پیامی برای کل جهان(تاحالابهش فکرکردید؟)

ممنونم از لطف و توجه شما.
بله متاسفانه برخی ناآگاهانه یا مغرضانه ایران ستیزی دارن. مگه میشه تمدنی به این کهن بدون دانش و حکمت صدها سال ادامه پیدا کنه. بعد از اسلام هم بیشتر دانشمندان، ایرانی تبار بودن که از این تمدن کهن آبشخور گرفته بودن. عرفان هم باز برمیگرده به ایران پیش از اسلام با اندیشه های مانی. حتا افلاطون هم به نظر میرسه از اندیشه های زرتشت تأثیر گرفته باشه. در زمان ساسانیان هم همیشه اینطور نبوده که دین زرتشتی بر مردم تحمیل میشده، بلکه یهودیان و مسیحیان و بودائیان و … در ایرانشهر زندگی میکردن و با هم بحث و تبادل نظر داشتن.

جای دیگه ای فعالیت ندارم ولی در برنامه ام هست که کانال یوتیوب بزنم، فعلا با این وضع اینترنت نمیشه ولی امیدوارم در آینده بتونم.

1 پسندیده

دقیقا.
از وقتی با فلسفه آشنا شدم ،وبا افلاطون ،ارسطو و سقراط،فکر میکردم زادگاه فلسفه یونان باشه،و همیشه دوست داشتم زبان یونانی یاد بگیرم که با افکار و نظریات این فیلسوفان مطرح، به زبان خودشون کتابهاشونو بخونم ولی این موضوع تو ذهنم یه رویای دست نیافتنی بود،مخصوصا قبل از دونستن انگلیسی.ولی آشنایی با آقای استیو کافمن وسفر۲۸ساله اشون(تاکنون البته),برای یادگیری ۲۰ زبان مختلف،و همچنین علاقه مند یشون به یادگیری پارسی و تاریخ ایران، از ترس وواهمه ام برای یادگیری یونانی خیلی کم کرد،ولی خب اولویتم مسایل دیگه ای بود تا اوایل پاییز پارسال که بالاخره شروعش کردم،وشروعم هم با اپ خودشونLingQ ، باضافه ی Doulingo بود،که متأسفانه با قطعی های مکرر نت خب خیلی بین یادگیریم وقفه افتاد …
ولی دقیقا چند روز پیش جایی خوندم که ایرانیان،پیش از اسلام چطور در حد عالی ایی فلسفه میدونستند و اینطور نیست که اولین زادگاه فلسفه یونان باشه،همینم بر ذوق و شوقم واسه دونستن هرچه بیشتر هردو (هم یونانی،هم فلسفه) اضافه کرده…البته اگه نت نباشه هیچجوره نمیتونم یونانی پیش ببرم و زبان بسیار ظریف،لطیف و قشنگیه و البته خیلیم سخت:worried:

تصمیم بسیار عالی ایه:clap:آرزوی موفقیت روزافزون برای شما

1 پسندیده

بسیار ممنونم. همچنین برای شما در یادگیری زبان یونانی. :rose:

1 پسندیده

خواهش میکنم.ممنون از شما:folded_hands::tulip:
زنده وسلامت باشید،سپاس فراوان.
تازه اول راهم.امیدوارم که بتونم ادامه بدم ویه روزی کتابهای این فیلسوفان یونانی را به زبان خودشون بخونم

1 پسندیده

دین های ایران باستان، نوشته دکتر مهری باقری، بخش چهارم، کیش مانوی:

1 پسندیده