تکرار سوالات تکراری

سلام :hibiscus:
اوایلی که وارد زبانشناس شدم بخاطر یادگیری بیشتر ؛ سعی کردم خودمو عادت بدم که سوالات دروس و تالار رو مطالعه کنم .
در این اثنی بارها با تذکرات مربیان مواجه شدم که بدوستان مخصوصا تازه واردین ؛ تذکر داده بودند که ابتدا در تالار هر درس و یا در کل تالار بدنبال پاسخ سوالاتشون بگردند و اگر نیافتند اونو مطرح کنن .
که خب برای من خیلی آویزه گوشم شد و این تذکرات موثر بود .
اما متاسفانه الان که دارم سوالات دروس تلاش AJ رو بررسی میکنم واقعا سردرد گرفتم از تکرار اینهمه سوالات تکراری ؛ و خوندن این مطالب بهوای یادگیری نکته ای در اونها نفس گیر شده :face_with_spiral_eyes::woozy_face::face_with_monocle:
خواهش میکنم ازین ببعد مسئولین بیشتر رسیدگی کنن :slightly_smiling_face: گویا باز هم نیاز ب تذکر حس میشه .:melting_face:

این تاپیک مربوط به درس «مسابقه - درس اصلی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «دروس پایه‌ی انگلیسی بدون تلاش»، فصل «مسابقه»

4 پسندیده

دوست خوبم همه روزه افراد جدیدی به جمع ما اضافه میشن که به دلیل ندانستن این نکات و همینطور چک نکردن کلی سوالات به تکرار میرسن. اما چشم من با همکاران صحبت میکنم که اگه امکانش باشه ویدیویی تهیه بشه و برای افراد جدید در ابتدای ثبت نام ارسال بشه که هم با نحوه کار با تالار اشنا بشن و هم قوانین رو اطلاع پیدا کنن. به این طریق دیگه نیازی به بارها تذکر در تالار هم نیست

4 پسندیده

دوست عزیزم چون تجربه مشابه شما داشتم خواستم تجربه خود را به اشتراک بگذارم.

اوایل برای من هم یکی از بهترین بخش های اپ مراجعه به بخش سوالات بود. چرا که علاوه بر سوالات خودم سوالاتی مطرح میشد که حتی به ذهن من خطور نمیکرد.
و من هم به مرور از تکرار سوال ها خسته میشدم .

تا اینکه کمی که با اپ آشنا شدم و دستم‌راه افتاد دیگه به سراغ تمام‌سوالات نرفتم.
اول از روی عناوین دنبال سوال خودم گشتم و بعد باز هم از روی عناوین دنبال سوالات جذاب دیگر رفتم .

و از طرفی رفته رفته یاد گرفتم چگونه ابتدا در تالار بگردم.

شیوه منطقی این‌نیست که دیگران با ما همراستا‌شوند در این مورد ( در بهترین حالت به ازای هر شخص جدید و یکبار اعلام اینکه ابتدا در تالار بگردید یک سوال تکراری وجود دارد: چرا که بازدید در دروس مربوط به مبتدی بیشتر است . یعنی به ازای هر ده نفر در یک ماه احتمالا در بهترین حالت ۵ سوال تکراری در هر درس از دروس سطح مبتدی وجود خواهد داشت.)

پیشنهاد من این‌است که چون این‌اتفاق بیشتر در مورد دروس مبتدی و به ویژه چند درس اولیه هر دوره اتفاق می افتد نسبت به افراد جدید و مبتدی کمی صبورتر و همدلانه تر باشیم:heart_eyes:

فقط یک پیشنهاد بود دوست من.
وگرنه تاکید میکنم که به ازای هر شخص تازه وارد در هر سطحی در تالار چنین اتفاقی خواهد افتاد.

3 پسندیده

سلام و درود دوستم :hibiscus:
طی این چند روز با اجرایی کردن این دیدگاه ؛ مرور کردن سوالات خیلی برام راحت تر شد و انگار از یک وظیفه و قید راحت شدم (خصوصیت دست و پاگیر نسل ما:woozy_face::smile:) باری چون خیلی خوش بحالم شده ادامش میدم . تا باشه خلاصی از دست افکار مزاحم ذهنی و اینا باشه :kiss:

ان شالله ذهنتون اینقدر پر از افکار خاص و متفاوت و شاد بشه که همه تعجب کنن این چرا اینقدر با این‌همه عجیب بودن شرایط شنگول و خاصه :grin::heart_eyes:و البته همراه با دستانی پربرکت و پر پول:grin: و تنی سالم در کنار عزیزانتون:heart_eyes:

1 پسندیده