تفاوتsimple past continuous. و psat perfect continuous چیه
با درود
-
Simple Past Continuous:
این زمان برای بیان فعالیتهایی در گذشته که در طول آنها دو فعل اصلی به صورت همزمان به کار رفتهاند، استفاده میشود.
این زمان با استفاده از فرمول “subject + was/were + verb + ing” ساخته میشود. -
Past Perfect Continuous:
این زمان برای بیان فعالیتهایی در گذشته که در طول یک بازهی زمانی قبل از یک زمان دیگر انجام شدهاند، استفاده میشود.
این زمان با استفاده از فرمول “subject + had + been + verb + ing” ساخته میشود.
خوب، فرض کنید که من دارم در مورد یک فرد صحبت میکنم که به دانشگاه میرفته است. در اینجا میتوان از دو زمان مختلف استفاده کرد:
- Simple Past Continuous:
- He was studying for his final exams when I called him yesterday.
این جمله به معنی “او وقتی که من دیروز بهش زنگ زدم، داشت برای آزمونهای پایانیش درس میخواند” است. در این جمله از زمان گذشته استمراری استفاده شده است.
- Past Perfect Continuous:
- He had been studying for his final exams for weeks before he took a break.
این جمله به معنی “او برای چند هفتهی قبل از اینکه استراحت کند، داشت برای آزمونهای پایانیش درس میخواند” است. در این جمله از زمان گذشته کامل استمراری استفاده شده است.
تفاوت اصلی بین این دو جمله در طول مدتی است که فرد مورد نظر برای درسخواندن وقت گذاشته است. در جمله اول، فقط اشاره شده است که در زمانی که من بهش زنگ زدهام، داشت درس میخواند، اما در جمله دوم، اشاره شده است که او برای چند هفتهی قبل از استراحتش، به درسخواندن اختصاص داده بود. بنابراین، با استفاده از دو زمان مختلف، میتوان جزئیات بیشتری در مورد طول مدتی که فردی برای یک فعالیتی وقت گذاشته است، بیان کرد.
تو لینکهای زیر میتونید اطلاعات بیشتری دربارهی این دو زمان به دست بیارید.