معنی جمله It’s been really nice knowing you چیست و آیا میشه بجای been از افعال جای گزین هم استفاده کرد؟ مثلا چه افعالی؟
با درود
فعل کمکی “been” به عنوان فعل دوم در ساختارهای زمانهای گذشته و حال کامل به کار میرود.
-
زمان گذشته کامل:
در زمان گذشته کامل، فعل کمکی “been” با فعل کمکی “had” به صورت “had been” به کار میرود. این ساختار برای بیان عملی که در گذشته قبل از یک زمان دیگر شروع شده و تا آن زمان ادامه داشته است، به کار میرود. به عنوان مثال: “I had been studying for two hours before I took a break” (من دو ساعت است که درس میخوانم قبل از اینکه استراحت کنم). -
زمان حال کامل:
در زمان حال کامل، فعل کمکی “been” با فعل کمکی “have” یا “has” به صورت “have/has been” به کار میرود. این ساختار برای بیان عملی که در گذشته شروع شده و تا حال ادامه دارد یا تاکنون به پایان رسیده است، به کار میرود. به عنوان مثال: “I have been living in this city for five years” (من پنج سال است که در این شهر زندگی میکنم).
با استفاده از فعل کمکی “been” در این دو زمان، میتوانیم بیان کنیم که عملی در گذشته آغاز شده و تا حال یا یک زمان خاص ادامه داشته است یا در گذشته آغاز شده و تا حال به پایان رسیده است.
در جمله “It’s been really nice knowing you”، فعل کمکی “has” نیز به کار رفته است. “It’s” در اینجا مخفف “It has” است و به عنوان فعل کمکی در زمان حال کامل به کار میرود. بنابراین، جمله درست به شکل زیر است: “It has been really nice knowing you.”
در این جمله، “has” به عنوان فعل کمکی در زمان حال کامل به کار رفته است و “been” به عنوان فعل کمکی دوم در این ساختار به کار رفته است. این ساختار به معنای “آشنایی با شما بسیار خوب بوده است” است و به عنوان بیانی از یک اتفاق در گذشته که تاکنون ادامه دارد، به کار میرود.
در جمله “It’s been really nice knowing you”، فعل کمکی “been” اگر حذف شود، جمله به شکل “It’s really nice knowing you” تبدیل میشود. در این حالت، جمله به معنی “آشنایی با شما واقعاً خوب است” تبدیل میشود که به عنوان بیانی از یک اتفاق در حال وقوع در حال حاضر (حال ساده) به کار میرود. با حذف فعل کمکی “been”، مفهوم جمله تغییر میکند و به جای بیان یک اتفاق در گذشته که تاکنون ادامه دارد، به بیان یک اتفاق در حال وقوع در حال حاضر تبدیل میشود. بنابراین، حذف فعل کمکی “been” ممکن است منجر به تغییر مفهوم جمله شود.
زیاد به این چیزها گیر نده مثل یه بچه یاد بگیر خیلی به ساختار گرامری دارید توجه می کنید
ممنون که وقت گذاشتی