Denmark is known for being one of the most bicycle-friendly countries in the world, with a significant portion of Copenhagen’s population commuting to school or work by bike.
در ریدینگ ها خیلی مواقع دیدم در جایی که میتوان از and استفاده کرد از with استفاده شده است. آیا دلیل خاصی دارد و یا من اشتباه میکنم و به صورت فارسی دارم نگاه میکنم؟
1 پسندیده
سلام دوست عزیز
بله، در زبان انگلیسی، حرف اضافه “with” کاربردهای گستردهای دارد و گاهی اوقات میتوان از آن به جای “and” استفاده کرد. در جمله مورد نظر شما، “with a significant portion of Copenhagen’s population” به معنی “با بخش قابل توجهی از جمعیت کپنهاگ” است. این جمله بیانگر یک رابطه همراهی است، یعنی جمعیت کپنهاگ با دو فعالیت اصلی، مدرسه و کار، همراه است. در این حالت، استفاده از “with” مناسبتر از “and” است.
مثال:
- I went to the store with my sister and brother.
تفاوت کلمات and و with به صورت زیر هستش.
در زبان انگلیسی، “and” و “with” هر دو حروف اضافه هستند، اما کاربردهای متفاوتی دارند.
“And” به معنای “و” است و برای اتصال دو یا چند کلمه یا عبارت به هم استفاده میشود. به عنوان مثال:
- I like apples and oranges.
- She went to the store and bought bread and milk.
“With” به معنای “با” است و برای بیان همراهی، علت، ابزار، روش، یا همراهی استفاده میشود. به عنوان مثال:
- I went to the store with my friends.
- I didn’t go to work with a cold.
در اینجا چند تفاوت کلیدی بین “and” و “with” آورده شده است:
از * “And” برای اتصال دو یا چند کلمه یا عبارت به هم استفاده میشود، در حالی که “with” برای بیان همراهی، علت، ابزار، روش، یا همراهی استفاده میشود.
از * “And” در جملههای ساده استفاده میشود، در حالی که “with” در جملههای پیچیدهتر نیز استفاده میشود.
کلمهی * “And” به معنای “و” است، در حالی که “with” به معنای “با” است.
البته، استثنائاتی نیز وجود دارد. به عنوان مثال، “with” گاهی اوقات برای اتصال دو یا چند کلمه یا عبارت به هم استفاده میشود. به عنوان مثال:
- I went to the store with my friends and family.
در این جمله، “with” برای اتصال دو گروه از کلمات، “my friends” و “my family”، به هم استفاده میشود.
در نهایت، انتخاب اینکه از “and” یا “with” استفاده کنیم به معنای جمله و موقعیتی که در آن استفاده میکنیم بستگی دارد.
2 پسندیده
خیلی خیلی سپاسگزارم دوست عزیزم
2 پسندیده