کاربرد و معنی cross چیست؟

The confused hare crossed the finish line

سلام دوستان ممنون میشم اگه کاربرد crossed رو بهم بگید ! و فرقش با cross آیا کاربردش توی این حالت عوض میشه ؟:pray::rose:

این تاپیک مربوط به «خرگوش و لاکپشت» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستان‌های بچگانه»، فصل «بسته ی سوم»

اینجا cross یعنی عبور کردن چون زمان جمله به شکل گذشته است گفته crossed

سلام دوست عزیز
ضمن جواب صحیح دوستمون، فکر کنم توضیحات زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

فعل “cross” به معنای “عبور کردن” است. می‌توان از آن برای توصیف عبور از یک جسم فیزیکی، مانند خیابان یا رودخانه، یا عبور از یک خط یا مرز، مانند مرز یک کشور، استفاده کرد.

فعل “crossed” شکل گذشته ساده فعل “cross” است. این بدان معناست که در گذشته اتفاق افتاده است.

در اینجا چند مثال از کاربرد فعل “cross”:

• I crossed the street. (من از خیابان عبور کردم.)
  • The river was crossed by a bridge. (رودخانه توسط یک پل عبور شد.)
  • The border was crossed by a group of refugees. (مرز توسط گروهی از پناهندگان عبور شد.)

فعل “crossed” می‌تواند به معنای “عبور کردن” یا “مخالفت کردن” باشد.

در معنای “عبور کردن”، “crossed” شبیه “cross” است. با این حال، در معنای “مخالفت کردن”، “crossed” معنای متفاوتی دارد.

در معنای “مخالفت کردن”، “crossed” به معنای “اعتراض کردن” یا “مخالف چیزی بودن” است.

در اینجا چند مثال از کاربرد فعل “crossed” در معنای “مخالفت کردن”:

• He crossed his arms and refused to listen. (او دستانش را روی سینه گذاشت و حاضر نشد گوش دهد.)
  • The two countries crossed swords over the issue of trade. (دو کشور بر سر مسئله تجارت با هم مخالفت کردند.)
  • The protesters crossed the police line and clashed with the police. (معترضان خط پلیس را عبور کردند و با پلیس درگیر شدند.)

بنابراین، کاربرد “crossed” در معنای “مخالفت کردن” با کاربرد “cross” متفاوت است. در این معنا، “crossed” به معنای “اعتراض کردن” یا “مخالف چیزی بودن” است.

1 پسندیده