سلام
بزرگترین مشکل من و خیلی از زبان آموزان گرامر هست
حالا می شه گرامر رو با تمرین یاد گرفت ولی بازم نمی تونیم به خوبی در speaking ازش استفاده کرد
من خیلی راه ها رو امتحان کردم ولی نتونستم اون طوری که دوست دارم به درستی جمله سازی کنم
مدتی بدون اینکه گرامر بخونم زبان می خوندم ولی در جمله سازی مشکل داشتم و مدتی هم گرامر می خوندم ولی بازم نمی تونستم در زمان speaking به طور روان صحبت کنم به طوری وقتی رو می گرفت
می خواستم بدونم شما از چه روش هایی استفاده کردید و جواب گرفتین تا شاید ما هم از روش شما نتیجه بگیریم
سلام
دورههای بدون تلاش aj این کارو واسه من انجام دادن
من این دوره ها رو گوش دادم هم انگلیسی روان و نصف انگلیسی قدرت ولی نتیجه نگرفتم فکر کنم در نحوه استفاده کردن از این دوره ها فکر می کنم مشکل دارم
شما چطوری این دوره ها رو مطالعه می کنید
تقریبا طبق دستور العمل خودش جلو رفتم و میرم
دفعه اول به فایلای صوتی گوش میدم و هیچ کلمه یا عبارتیو هایلایت نمیکنم
دفعه دوم کم کم این کارو شروع میکنم تا این تموم شه
اون بخش توضیح لغات رو روز اول و دوم گوش میکنم و دو سه بار دیگم در طول اون 7 تا 10 بار گوش دادنم در طی 7 تا 10 روز باز بهش گوش میدم صرفا یه مرور ریزی بشه
فایل اصلی رو اندازه مینیستوری گوش میدم و خیلی تو مود خوبی باشم همینطوری باهاش تکرارم میکنم ولی خب کم پیش میاد این مورد.
درباره مینیستوری هم خب چند روز اول از pause استفاده میکنم تا دهنم را بیفته رو جملات درس
روزای بعدی هرچقدر سریعتر بتونم جواب میدم و بداهه گویی هم میکنم
مثلا یه سوال شاید یه کلمهای با یس یا نو بپرسه ولی من بیخود چند تا چیز دیگهم در همون رابطه میگم
بعضی وقتا پیش میاد یه بار دیگهم گوش میدم بهشون ولی فقط گوش میدم و تو ذهنم جواب میدم. اینو بیشتر تو روزای اول انجام میدم که عادت کنم به این عبارتای تازه
و همراه بقیه دورهها به خوبی جواب داده برام
سپاس گزارم
امید وارم جواب بده
سلام من که کتابچه که همراه گرامر بود چند سال پیش خوندم و خیلی خوب بود و کمکم کرد چون کلا راجع به گرامر بود و فقطگرامر هارو یاد میداد و راحت میتونستین تفاوت و نوع هر کدوم رو تشخیص بدین.
البته این تجربه من بود شاید رو یکی دیگه جواب بده یا نده ممکنه یکی سردرگم بشه اصن ولی من که جواب گرفتم
سپاسگزار
از تلاش که دست برندارین بلاخره راهتون پیدا میشه.