سلام دوست خوبم لطفاً از طریق مرورگر عنوان «آنالیز کامل و دانلود دورههای انگلیسی Effortless English + راهنمای استفاده» سرچ کنید تا مستقیم وارد لینک نحوه مطالعه این دوره بشید
سلام وقت بخیر
میتونیم فایل پی دای اف این دوره رو داشته باشیم؟
سلام وقت شما هم بخیر فایل پی دی اف رو نداریم از داخل اپلیکیشن میتونید مطالعه اش کنید.
عالیههه
بسیار عالی
خوبه
با درود
درسهای انگلیسی بدون تلاش همه چی خوب ولی صداگذاری بسیار بد و آزار دهنده است… بسیار بد
چطور میشه لغت به لایتنر اضافه کرد؟
لطفا نحوه استفاده رو برای منم بفرستید تو پیام ها لینک نیست که بزنم باز بشه
عالی
به نظرم بهترین روش برای یادگیری مکالمه زبان هست در صورت استمرار و تلاش
سلام دوست عزیز
با زدن روی هر لغت و انتخاب گزینه لایتنر، اون لغت به لایتنر اضافه میشه.
سلام دوست عزیز
اگر منظورتون از نحوهی استفاده، نحوه مطالعه با زبانشناس هستش، داخل لینکهای زیر توضیح داده شده.
عالی
عالی بود
واقعا اپلیکیشن خیلی خیلی خفنی برایه یادگیریه زبانه![]()
بنظر من که تازه مهاجرت کردم و فهمیدم که سالیان سال عمر خودمو تو کلاس زبان تلف کردم و هیچ چیزی یاد نگرفتم البته همه تا موقعی که با کسی که زبان مادریش انگلیسیه روبرو نشدن متوجه سطح زبانشون نمیشن و اونم اینه که شما اصلا متوجه صحبت کردن شون نمیشید و بعد از اونه که میفهمید تمام یادگیری زبان باید بر مبنای اول گوش دادن و درک مطلب و بعد تکرار بی اندازه باشه تا شما بتونی زبان یاد بگیری منظورم از تکرار اینه که اینقدر تکرار کنی همون کلمات ساده مثل hello که ملکه ذهنت بشه و تلفظ صحیح ادا بشه نه چیز دیگه مشکل زبان آموزان اینکه وقتی یه مطلبی رو میخونن ذهنشون میگه که خوب اینو که بلدی برو بعدی ولی دقیقا اشتباه همینجاست چون باید آنقدر اون مطلب ساده رو بشنوی و باهاش تکرار کنی که هم بتونی درست تلفظ کنی و هم ناخود آگاه ازش استفاده کنی این برنامه به خوبی میتونه توی این کار کمک کنه
این دوره برای سطح A2 واقعا عالیه
perfect
عالی ![]()