توضیح مختصری از این دوره: لهجه: امریکن/ انتشار: 2008/ رابینز ، استاد غیرقابل انکار جادوی قدرت ذهن ، در این برنامه کتاب به شما نشان می دهد که چگونه بتوانید از خود استفاده کنید. او با اشتیاق نشان می دهد که هرچه فکر می کنید به آن خواهید رسید، این است که ذهن شما کاری را که می توانید انجام دهید و نمی توانید ، تعیین می کند ، و اینکه تمام نتایج موفق می توانند الگوبرداری و تکراری شوند.
سلام
کتاب های بخش زیبوک ترجکه نمیشه چون سطحشون پیشرفته ست و نیازی به ترجمه نیست.
اگر سطحتون ضعیفه از کتاب های سطح بندی شروع کنید و اگر سطحتون متوسط به بالاست بدون ترجمه میتونید متن رو بخونید هر لغتی که براتون جدید و سخت بود روش کلیک کنید دیکشنری باز میشه.
کتاب های تونی رابینز همگی فوق العاده هستن
لطفا بدون توجه به نظر عده ی بسیار کمی که خودشون رو محدود میدونن و مطمئنم توو عمرشون یه کتاب هم تموم نکردن به کارتون ادامه بدید
سلام، البته بسیاری از بهترین کتابهای تاریخ ادبیات جهان در مجموعه زبان شناس نیست. مثلا کتاب شعر جز تعداد محدودی نیست. مثلا در فرهنگ آمریکایی اغلب مردم با اشعار امیلی دیکنسون آشنا هستند. و البته آدم قدرناشناسی نیستم و با دیدن کتاب بهشت گمشده میلتون بسیار شگفت زده شدم و لذت بردم.
در زمینه کتابهای یونانی و رومی خیلی خوشحال شدم که ایلیاد و ادیسه را دیدم. واقعا نبود آنه اید خیلی عجیب است. چون انگیسی زبانی تحصیل کرده ای نیست که این کتاب را نخوانده باشد.
و یا اصلا باور پذیر نیست که هیچ اثری از ویلیام شکسپیر و یا کریستوفر مارلو وجود ندارد.
در زمینه مذهبی پر فروش ترین کتاب های تاریخ مثل سیر و سلوک زائر و یا کینگ جمیز بایبل وجود ندارد.
شاید از نظر فردی که علاقمند به ادبیات زبان انگلیسی باشد خیلی کتابهای انتخاب شده نامتوازن باشد. مثلا کتب شبه روان شناسی سطح پایین بسیار است. و یا کتب فانتزی بسیار زیاد است. اما من به زبان شناس به شدت حق میدهم. چرا که این یک نرم افزار تجاری و به هدف راضی نگه داشتن کل جامعه خریداران است. و قطعا علاقمندان به ادبیات زبان انگلیسی بخش اعظم مخاطبان نیستند.
کتاب های تونی رابینز برای کسی که افسرده و بی حال باشند توصیه میشود چون انرژی و انگیزه زیادی را منتقل میکند. و در این شرایط موجود همین کتاب ها میتواند شانسی برای حرکت و بلند شدن و بعد مطالعه جدی تر بدهد.
سلام. اولویت ما تا به امروز درخواست کاربران بوده و متاسفانه در خواستی برای شعر نداشتیم با این که میدونیم شعرها در زبان هم جز پر طرفدارها هستن.اما بنابر تصمیمات جدید بنا رو گذاشتیم که علاوه بر خواست کاربرها، لیست های پر طرفدار رو هم به اپ اضافه کنیم.
در مورد شکسپیر و آنتونی رابینز در اپ خوشبختانه موجوده کافیه در کاوش سرچکنید