ارزیابی شما از کتاب «فراموش کردم که بمیرم»

ارزیابی شما از کتاب «فراموش کردم که بمیرم»
none 4.75 4

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از کتاب «فراموش کردم که بمیرم» در اپلیکیشن زبانشناس است.

توضیح مختصری از این دوره: لهجه : امریکن نمره آدیبل: 4.7 خلیل رفعتی برای بار نهم در مصرف هروئین زیاد‌روی کرده بود و در حال مرگ بود. تیم پزشکی سخت در تلاش بود تا جان او را نجات دهد. او بالاخره به هوش آمد، پس از آن که قلبش با شوک الکتریکی تپش عادی را از سر گرفت. با اینکه بارها سعی کرده بود ترک کند و نتوانسته بود، پس از بار نهم، فهمید که اگر می‌خواهد زنده بماند باید تغییر کند. برای بازسازی زندگی‌اش، به زندگی سالم روی آورد و به قدری در این راه موفق شد که امروز بنیانگذار میلیونر شرکت تولید محصولات غذایی “سان‌لایف ارگانیکس” در کالیفرنیا است که محصولاتش این روزها مد روز است.

سطح: خیلی سخت

سلام. ممنونم ازتون بابت اضافه کردن این کتاب…جز دوفصل انتهایی، خیلی دردو … داشت شنیدن زندگی کسی که خودش رو به اعماق اعتیاد کشونده و رهاکرده خودش رو…نخواستن ها و تنهاشدن ها و خود را به گردباد سپردن ها…نمونه کتاب خوبیه برا افرادی که اراده ی ترک اعتیاد رو ندارن…سخت بود ولی شدنی شد آزادی شون:mechanical_arm::stars: خداروشکر

هر چند، برخلاف زمانی که برا نوشتن درداشون گذاشتن، برا تجربیات ترک اعتیاد نهایی شون نذاشتن… بازم خوندنی شدو به انتها رسید

متشکرم از همه ی عوامل:rainbow:

1 پسندیده

سپاس از شما که پیشنهادم رو برای افزودن این کتاب قبول کردید
واقعا داستان خلیل بهم انگیزه میده

1 پسندیده

i love it​:pinched_fingers:t4:🩷

سلام کتاب عالی هست ، من که از خوندنش لذت بردم.

1 پسندیده