تو درس داستان‌های واقعی مشکل دارم

چیزی که زبانشناس درباره روش خوندن درس «داستان‌های واقعی» استفاده از اون پنج مرحله هستش.
ولی من تو این دوره از دو مرحله آخر (مخصوصا مرحله آخر) نمیتونم استفاده کنم!
چون مثلا میبینی پکیج Active listening،دوازده دقیق هستش و من واقعا با مثلا ۷ بار تمرین کردن در طول روزهای هفته،شاید بتونم فقط جمله‌های ابتدایی اون پکیج رو یادم بمونه!
و هیچ راهی هم به جز حفظ کردن مدل درسی،راه دیگه ای به ذهنم نمی‌رسه.
میخواستم ببینم که شما،به عنوان کسی که این دوره رو کار کردید (احتمالا) چه راه‌کاری برای این مشکل من دارید؟خیلی ممنون میشم که کمکم کنید :slight_smile:

1 پسندیده

سلام خدمت شما
قبل از هر چیزی این موضوع بگم خدمتتون که باید از مطالعه انگلیسی لذت ببرید. پس روشی انتخاب نکنید که زجر آور باشه

من تجربه خودم میگم خدمتتون از این دوره؛
همونطور که میدونید این دوره چند تا بخش داره و بیشتر تمرکز این دوره روی آموزش زمان ها هست. کاری که من انجام میدادم این بود که درس اصلی چند روز میشنیدم و یکبار مینوشتم. بعد مکالمه فعالانه میشنیدم و به سوال ها جواب میدادم. بخش های مربوط به زمان ها فقط یکبار گوش میدادم.
و اما اصلی ترین بخش برای من شتاب دهنده ها بود. هم سرعت بالاتر و هم سوال جواب های بیشتر.
هر درس یک هفته وقت اختصاص میدادم.

بعد توی تالار به سوالات دوستان در مورد این درس ها پاسخ میدادم. چون اعتقاد دارم زمانی یک شخص میتونه بگه یک موضوعی یاد گرفتم که بتونه اون موضوع برای افراد دیگه توضیح بده.