من دارم برای کنکور زبان می خونم خب الان زبان عمومی رو می خونم ولی وقتی تست میزنم بعضی کلمات رو معنیشون رو نمی فهمم نا امید میشم و برام کسل کننده میشه چکار کنم
این تاپیک مربوط به درس «داستان انگلیسی دخترک زیرک» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «دروس پایهی انگلیسی بدون تلاش»، فصل «دخترک زیرک»
1 پسندیده
یه تجربه ای که من برای کنکور داشتم این بود که فقط لغات حفظ میکردم.
کتاب tick eight خریده بودم و حفظ میکردم. (اونموقع اینترنت مثل الان نبود که فایل های پی دی اف یا اپ راحت پیدا بشه.)
بعد از لغت یکم گرامر میخوندم اونم از جزواتی که داشتم
هر شب هم تست میزدم فقط تست تست تست
با این حال من فکر کنم زبان ۷۶ درصد رو آوردم.
الان به لطف اپ و اینترنت راحت میتونید لغت حفظ کنید
مجموعه ۴۰۰۰ واژه ضروری رو بخونید در کنارش تست بزنید بعد یکم هم گرامر بخونید اگر گرامر جزوه ندارید
از این سایت میتونید کمک بگیرید
سلام
استاد زبانمون میگفتن که اگر سر جلسه به تست هایی خوردید با کلمات ناآشنا اصلا نترسید و سعی کنید از روی مابقی متن و کلمات اون کلمه رو حدس بزنید و معنیش رو بفهمید. این یکی از ترفند هاست
و خیلی جاها برای خودم جواب داده که معنی کلمه ای رو نمیدونستم اما از خود متن و موضوع و بقیه کلمات اون رو فهمیدم.
شماهم اصلا ناامید نشید مسلما قرار نیست کسی بتونه تمام کلمات رو بلد باشه حتی نیتیو های هرزبان یسری کلمات رو بلد نیستن خود ما توی فارسی چه کلماتی هست که معنیش رو واقعا نمیدونیم که اگه میدونستیم توی درس ادبیات انتهای کتاب برامون لغتنامه نمیذاشتن حفظ کنیم
شما هم اگر توی تستی کلمه ای رو بلد نبودید حدس بزنیدش و بعد توی دیکشنری پیداش کنید و ببینید درست بوده حدستون یا نه و این پروسه قطعا باعث ماندگاری کلمه تو ذهنتونم میشه
امیدوارم کمکی کرده باشم.