داده :open_mouth:

1 پسندیده

1 پسندیده

سلام عزیزم . لطفا بمن بگو برای هر لغت از اون گزینه های کنارش استفاده میکنی و مدت زمان مشخص میکنی؟ این کار خیلی سختیه؟
و اینکه در ورژن جدید شنیدم اگه بموقع مرور نشه کلمات برمیگرده به خونه قبلی . این مشکل رو چطوری حل میکنی؟ منظورم اینه که با این تغییرات جدید و روزهای مختلفی که ارائه شده چطور بفهمیم الان روز کدوم کلمه هست؟

1 پسندیده

سلام دوست عزیزم.

من حتما از گزینه کنارش استفاده میکنم و اصلا کار سختی نیست و اتفاقا کمک میکنه که کلماتی که تسلط بیشتری دارم مدت زمان مرورش رو موکول کنم به زمان های دورتر . و کلماتی که زیاد خوب بلد نبودم به جای اینکه بزنم یادم نیست قبل از زمان پیشنهادی برای مرور انتخاب کنم . و فقط کلماتی که اصلا بلد نبودم رو یادم نیست بزنم.

راستش برای این موضوع اصلا فکر نکردم . چون درستش هم‌همینه که کلماتی که مرور نشه یک خانه بیاد عقب . یه خوبی جعبه لایتنر اینه که خیلی شبیه ساختار حافظه ای مغز عمل میکنه و برای همین اگه کلمات درست و به موقع تکرار بشه خیلی سریعتر از افرادی که از لایتنر استفاده نمی کنند در حافظه طولانی مدت ثبت میشه .‌
برای همین من‌با برگشت به عقب کلمات مشکلی ندارم و اتفاقا چون کلمات من زیاده خیلی این اتفاق می افته .
برای همین هر روز سعی میکنم تا جایی که میتونن جلوی این قضیه رو بگیرم .و حتما مرور کنم

نکته:
تجربه من ثابت کرده اگه بخوایم لایتنر رو پشت سر هم بخونیم خسته میشیم! حتما باید حتی شده ۵ کلمه ۵ کلمه در طول روز مرورش پخش بشه. مثل بازی کردن با گوشی

اصلا لازم نیست شما متوجه بشید . هر کلمه ای که نوبتش برسه به صورت خودکار در بخش یادآوری میاد و کلمه ای که نوبتش نباشه در بخش حافظه کوتاه مدت و حافظه بلند مدت باقی می مونه و از شما پرسیده نمیشه

1 پسندیده

1 پسندیده

شب همگی بخیر