بابت معرفی و توضیحات متشکرم
اتفاقا کتاب بعدیه که میخوام بخونم
بابت معرفی و توضیحات متشکرم
اتفاقا کتاب بعدیه که میخوام بخونم
لیستی از سی کتاب برتر کودک تاریخ
به انتخاب خبرگزاری ایندیپندنت
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/books/features/best-kids-books-children-b2399391.html
@aFsaneh_boroumand
خانم برومند عزیز
فکر کنم این لیست بعنوان منبع برای اپ خوب باشه
https://sahebkhabar.ir/news/62158250/برای-یادگیری-زبان-به-صورت-موثر-این-کتاب-ها-را-بخوانید
یک لیست از کتاب های آموزش زبان منتخب خبرگزاری صاحب خبران
قابل توجه تیم زبان شناس
@sepide-str
سلام به همه
این کتاب هم خونده شد. خوب دیگه همه کتابهای روانشناسی تقریبا یه جور هستند توضیحات هم نزدیک بهم.
ولی از نظر لغت برای من خیلی خوب بود چون یه سری لغات برام جدید بود و فکر نکنم تو رمانها بشه پیدلشون کرد.
اگر میخواید یه خلاصه از کل کتاب داشته باشد ۱۵دقیقه آخر کتاب رو گوش کنید یه خلاصه کلی گفته
کتاب The nightingale نوشته ی Kristin Hannah
داستان در مورد دوتا خواهر فرانسوی به اسم ایزبل و وین تو جنگ جهانی دوم هستش. در مورد عشق، ترس و غم و اندوهی که من از ته قلبم آرزو میکنم هیچ کسی مجبور به تحملش نباشه. در مورد سختی و ویرانی که جنگ به بار میاره، خانواده هایی که از هم میپاشن، بچه هایی که بچگی و معصومیتشون رو بهش میبازن و تو دوره ای بزرگ میشن که درد و سیاهی اطرافشون تنها بخش ثابت زندگیشون میشه.
من اولین کتابی که از این نویسنده خوندم چهار باد بود که خیلی دوستش داشتم، ولی این کتاب رو از چهار بادم بیشتر دوست داشتم. داستان این کتاب و شخصیتاش همیشه با من میمونه. اگه بگم این کتاب قلب من رو شکست کم گفتم، خیلی خیلی ناراحت کننده بود. ی بار دیگه به من یاداوری کرد که چقدر زندگی میتونه تاریک بشه بعضی موقع ها…
فقط اولای کتاب یکم ممکنه نتونین با کتاب ارتباط بگیرید ولی یکم که پیش برین بیشتر و بیشتر جذب داستان میشین.
In love we find out who we want to be; in war we find out who we are.
…
I always thought it was what I wanted: to be loved and admired.
Now I think perhaps I’d like to be known
…
as afraid as she was of risking Sophie’s life, she was suddenly more afraid of letting her daughter grow up in a world where good people did nothing to stop evil, where a good woman could turn her back on a friend in need
سلام.
قراره امسال فیلمی براساس این کتاب با بازی خواهران فانینگ (داکوتا و الِ فانینگ) ساخته بشه. البته هنوز اکران نشده.
سلام، عه چه خوب! حتما وقتی بیرون اومد مبینمش.
خیلی ممنون.
سلام…
من دو تا کتاب خارج از زیبوک گوش دادم این مدت که از ریدینگ اسلامپ دربیام، معرفیاشون رو اینجا مینویسم.
کتاب If we were villains نوشته ی M. L. Rio
این کتاب دارک اکدمیا هستش و بیشتر به خاطر اون حال و هواش و theme داستان هستش که مخاطب رو به خودش جذب میکنه. اگه دنبال این هستین که چیزی خاصی ازش یادبگیرین، انتخاب خوبی نمیتونه باشه ولی تجربه جالبیه.
داستان در مورد ی گروه ۶ نفره از دانشجو های تئاتره که عاشق شکسپیر و نمایشنامه هاشن و دیالوگای بینشون دقیقا ی بخش از این نمایشنامه هاست یا به اون سبک درآوردنش.
