سلام به دوستان زبانشناس.
از سال ۹۷ که اپ زبانشناسو نصب کردم تا الان همیشه باورم بر این بوده که زبانشناس نقطه تحول زندگیم بوده. با یادگیری انگلیسی به وسیله زبانشناس دنیایی جدید پیش روم گشوده شد که قبلا ازش خبری نداشتم.
من قصد ستایش الکی یا تبلیغ زبانشناسو به هیچ وجه ندارم. فقط میخوام بگم که وقتی تقریبا دو سال پیش یادگیری زبان آلمانی رو شروع کردم بیشتر از گذشته به ارزش زبانشناس ایمان آوردم.
برای یادگیری زبان آلمانی هیچ اپ مناسبی برای کاربر ایرانی وجود نداشت و من مجبور بودم با کلی جستجو فایل pdf کتاب داسنان های آلمانی رو دانلود کنم و با هزار زحمت باهاشون آلمانی بخونم. مثلا واژه هایی رو که نمیدونستم باید در گوگل ترنسلیت کپی پیست میکردم تا ترجمه انگلیسی و همچنین نحوه تلفظشون رو بهم میداد. همونطور که واضحه این کار بسیار توانفرساست و چون کتابها فایل صوتی هم ندارن، روند یادگیری خیلی کند و آهسته پیش میره.
نمیخوام پرحرفی کنم. میخوام بگم تجربه یادگیری زبان آلمانی که همچنان هم ادامه داره به من نشون داد که چقدر خوش اقبال بودم که با زبانشناس آشنا شدم. اپی که بهترین منابعو در یکجا گردآوری کرده و همچنین کتابهای فراوانی با سطوح و ژانرهای گوناگون داره، کتابهایی که میتونید به طور همزمان به صوت اونها هم گوش بدید و اگه معنی واژه ای رو نمیدونید به راحتی روش کلیک کرده یا حتا برای مرور وارد لاینتر کنید. شما حتا میتونید کتاب مورد علاقتون رو درخواست بدید تا در اپ قرار بگیره! دسترسی به این همه امکانات به صورت یکجا!
انصافا زبانشناس دیگه هیچ بهونه ای برای یادگیری زبان انگلیسی باقی نذاشته…
خلاصه که تا ابد ازت ممنونم زبانشناس و مرسی که هستی.
![]()