معنی a while چیست؟

مگه معنی a while نمیشه زمان کوتاهی پسچرا وقتی پرسیده short time طول کشیده جواب داده نه a while طول کشیده؟

این تاپیک مربوط به «مارگارت تصمیم تجاری می‌گیرد» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «نیمچه داستان‌ها»

1 پسندیده

ببینید دوست من، “a while” صرفا به معنی یک دوره زمانی کوتاه نیست. میتونه اون معنی رو هم بده اما بیشتر استفاده این کلمه برای توصیف یه مدت استفاده میشه.

به مثالی که میزنم توجه کنید.

I was learning Arabic for a while.
من داشتم عربی یاد میگرفتم برای یه مدت.

توی سوال هم از شما پرسیده آیا برای یه مدت کوتاه بوده که جواب غلطه چون ما نمیدونیم کوتاه بوده یا نه فقط میدونیم برا یه مدتی بوده.

پیشنهاد امیر:

زیاد به دیکشنری اعتماد نکنید.(نه فقط زبانشناس، بلکه هر دیکشنری معتبر دیگه نمیتونه قدرت مکالمه های انسان هارو پیشبینی کنه.)

فقط گوش کنید.

3 پسندیده

در کنار پاسخ دقیق دوستمون خود من کنجکاو شدم تفاوت بین دو کلمه short time و a while رو متوجه بشم .‌شاید به درد شما هم بخورد:

دو کلمه «Short time» و «a while» هر دو به مدت کوتاهی اشاره دارند، اما در کاربرد و معانی آنها تفاوت‌هایی وجود دارد.

1. مدت: «Short time» عموماً به یک دوره خاص و قابل اندازه‌گیری اطلاق می‌شود که مدت کوتاهی است.
    می تواند به دقیقه ها، ساعت ها یا حتی روزها اشاره کند، اما معمولاً مدت زمان قابل توجهی یا طولانی نیست.
    از سوی دیگر، «a while» معیاری نامعین تر و ذهنی تر از زمان است. دلالت بر یک فاصله نسبتاً کوتاه دارد اما طول دقیقی را مشخص نمی کند.

2. انعطاف پذیری: “Short time” از نظر مدت زمان ثابت و مشخص تر است که نشان دهنده یک دوره نسبتاً کوتاه و محدود است. “A while” انعطاف پذیرتر است و اجازه می دهد تا مقداری تغییر بر اساس زمینه یا ادراک ایجاد شود. برای توصیف یک دوره نه چندان طولانی بدون محدودیت‌های خاص، کمی ابهام ارائه می‌کند.

3. زمینه و تأکید: «Short time» اغلب برای تأکید بر کوتاهی یا مدت محدود یک فعالیت یا رویداد استفاده می شود. ماهیت مختصر چیزی را برجسته می کند. “a while” بیشتر روی گذر زمان یا دوره انتظار درگیر تمرکز دارد. این ایده را منتقل می کند که مدتی می گذرد، اما ممکن است به طور خاص تعریف یا قابل توجه نباشد.

به طور خلاصه، «Short time» به یک مدت زمان مشخص و نسبتاً کوتاه اشاره دارد، در حالی که «a while» یک بازه زمانی نسبتاً کوتاه و ذهنی را نشان می‌دهد که امکان انعطاف‌پذیری و عدم اندازه‌گیری دقیق را فراهم می‌کند.

یعنی در این جمله وقتی می پرسه زمانش کوتاه بود تو پاسخ یه جورایی داره میگه معلوم نیست. یه مدتی بوده ولی مشخص نیست اون مدت رو میشه بهش دقیقا گفت کوتاه بوده.

4 پسندیده