سلام بچهها. یه سوالی دارم در مقاله "چگونه یادگیری زبان انگلیسی را شروع کنم؟ برای هر سطح، سه دوره پیشنهاد شده، الان من سطح متوسط هستم و دارم دوره “نیمچه داستان ها” رو میخونم. میخوام بدونم که بعد از اتمام این دوره باید دوره بعدی پیشنهادی یعنی “انگلیسی روان” رو شروع کنم و به عبارتی هر سه دوره را در هر سطح مطالعه کنم یا اینکه نه این سه دوره در هر سطح اختیاری هستن و ما باید به انتخاب خودمون یکی رو برای مطالعه انتخاب کنیم؟
سلام زینب جان
یک منبع کافیه انتخاب کنید البته بستگی به سختی و آسونی دوره داره.
اگر نیمچه داستان ها و انگلیسی روان براتون ساده ست میتونید فقط داستان های واقعی رو انتخاب کنید و بعد برید دوره سطح پیشرفته رو انتخاب کنید.
ممنون از محبتتون که پاسخ دادین دوره نیمچه داستانها برای من خیلی ساده هست و خیلی کم پیش میاد کلمه جدید داخلش باشه اما من listening و speaking ضعیفی دارم واسه همین گفتم اگرچه ساده هست اما این دو مهارتم رو بتونم باهاش قوی کنم، به نظرتون مسیرم درسته؟ یا اینکه نه و یکی دیگه از دوره ها (انگلیسی روان یا داستانهای واقعی) رو انتخاب کنم که یکم سختتر باشه؟
اشکال نداره میتونید نیمچه داستان هارو در کنار داستان های واقعی ادامه بدید اما بیشتر وقتتون روی داستان واقعی باشه و نیمچه داستان ها رو در حد ۱۰ یا ۱۵ دقیقه وقت بذارید کافیه که صوت هاش رو گوش بدید.
سلام خدمت شما
این تجربه خودم هست از این دوره ها؛
نیمچه داستان ها روند صعودی داره، یعنی از یه جایی به بعد ترکیب های پیچیده و زمان ها و … اضافه میشه به دوره. اوایل دوره ساده و روان هست. ( به قول یکی از دوستان، روند نمایی داره ) شخصا این دوره را خیلی دوست دارم.
بعد رفتم سراغ داستان های واقعی، کلمات جدید و متن های طولانی تر و البته آموزش گرامر زمان ها.
الان هم دارم انگلیسی قدرت میخونم.
به نظر خودم روند خوبی بوده تا الان و جواب گرفتم از این روند.
یه نکته که من توی تمام این دورها انجام دادم، نوشتن متن داستان ها بوده. درسته یه مقدار زمان بر هست، ولی برای من تاثیر خیلی خوبی داشته.
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
سلام. ممنونم از راهنماییتون منظورتون از نوشتن داستانها، تقویت Writing هست یا مهارتهای دیگه؟
هم املای کلمات بهتر یاد میگیرم و هم اینکه تصویر اون کلمه بهتر در ذهنم ثبت میشه و در درک مطلب کمک کننده است.
موافقم. همینطورهممنون از پاسختون. موفق باشید.
شما هم موفق و پیروز باشید.