فراموش کردن دروس گذشته

با سلام خدمت دوستان گرانقدرم

احتمالا برای شما هم پیش اومده که وقتی توی دروس پیش میرید و درسای جدید یاد میگیرید ، حس میکنید که یه سری درسای قدیمی رو یادتون رفته .

من به دلیل اینکه تایم کاریم بالاس ( صب تا حوالی ۱۲ شب )
فرصت نمیکنم فعالیت زیادی توی یادگیری زبان داشته باشم .
تنها کاری که میکنم صبح زود قبل رفتن به سرکار ، مقداری از این کتاب های سلف استادینگ گرامر و لغت رو میخونم و پیش میرم .
منتها مشکلی که هست ، بعضاً حس میکنم برخی درسای قبلی از یادم رفته .
خواستم اگه میتونید راه حلی برای مقابله با فراموش کردن و بهینه یادگرفتن بهم پیشنهاد کنید .

پیشاپیش ممنون از راهنمایی هایی که میکنید . ضمنا اگه توی راه حل دادن کمکی میکنه ، باید بگم که با کتاب بیشتر از هر روش دیگه ای مأنوس هستم و وقت خیلی زیادی هم برای فعالیت انگلیسی تو روز ندارم متاسفانه.

1 پسندیده

نظرت راجع به پادکست چیه
تو سطوح مختلف پیدا میشه و تو بعضی موقعیت‌هایی ک وقت انجام تمرین نیست هم، شاید بدرد بخوره

1 پسندیده

سلام به این حس میگن وسواس مطالعاتی در اصل شما اون مبحث رو بلد هستید اما شاید چون استفادش نکردید یا روش کار نکردید این فکر رو میکنید که نکنه یادم رفته و گاها باعث کند شدن پروسه یادگیری میشه.
پیشنهاد من اینه که قبل از شروع یادگیری مبحث جدید یه کوئیز کوچیک از مبحث قبل بدید
مثلا لغت هایی که روز قبل یادگرفتید رو باهاش چند تا جمله سازی کنید بعد وارد مبحث جدید و لغات جدید بشید
یا کلا یه خلاصه از درس قبل رو برای خودتون بگید در حد چند دقیقه و بعد وارد مبحث جدید بشید اینطوری بهتون کمک میکنه. یا اگر فرصت این رو هم ندارید
میتونید آخر هفته ها اگر تایم آزاد داشتید یه کوئیز از کل مباحثی که در هفته یادگرفتید بدید.
اینطوری هم مباحث مرور میشه هم ذهنتون آروم میشه که شما اون مبحث رو یادگرفتید

3 پسندیده

خیلی ممنون از شما

تا حالا امتحان نکردم . اما حتما امتحانش میکنم .
شما منبع خوبی برای پادکست برای سطوح مختلف سراغ دارین ؟

1 پسندیده

دقیقا بخشی به خاطر وسواس ذهنیه . ولی بعضی وقتا واقعا گرامر یا لغتی رو یادم نمیاد .

اتفاقا مشابه کاری که گفتین رو میکنم . به طور مشخصی چند درس در میون ریویو میکنم و یه سری تمرین هم انجام میدم .
که روش کارامدی هم هست .
ولی با خودم گفتم بپرسم شاید روش های بهینه تری پیدا شد.

منبع؟!
زبان‌شناس!
من پیشنهاد می‌کنم همون دوره انگلیسی بدون تلاش رو پیش ببرین(حالا پایه با قدرت یا… منظورم دوره‌های مستر هوگه) بعد قبل از رفتن به محل کارتون متمرکز بخونین، حین رفت و برگشت هم توی مسیر فایلاشو مرور کنین.
واسه مرور هم میشه گاهی درسنامه‌های اصلی قبلی رو تو مسیر فقط گوش بدین
لایتنر رو هم اگه کار می‌کنین، خوندن مثال مربوط به هر کلمه علاوه بر تثبیت اون واژه به مرور بیشتر اون درس هم کمک می‌کنه
البته اینا صرفا تجربیات من بود و طبیعتا ممکنه کارآمد نباشن واسه شما

2 پسندیده

چیزایی که یادمیگیرید رو سعی کنید به کار ببرید قطعا یادتون میمونه و به حافظه بلند مدت میره

2 پسندیده

برای یادگیری زبان تکرار تکرار و تکرار باعث جلوگیری از فراموشی میشه و بعضی مواقع فکر میکنید یادتون رفته ولی یادتون هست چون ذهن اجازه نمیده در یه لحظه به اطلاعات دسترسی پیدا کنید یه جورایی دچار وسواس میشید کاملا نرمال نیاز نیست حساس بشید فقط مرور و تکرار خیلی مهمه

3 پسندیده

حتما
با سرچ میشه پادکست های خوبی پیدا کرد اما من بخوام پیشنهاد بدم، پادکست Culips رو اسم میبرم که اپیزودهایی با دو سطح مختلف منتشر میکنن
اپیزودهای simplified speech شون برای سطوح پایه و ابتدایی‌تره

اگه اهل پادکست هم نبودین قبلا، برنامه‌ی Pocket Casts از اون برنامه های خوب و جمع‌وجوره

1 پسندیده