میخوام از تجربتون کمک بگیرم🙏

سلام دوستای عزیز زبانشناسیم:blue_heart:من الان چهار ماه هست که از زبانشناس استفاده میکنم خداییش کلی پیشرفت کردم با وجود این که هیچ برنامه خاصی روی مطالعه زبانم ندارم و روزانه شاید ده دقیقه یا بیست دقیقه هم وقت نمیزارم
البته دانشگامم تو وقت کم گذاشتن بی تاثیر نبوده.خلاصه اینقد راضیم که الان با وجود این که شش هفت هشت ماه تا پایان اشتراکم مونده اگه همین الان تخفیف خوب بخوره یه سال دیگه هم تمدیدش میکنم

اما سوالم:اساتید عزیزی که کار کردین و نتیجه هم گرفتین میشه روشتون رو بهم بگید؟راستش من نه قصد مهاجرت دارم نه قصد مترجم شدن و مصاحبه شغلی و… خلاصه فقط میخوام زبان و یادبگیرم که بتونم با دنیا بدون زیرنویس ارتباط بگیرم
اومدم شیوه کامبیز عزیز رو اجرا کنم برای دوره هی زبان زبانشناس دیدم انصافا از حوصلم خارجه.هر درس رو روزانه بالای ده بار دیدن و هفت روز تکرار کردنشون:exploding_head:اگه راهی سراغ دارین که میشه با حوصله بهتری لیسنینگ رو قوی کرد بهم بگید لطفا.نه که دنبال راه آبکی باشما.دنبال راهیم که تنوع داشته باشه.اصلا زبانشناسو گرفتم چون منابعش بینهایت هستن.اگر قرار بر این همه تکرار یک درس باشه که باز میشه همون کسل کنندگیش.
در آخر اینارو نگفتم که اگه راه بهتری گیرم نیومد بکشم کنار.زبان رو دوست دارم اگه دیدم روش بهتری نیست قطعا روش آقا کامبیز رو تمام و کمال اجرا میکنم

4 پسندیده

در دوره انگلیسی قدرت، آقای ای جی هوک در قسمت های مختلف در نورد روش های خوندن زبان و نظرات دانشمندان زبان شناس مطرح جهان صحبت می کنه
این دوره رو پیشنهاد می کنم

3 پسندیده

ای.جی.هوک میتونه خیلی کمک کننده باشه.هم روش خوندن یادمیگیری و همزنان زبان هم تمرین میکنی

ولی خیلیا هستن زبان جدید مثل المانی انگلیسی و اسپانیایی یاد گرفتن و اگه الان ازشون بپرسی چجوری یاد گرفتی حتی نمیتونن پاسخ درست و حسابی بهت بدن اصلا میمونن چی بگن…بنظر من یادگیری زبان فقط اولاش یه‌کمی تا با فرهنگ زبان مد نظرت اشنا میشی سخته بعدا کلا میشه جاده اتوبان و راحت و سریع پیشرفت میکنی و ناخداگاه یادمیگیری

4 پسندیده

برای تقویت لیسنینگ من خودم از پادکست، کتاب های مختلف و فیلم استفاده میکنم
خیلی موثر بوده تا حالا
سعی میکنم هر روز یه پادکست گوش بدم و حداقل نیم ساعت به کتاب های مختلف گوش بدم

6 پسندیده

احسنت.ممنون.فقط یه سوال.پادکستا رو فقط گوش میدین یا متنش رو هم همزمان میبینین؟

2 پسندیده

من فقط گوش میدم

3 پسندیده

اگه متن رو هم بخونید تاثیر خیلی بیشتری داره
ولی اگه نتونید فقط شنیدنش هم خیلی مفیده

1 پسندیده