سلام خسته نباشین وقت همگیتون بخیر
من دوتا سوال داشتم ازتون اگه ممکنه راهنماییم کنین.
بهتره بگم این اولین تاپیک و اولین پست منه و بعد از مدتها و ماهای زیادی که درگیر درس و مدرسه و کارای خودم بودم دوباره به تالار برگشتم چون از همون موقعی که کاربری رو درست کردم دادم دست دوستم و گویا بغیر از ایشون دو سه تا دوستای دیگشون هم با کاربری من وارد تالار شدن البته با اجازه خودم بوده.دیگه دیروز به مربیان گفتم و اسم کاربری رو لطف کردن به اسم خودم تغییر دادن و دیگه کاملا دست خودمه.
حالا سوالم اولم اینه که این دوستان که کامنت های زیادی رو با کاربری من ایجاد کردن چجوری پاک کنم؟؟امروز یه تعداد رو پاک کردم اما الان تالار بهم اجازه نمیده تا بیست و چند ساعت دیگه.نمیشه بدون محدودیت پاک کرد؟راهی هست؟
سوال دومم اینه که من یه مدتی که بصورت جدی زبان نخوندم حدود سه چهار ماهی میشه شایدم بیشتر.برای منبع اصلی نمیدونم کدوم یک ازین دو رو انتخاب کنم انگلیسی پایه بدون تلاش یا انگلیسی روان؟؟؟کدومش بهتر و کارسازتره؟؟
شما تجربه خوندن کدومش رو دارین؟
من خودم فعلا یه درس از انگلیسی روان رو که خوندم خیلی ازش خوشم اومد اما نمیدونم واقعا برای شروع کارساز هست یا نه؟؟
برای منابع فرعی هم عبارت های رایج انگلیسی و کتاب آکسفورد ورد اسکیلز رو انتخاب کردم؟؟بنظرتون مناسبه؟شما منابع بهتری رو سراغ دارین که ازش نتیجه گرفته باشین؟؟
ممنونم
1 پسندیده
سلام وقت بخیر برای مورد اول در پیام به من تاپیک ها رو اطلاع بدین من براتون پاک میکنم
3 پسندیده
سلام خانوم برومند وقت شمام بخیر
تاپیک ها رو براتون ارسال کردم توی قسمت گفتگو.
لطف میکنید.خیلی مچکرم
1 پسندیده
سلام گلم، اگه بخوام از تجربه ام بگم من هیچ کدوم رو نخوندم نه تلاش نه روانمن انگلیسی واقعی رو خوندم،در مورد منابع لغت من کتاب 4000 واژه، 504، یکی دوتا کتاب دیگه رو تموم کردم ولی بیشتر این چیزی که کمک ام کرد گسترده خوانی بود که من چون سطحم مبتدی بود از کتاب های سطح بندی شروع کردم تا به الان که در زیبوک همچنان میچرخم ، حتما انیمه یا فیلم و سریال و تو برنامه اتون بگنجنید، پادکست هم من انگلیش پاد رو دارم میخونم دوستش دارم و برام جذابه
2 پسندیده
درود
من قبلا همین دو راهی شما رو داشتم و بعد کلی مشاوره و بررسی انگلیسی پایه بدون تلاش رو ترجیح دادم
منبع فرعی هم میتونین به دلخواه از اینا استفاده کنید:
پادکست ESL
مسیر انگلیسی(لوگوش سرخ رنگه)
مکالمات کاربردی انگلیسی
102 اصطلاح رایج انگلیسی
و خیلی منابع دیگه که حالا من اینا رو کار کردم یا دارم کار میکنم
پیشنهاد من پادکست ESL هست(۲۰ تای بخش اول رو گوش دادم و تمرین کردم و میخوام بعد به سری کارام که تموم بشه ادامش میدم–یه پادکست همهچی تمامه که ایدههاش خیلی جالبن،محتوا واقعا عالیه،کلا یکی از بینقصترین هاست)
اگه میخوای مکالمهی روتین روزانه رو یادبگیری بهترین منبع مسیر انگلیسی هست.خودمم تازه شروعش کردم خیلی پر محتوا و غنی هست.
3 پسندیده
فقط اینکه مسیر انگلیسی رو چجوری میخونین و برای هر درسش چند روز زمان میزارین تا مسلط میشین؟؟
1 پسندیده
درود دوباره
خیلی ممنونم و خیلی هم خوشحالم که تونستم تو مسیر یادگیری زبان بهتون کمک کنم
1 پسندیده
اولین دفعه مثل یه فیلم نگاش میکنم (چون ایده و محتواش رو دوست دارم نمیفهمم چطور تموم میشه) هر جا رو هم نفهمیدم چی میگه از ترنسلیت استفاده میکنم.
دومین دفعه سعی میکنم اون مکالمه رو درک کنم،حالا چون اموزش از طریق ویدئو هست میفهمیم که هر جمله یا اصطلاح رو تو چه شرایط و وضعیتی بیان میکنه و این خیلی برای مکالمه کمک کنندهست.و جایی که یاداشت بخواد یادداشت هم برمیدارم.
سومین بار که بار اخر هست،هر بار خودم رو جای یکی از اون کارکترهای فیلم قرار میدم و حرف میزنم.از سایه هم استفاده میکنم.
کلا واسه هر بخش ده دقیقهایش حدودا یک ساعت زمان میزارم.
تا جایی که من فهمیدم درسها طراحیشون بهشکلی هست که همپوشانی دارن یعنی اگه به طور مستمر این دوره رو ادامه بدی نیاز به مرور نداری و این برای کسی که زیاد اهل مرور نیست خیلی عالیه فقط میطلبه هر روز براش وقت بزاری،همین.
۱۰ درس اولش که سه بخشی ان بعد میشن شش بخشی و من هر روز دو بخش رو میخونم.
1 پسندیده
خیلیم عالی مرسی از توضیحاتتون مفید بود
یه سوال داشتم ازتون اینکه بین مسیر انگلیسی و دوره voa کدومش بهتره بنظرتون که انتخاب کنم؟؟؟
امشب voaهم نظرم رو جلب کرد الان واقعا نمیدونم بین این دو تا دوره کدوم رو انتخاب کنم؟؟
1 پسندیده
من الان به دورهی VOA هم نگاه کردم خیلیا رو تو همین تالار دیدم که گفتن در حال خوندنش هستن پس به نظر عالی میاد ولی اگه راستشو بخواید من این دوره رو کار نکردم بخاطر همین نمیتونم فقط با یه نگاه کردن ساده در موردش نظر بدم
ولی من نظر خودم رو مسیر انگلیسی هست
منابع زیاده و منابع خوب هم زیاده سعی کن وسواس بهخرج ندی.وسواس فقط استرس ادمو زیاد میکنه و وقتت رو میکشه
1 پسندیده
اره منم هر جور فکرشو میکنم مسیر انگلیسی بهتره چون انگلیسی رو انگار از بیخ و بن به آدم یاد میده.منم همین رو انتخاب میکنم و voa رو میزارم برا بعد.
1 پسندیده
پس همینو بخون امیدوارم موفق بشی و اون بالا بالاها ببینمت
1 پسندیده