خوابگاه این گروه ۶ نفره از بقیه دانشگاه جداست که اون ها رو از بقیه منزوی میکنه، علاقه مشترکشون به شکسپیر و دنیای تئاتر و این که هیچ کدومشون واقعا خانواده ی حامی و گرمی ندارن، اون ها رو بهم نزدیک میکنه و ازشون ی خانواده میسازه.
همه چی عالیه تا اینکه…
من قلم نویسنده رو خیلی دوست داشتم، شخصیت ها رو خیلی خوب ساخته بود و نسبت به تاریخچه مخفی داستان و این که چطور ی گروه از جوونای با استعداد و تحصیل کرده کارشون به قتل میرسه خیلللللیییی قابل باور تر بود.
For someone who loved words as much as I did, it was amazing how often they failed me.
از ۵ بهش ۴ میدم.
کتاب Divine rivals نوشته ی Rebecca Ross
این کتاب خیلی خوب نوشته شده و شخصیتای جالبی داره، ولی احساس کردم که نویسنده زیاد رو ساختن دنیای اطراف این کاراکترا وقت نزاشته. در کل ی کتاب با پتانسیل بالا و ایده های خیلی جذاب که چون نویسنده به خودش زمان کافی برای نوشتن داستان نداده، حیف شده.
بعد از قرن ها خواب، خدایان دوباره در حال جنگ هستن…
تنها کاری که آیریس وینو هجده ساله می خواد انجام بده اینه که خانوادش رو در کنار هم نگه داره. ولی با پیوستن برادرش( فورست) به جنگ و مادری که خودش رو تو الکل غرق میکنه، آیریس مجبور میشه بیخیال پایان تحصیلش بشه و شروع به کار کنه.
بعد از این که مقالش مورد توجه سر دبیر یکی از مهم ترین روزنامه های شهر قرار میگیره، آیریس وارد رقابت با پسری به اسم رومن کیت برای جایگاه مقاله نویسی تو این روزنامه میشه.
ی شب آیریس که تحت فشاره زیادیه و نگران برادرشه، ی نامه با تایپ رایتر قدیمی مادربزرگش برای برادرش مینویسه و طبق ی رسم قدیمی اون رو از زیر در کمد برادرش رد میکنه. فردا صبح نامه آیریس غیب میشه. آیریس یه نامه دیگه مینویسه، دوباره غیب میشه! آیریس امیدوار میشه که ی جوری این نامه ها داره به دست برادرش میرسه، شاید خداها خواستن بهش ی لطفی کنن، شاید این جادوی گیر افتاده تو خاک و بنای این خونست که به کمکش اومده…تا اینکه ی روز ی جواب تو کمد اتاقش پیدا میشه:
من فورست نیستم…
این نامه ها به دست آخرین کسی که آیریس میخواسته رسیده، رومن کیت…
من از ۵ بهش ۳.۵ میدم. ولی در کل کتاب قشنگی بود، شاید جلد دومش بهتر باشه.
On some days, I’m afraid, but most days, I simply want to achieve those things I dream of. A world where my brother is home safe, and my mother is well, and I write words that I don’t despise half of the time. Words that will mean something to someone else, as if I’ve cast a line into the dark and felt a tug in the distance.
…
A piece of armor, because I trust you. A glint of falling steel, because I feel safe with you.
سلام دوستان
برای خرید کتاب چاپی و البته بدون سانسور کدوم سایت رو پیشنهاد میکنید؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام!
من خودم از سانی بوک میخرم، کیفیت چاپشون خوبه و معمولا اون کتابایی که میخوام رو دارن و اگه نداشتنم شما خودتون میتونین پی دی اف اون کتاب رو براشون بفرستین، چاپ کنن براتون. ولی یکم گرونه.
ی دونم سایت دنیای زبان هست که من خودم از این سایت کتابی سفارش ندادم، ولی قیمتاشون خیلی مناسب تره.
ممنونم بودیکا جان
فقط کتابهایی که گرفتید اصل بودن منظورم بدون سانسور بودن ؟؟
خواهش میکنم.
نه سانسور نشده بودن، کلا این سایت کتاباش سانسور نشدن.
