سلام
کسی اینجا دوره ی آنلاین ttc شرکت کرده تو یه موسسه معتبر که مدرکش هم معتبر باشه؟ می خوام این تابستون اگه بشه مدرک TTC م رو بگیرم. دنبال موسسه ای می گردم که مدرکش معتبر باشه.
سلام تو اینترنت سرچ کن اموزشگاه های خوبی برای ttc هست منم یکی از دوستانم کلاس ttc شروع کرده ولی حضوری
@autophile
تا ان جای میدونم باید زبانتون در حد advanced باشه یعنی همه گرامرها بلد باشین
من که خونده بودم تا حد intermediate هم پذیرش میشن و مصاحبه مهمه.
تو نت سرچ کردم می خواستم نظر کاربرها رو بدونم که مطمئن شم.
چند روز پیش یه اطلاعیه از آموزشگاه سفیر دیدم که دوره TTC رو میخوان برگزار کنن.
یادم نیست حضوری بود یا آنلاین.
ولی سفیر اموزشگاه معتبریه تو تهران که کلی شعبه داره.
دوستتون الآن کدوم موسسه میره؟
سلام خوبین منم هدفم از یادگیری زبان برای گرفتن مدرک ttc هستش… میشه بهم بگین برای این دوره لول باید چند برسه شما الان لول چند هستین… چندماه طول میکشه برای گرفتن مدرکش… ممنون میشم از راهنمایتون
طبق تحقیقاتی که من تا الآن انجام دادم باید سطحتون c1 باشه که بتونین تو این دوره ها شرکت کنین. معمولاً دو ماه طول می کشه تا دوره تموم بشه. در پایان دوره هم باید یه دمو برین که اگه خوب باشه و همچنین تو امتحان کتبی تون هم نمره بالایی بگیرین اون وقت مدرک بهتون تعلق می گیره.
اینجا نمیتوانم بگم چون قانون تالار این که مخالف کلاس زبان ها هستن ولی اگه شما دوست دارین برین و در تهران زندگی میکنین
موسسه زبان ایران اروپا در خیابان ایت الله کاشانی
@autophile
سرچ کنین در اینترنت میاد .
خیر، شهرستانی ام. گویا این موسسه دوره ی آنلاین هم داره. حالا این دوستتون راضی هست از کلاسش؟ ممنون میشم ازش بپرسین و نظرش رو بهم بگین. اگه دوست ندارین تو تالار راجع به این مسائل صحبت کنین من می تونم خصوصیم رو باز کنم.
اره راضی
شهر که زندگی میکنین باید کلاس های زبان باشه
تحقیقتون واسه گرفتنش درست بوده ولی طبق تحقیقات میدانی من همون مدرک ttc رو ببر اموزشگاه بغلی،میگن به مدرک شما و اموزشگاهی که بهتون این مدرک رو اعطا کرده احترام قائلیم ولی ما استاندارد های خودمون رو داریم.
بهترین مدرک زبان برای داخل ایران دکتری زبان انگلیسی از دانشگاه تهرانه که بدرد بخور ترین و کارامد ترینه
ttc و اینا همهش شوخیه تلخیه که واسه بعضیا نون و اب بهمراه داره شما از اموزشگاه یا موسسه «الف» ttc بگیری فقط همون جا بهت کار میدن(اونم تو حالت خوبش ساعتی ۵۰ هزار تومن)حالا همون مدرک رو ببر اموزشگاه «جیم» یه سری حرفای قولومبه سولومبه میزنن و در نهایت میگن ما استانداردهامون متفاوته یا سبک مون نمیدونم چیچیه و این جور بیانات،و بهتربن مدرک زبان برای رفتن از از ایران(خارج کشور) تافل و ایلتس و… هستن.
حرف هاتون حقیقت تلخی که باید بپذیریمش. راستش هدف من از شرکت تو این دوره ها نه آموزش در آموزشگاه ها که آشنایی با شیوه های مدرن آموزش زبان هستش که در نهایت بتونم اون ها رو تو کلاس های آموزشی خصوصی م به کار ببرم. به هرحال، به نظر می رسه شما خودتون زخم خورده ی این راهین. می تونم بپرسم از کدوم موسسه مدرک گرفتین و آیا بازدهی خوبی براتون داشته یا نه؟
من نگرفتم ولی به واسطهی پسر داییم که تبریز هست و این مراحل رو طی کرده این تجربیات بمن انتقال داده شده…اگه دنبال روش تدریس و مهارت های روز و پیشرفتهی اموزشی هستی میتونی از یوتیوب که پر از دوره های ظبط شده هست کمک بگیری که انصافا خییییلی کمک کنندهس و دوم اینکه از دوره های اموزشی که دانشگاه های جهان بصورت مجازی برگزار میکنن استفاده کنی(فقط باید بدونی کی برگزار میشن که ثبت نام کنی) و از اعتبار بالایی برخوردارن.