سلام ملت
ما که به صدای آقای ای جی هوگ معتاد شده ایم .شما چطور
سلام
من از صدای گوش خراش و نکره ش حالم بهم میخوره. نمی دونم بقیه چطور دوره های این آدم رو می گذرونن. ¯_(ツ)_/¯
با توجه به سلیقهی شخصیم صداش برام متوسط هست
ولی نحوهی تدریسش قطعا مثال زدنیه
مخصوصا اون جاهایی که بشدت اروم و شمرده ضمرده بیان میکنه،البته حیف که گاهی بدجور داد میزنه…
به هر حال فقط چند قسمت از دورههاش رو خوندم ولی خیلی توی اسپیکینگ و گرامر و جملهبندی کمکم کردن و مطمئنم با تموم کردن کامل دورههاش نتیجهی بینظیری میگیرم
من خودم دوره ی انگلیسی قدرتش رو یه مدت شروع کردم ولی از بس که داد میزد بعد از یه مدت دیگه نتونستم تحملش کنم. واسه همین الان دارم انگلیسی واقعی رو کار می کنم. اونم دوره ی خوبیِ. گوینده هاش هم واقعاً خوبن. اینو توش خیلی دوس دارم که اولش با یه مکالمه ی واقعی بین گوینده ها و اطرافیانشون شروع میشه و توی اون مکالمه گاها اشتباهات گرامری دیده میشه و استفاده از فیلر ورد ها زیاده. چون تو زندگی واقعی ماهم این اشتباهات متداولِ و مکالمات مون بدون نقص نیستن. و این تجربه ایِ که با تماشای فیلم هم نمیشه به دست آورد. چون بازیگرا میان و یه چیزی رو از حفظ میگن و مکالماتشون هرچند ماهرانه باشه، واقعی به نظر نمیرسه.
هوم درسته گاهی خیلی داد و فریاد میکنه ولی خب چون روش تدریسش خوبه و باعث یادگیری زودتر میشه تحمل و ادامه دادنش ارزشش رو داره
من فعلا انگلیسی قدرت رو درست شروع نکردم و دارم با انگلیسی بدون تلاش پیش میرم و قطعا باتوجه به تعریف شدید زبانآموزای رده بالای تالار قطعا انگلیسی قدرت توی لیست دورههای بعدیم خواهد بود
درسته یسری نواقص توی کار هست و حتی گاهی از تکرار زیاد جملهها یا طرز بیان خسته میشم ولی خب همون تکرار موضوع رو توی ذهنم حک میکنه برای همین ادامه میدم
گاهی یه معلم کارش یکمی نقص داره ولی درمقابل یه عالمه هم خوبی و نکات مثبت،فقط باید چشم پوشی کرد و از تدریسش سود برد
از قیافه و صداش تا نحوه درس دادنش عاشق این مرد شدم
حتی خانومشم باحاله
استاد خیابانی شاگرداشو ببینه شگفتزده میشه
اشتباه نکنین من با روش تدریسش مشکلی ندارم. همونطور که گفتم دارم انگلیسی واقعی رو کار می کنم. روش تدریس اون هام مشابه با انگلیسی قدرتِ. اصلا بعضی از دروس رو خود ای جی هوگ ضبط کرده. دارم میگم با کاری که با صداش می کنه و بعضاً محتوای درس هاشِ که مشکل دارم. و خب تو این سال ها که با زبانشناس و مربی هاش آشنا شدم به این نتیجه رسیدم که وقتی محتوا برات جذاب نباشه ادامه دادن درست نیست. چون بحث اجبار پیش میاد و وقتی پای اجبار پیش کشیده میشه سطح یادگیری تا حد زیادی پایین میاد.
سلام دوست خوبم
بنظرم آقای ای جی تو دوره ها ودروس مختلفش،صداهاو لحن بیان متفاوتی داره،از خیلی آروم وشمرده صحبت کردن خصوصا تودروس تلفظ انگلیسی بدون تلاش،تا دادوفریاد توبازگویی داستانهای کوتاه(شخصا هیچجوره نمیتونم با تکرارداستان کوتاهاش کناربیام،وداستان کوتاهها رو گاها یکبارگوش کردم وردشدم)،اما بعضی جاهاخصوصا تو vip خیلی قشنگ ودلنشین صحبت میکنه،که واسه من جذابه،هم لحن بیانش ،هم نوع دیدگاهش .اما ازتوضیحات تکراری خانم کریستین که گاهی ده بارتویه درس میگه you know یه فیلره،واقعا تحملش برام سخته،میتونست توهردرسی یباربگه فیلرهای تکراری رو.
اما درمجموع تونستم باصدای ای جی ارتباط بگیرم ازهمون ابتدا،ویکی از کساییه که بیشترین تاثیر مثبت رو تو سفرزبان آموزیم داشته،دیدگاههای منحصربه فردی درباره ی زندگی،کار و…داره که خیلی زیبان،و ایشون یکی ازافرادیه که تاثیرقابل توجهی تو تصمیمم برای ترک شغلی که این اواخر چندان ازش راضی نبودم،داشته وازین نظر واقعابهش مدیونم که باصحبتهای منطقی وگاهی مستندبه تحقیقات زیاد،اعتمادبه نفس منو تواین زمینه تقویت کرده.
شما انگلیسی واقعی رو گذروندین؟ آره واقعا باهاتون موافقم. به نظرم تو قسمت وکب مسائل تکراری خیلی زیاد بحث میشه. من خودم فقط یک بار و گاهی کلا بخش وکب رو بیخیال میشم.
راستش تو فکر این بودم که بعد از دوره ی انگلیسی واقعی کدوم دوره رو شروع کنم. پشتیبان های اپ یکی از دوره هایی که بهم معرفی کردن همین دوره ی vip بود. یعنی میگین تو این دوره دیگه مثل انگلیسی قدرت آقای هوگ یهو وسط درس شروع به داد و هوار کردن نمی کنن؟ چون واقعا بدم میاد وقتی یکی اینطوری داد میزنه.
همه دروسشورونه،۱۲ درسشو قبلا گوش کردم،باآقای ای جی مشکلی نداشتم،ولی خ کریستین زیادی تکرارمکررات داره.اما من محتواهاروخیلی دوس دارم،چون ازتجربیات زندگی واقعیشون صحبت میکنند.
نظزشخصیم اینه که این دوره خیلی پرباره،چه ازنظرلحن بیان وچه محتواهای غنی،من گاهی اینقدرغرق محتوامیشم که اصلایادم میره صداچجوریه،ولی بیان دوست داشتنی ای داره آقای ای جی،از یه کوچولو تفاوت های ریز فرهنگی که بگذریم،دیدگاههای آقای ای جی جهان شمولن وقابل پیاده سازی واسه اکثر ادما.
دروسی که من گذروندم(۲۰ درس)،تاحالایادم نمیادجیغ ودادی توش بوده
بله منم همچین فکری نکردم،واضح گفتید که صداش براتون اذیت کنندست
در ادامه گفتم که چون روش تدریسش جالب و خوبه باعث میشه خیلیامون بعضی نکات منفی رو فاکتور بگیریم
بالاخره سلیقهای هست
بیشتر اینش اذیتم می کنه که هر از گاهی داد میزنه تو انگلیسی قدرت وگرنه صداش در حالت طبیعی آزار دهنده نیست.
آره توی بعضی از قسمتای دورهی بدون تلاش هم همینه
مخصوصا درس «مسابقه» که اصرار داره صدای موتور ماشین رو با تمام قدرت در بیاره
خیلی خوب بود
به خوبیه ادا اطوارای ای جی
A.J بهترینه