فرق imprinted و printed چیست؟

من چنین توضیحی در موردش خوندم:

When you print, you make a copy by laying ink on the surface of a sheet of paper.

When you imprint, you press lines into the paper. (You can feel the impression.)

البته معنی عبارت داخل پرانتزو متوجه نشدم
ولی مستر هوگ چنین توضیحی می‌ده

Imprinted just means printed

این جمله معنیش این نیست که یکی‌ان با هم؟

1 پسندیده

البته فکر کنم داره می‌گه تو یه مایه‌هان جفتشون
نه اینکه دقیقا کاربردشون یکی باشه
درست حدس زدم؟

سلام و وقت بخیر
با توجه به توضیحاتی که خوندم من اینطور برداشت کردم؛
وقتی از کلمه print استفاده میکنیم منظور همین کپی و پرینت های معمولی هست. ولی وقتی از imprint استفاده میکنیم کپی کردن یه چیزی با استفاده از برجسته سازی، مثل سکه که طرح با برجسته سازی ایجاد میشه، یا مهر های توی دفترخانه اسناد رسمی که با فشار روی کاغذ نقش میبنده.

اون عبارت داخل پرانتز هم فکر کنم منظورش اینه که قابل لمس هست وقتی یه چیزی imprint میشه.

1 پسندیده

سلام و درود
در واقع توضیحات ای‌.جی برام محل طرح پرسش بود

1 پسندیده

راستی اون‌جا که ترجمه کردین کپی کردن با استفاده از برجسته‌سازی رو من بیشتر فشار دادن یه چیزی مث مهر روی کاغذ تو‌ ذهنم ترجمه کردم؛ این برداشت غلطه؟
پ.ن: چرا انقدر تمرکزم پایینه که خط بعدیشو ندیده باشم تو توضیحاتتون:/ حالا بذارین اینطوری مطرحش کنم که مطمئنید هر دو معنی رو می‌ده؟
+

اون عبارت داخل پرانتز هم فکر کنم منظورش اینه که قابل لمس هست وقتی یه چیزی imprint میشه.

مرسی:+1:

1 پسندیده

نه
توضیحی که دادم خدمتتون برداشت من از توضیحات ایشون و چیزی که در اینترنت خوندم بود.

1 پسندیده

من واقعا دارم خنگ‌بازی درمیارم امروز:joy:
در اصل باید بپرسم اون معنی مهر درسته یا نه چون نقش برجسته بودن که اصن مثال سکه‌‌ی توی متنه:expressionless::joy:
نمی‌دونم هرکی هر توضیحی داره بده تا من اول بفهمم imprint ینی چی تا بعدش برسیم به تفاوت این دو تا:joy:

1 پسندیده

اجازه بدید دوستانی که دقیق با معنی کلمه آشنا هستند راهنمایی کنند. راهنمایی من ممکنه شما را گمراه کنه تا اینکه به جواب برسونه.

1 پسندیده

البته که ممنونشون می‌شم اگه توضیحی داشتن بگن ولی توضیحات شما هم یه‌سری سرنخ بهم داد
ضمنا من معمولا چندوقت بعد از اینکه سوالامو مطرح می‌کنم برمی‌گردم یه‌بار با تمرکز می‌خونم سوال و جوابا رو
احتمالا تازه اون‌موقع واسه‌م جا میفته توضیحاتتون چون الان دیگه دارم به هشیاری خودم شک می‌کنم:grin:

Thank you for devoting your time to me​:pray:

1 پسندیده

You’re welcome and hope to find the best answer for your question as soon as possible.
:pray:

1 پسندیده