خوبه پس
بسیار بسیار سپاسگزارم
راهنمایی بودیکا خیلی خوب و آموزنده بود
اما پیشنهاد می کنم بجای کتاب کاغذی از تبلت و کتاب الکترونیک و امثالهم استفاده کنید
راحت تره
جابجایی اش خیلی آسون تره
ارزون تره
برای محیط زیست بهتره
خوندنش به مراتب آسون تره
همزمان با خوندن میتونید به فلیل صوتی گوش بدین
کارهای دیگه هم باهاش میشه کرد و غیره
خودم برای کتاب خوندن با گوشی مشکل داشتم
اما با تبلت خیلی راحتم و قابل قیاس با گوشی نیست
فقط تو انتخاب تبلت دقت کنید
بله کاملا حق باشماست .
اما واقعا دلم میخواد کتاب دستم بگیرم و برام یادآور روزهایی هست که ساعتها مینشستم و میخوندم.
اما گوشی و تبلت خیلی حواس پرتی داره برای من و اینکه چشمهام خیلی داره اذیت میشه
هرچند دیدم فونت کتابها هم بزرگ نیست متاسفانه
علاقه به کتاب کاغذی رو درک می کنم
اما خوندن با تبلت از خوندن با کتاب خیلی آسون تره
تبلت هایی که برای کتاب خوندن طراحی شده اند گزینه ای دارند که چشم ها موقع مطالعه اذیت نشه
ضمن اینکه میزان نور صفحه باید تنظیم بشه
سلام بودیکا جان و بقیه دوستان
سانی بوک تخفیف ۲۰ درصد زده
ارسال رایگان برای ۵۰۰تومن خرید هم داره
سلام خوبیین
من خیلی گشتم سر این بیاین تجربیاتمو بگم:
یه سایت هست مینویی:
اینا قیمتشون تو سطح متوسطه- چاپ کتاباشون خوبه حتی برای صفحات بالا- جلدو مات میزنن- و تنوع کتابشونم متوسطه.
یه سایت دیگه هست اکتاب:
اینا ارزون تریییییین قیمتو دارن تو سایتا - جلدو مات میزنن- چاپشون خوبه اینا ام - یه ذره تنوع کتاباشون پایین تره ولی که بازم اونخوبا و مشهورا رو دارن که به نظرم اگه رو کتاب خاصی گیر نداشته باشین میارزه واقعا با تفاوت قیمیتی که نسبت به بقیه ارائه میدن.
نهایتا یه سایت هست کتاب ملت:
اینا ام بییییشترین تنوعو دارن- تقریبا هر دوروز یبار آپدیت میکنن و کتابای جدید چاپ میکنن-قیمتشون بعضا ممکنه شانس بیارین بخورین به تخفیف توکتاب خاصی ولی عموما یه کوچولو گرون تره- جلدشونو اگهجلدسخت نباشه براق میزنن (من خودم براق خوشم نمیاد برای همونبرام مهم بود)- و یه مشکلی که باز من دارم و شخصیه اینه که یه تمپلیتی دارن و متن کتابو میبرن تو اون تمپلیته(بالاش هدر میخوره و فونت و شماره صفحه هاش) بعد این گاهی ضد حال میشه
-ولی درکل معمولا کتابایی که بقیه جاها گیر نمیاد یا هنوز خیلی جدیده(مثلا دو روز پیش پابلیش شده اصلا :دی) اینا دارن
همشونم بدون سانسورن:)
از دنیای زبانم من گرفتم (the arc of scythe ) رو اینا ام جلدو براق میزنن ولی چاپشون خوبه تنوعشونم خوبه
اون کتاب ملت و دنیای زبانو حضوریم میشه رفت فککنم انقلابن.
سلام، مرسی که خبر دادین
من راستش زیاد برام حلد کتاب مهم نیست ولی هارد کاورای سانی بوک رو دوست دارم. اولشون Fan art کتابای فانتزی رو میزارن، آدم دوست داره هارد کاورشون رو داشته باشه ولی خیلییی گرونه.
من همین چند روز پیش داشتم چک میکردم Normal people سلی رونی ۶۰ یا ۷۰ تومن تو دنیای زبان ارزون تر بود.