توصیه ها و تجربه هام در مورد زبان انگلیسی

سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه من تقریبا یک سالی میشه دارم انگلیسی میخونم خواستم تجربیات و چیز هایی که معلم های زبان بهم گفتن رو بهتون بگم
اخیرا توی کلاس اسپیکینگ کلاب بودم که معلمی که اونجا بود ۲۲ سال تجربه تدریس داشت نکاتی رو گفت واقعا مهم
اول از همه به هیچ عنوان از ترجمه فارسی استفاده نکنید فقط انگلیسی به انگلیسی نهایتا متوجه نشدید اون کلمه رو گوگل کنید و از روی تصویر بفهمید و از زیر نویس برای ویدیو استفاده نکنید تو یوتیوب میتونید ویدیو های به انکلیسی پیدا کنید به هر تاپیکی که علاقه داشتید یا انیمیشن هر ویدیو رو تا ده بار ببینید هی پاز کنید جمله تکرار کنید بعد پلی کنید سخته زحمت دارید ولی نایجه اعجاب انگیزی داره
خواندن خیلی مهمه حتما بخونید هرچی که دوست دارید کتاب مجله مقاله خیلی تاثیر گذاره
اکثر ما ایرانی ها از نوشتن خوشمون نمیاد و بعضا دوست داریم اکثرا دنبال مکالمه میگردیم و اکثر اموزشگاه های ایران تمرکزشون رو مکالمه است ولی باور کنید به اندازه جکالمه رایتینگ هم خیلی مهم حتما دنبالش باشید با کلاس های مختلف و کتاب هایی هست برای اموزش و تمرین رایتینگ تو گوگل به انگلیسی سرچ کنید کتاب های مختلفی رو بهتون معرفی میکنه و در پایان که الان هم گفتم تمام سرچ هاتون از گوگل رو به انگلیسی انجام بده

12 پسندیده

یه ترفندی هم که میتونم بهتون بگم یه ویدیو کوتاه با توجه به سطح تون انتخاب کنید ویدیو رو نگاه کنید و متن اش رو در بیارید یعنی هرچی تو ویدیو میگه رو بنویسید تبدیل تصویر به متن

6 پسندیده

خیلی ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون :rose::rose::rose: امیدوارم خیلی خیلی موفق باشید.

معلم هاتون بیشتر روی چه کتابهایی تمرکز داشتند ؟ شما چه کتابهایی رو بیشتر پیشنهاد میدید؟

1 پسندیده

خواهش میکنم کتابی که من از روش پیش میرم فور کورنرز ادیشن دوم خودم راضیم و خیلی چیز های کهربردی یاد گرفتم کتاب های دیگه تجربه نداشتم در مورد رایتینگ یه کتاب بهم معرفی کردن عکس گرفتم تار متوجه نشدم چیه دوبهره میپرسم می.م خدمتتون

2 پسندیده

خیلی خیلی ممنونم .
برای رایتینگ به من Longman academic writing series رو معرفی کردن

1 پسندیده