جالبه ک خود ای جی همون اول درس میگه champion, معانی متفاوتی داره ک یکیش قهرمان هست اما منظورم تو این درس از champion قهرمان نیست کسی هست ک بدون ترس مبارزه میکنه. بعد زبانشناس تو کل متن این کلمه رو قهرمان ترجمه کرده. یعنی حتی ب جملات دقیقه اول ای جی هم دقت نکردین.
بعد انتقاد ک میشه بهتون بر هم میخوره. خداییش نوبره، خب حداقل از همون دیکشنری ک خودتون گذاشتین روش استفاده میکردین تا معنی مناسبتری براش انتخاب کنید.
اگر همون جملهای که خودتون بهش اشاره میکنید رو واقعاً نگاه کنید، متوجه میشید که ایجی میگه یکی از معانی champion برنده هست که برنده توی این درس مدنظرمون نیست. پس همون معنی قهرمان براش مناسبه.
اگه انتقاد مؤدبانه باشه به کسی برنمیخوره. اگه حداقل انتقاد درست باشه میگفتم یه دلیلی پشت این طرز صحبت کردن هست.
این بار با عکس از خود درس حرفم رو تکرار میکنم. ایجی همون اول درس میگه champion معانی مختلفی داره که یکیش «برنده» هست. ولی ما در اینجا منظورمون معنی برندهش نیست، معنی قهرمانشه. لطفاً چشمهاتون رو باز کنید و اگه درس براتون لود نمیشه، حداقل عکسی که براتون آپلود کردم رو ببینید.
سطحتون هم که مشخصاً توی انگلیسی پایینه، به خاطر همین یا فارسی فکر میکنید یا فکر میکنید خیلی بلدید. کلاً هم اینجا پیشینهی خوبی ندارید و لحن صحبت کردنتون بسیار بده و ظاهراً تغییر نمیکنه. علت اینهمه خودبرتربینی و بیادبی و موندن پای اشتباهتون رو واقعاً متوجه نمیشم. راهنمایی میخواید یا دوست دارید درجا بزنید؟
عزیزم صرفا جهت اطلاع میگم من دکترا دارم اونم از یکی از بهترین دانشگاههای اروپا تازه با رتبه اول فارغ التحصیل شدم. در یکی از بهترین دانشگاهای ایران تدریس میکنم. صرفا بخاطر سرگرمی از این اپ استفاده میکنم. اگر هم میبینید سطح 4هستم بخاطر اینه ک خیلی وقت نمیکنم از این اپ استفاده کنم.
قطعا معنی مبارز بهتر از قهرمان هست. درضمن بی ادب نیستم فقط هرچی مودبانه از این اپ و کارشناسای محترمممش انتقاد کردم جوابی جز خودستایی و بی توجهی به انتقاد ندیدم. کلا جاهایی ک عدم هماهنگی ادعا و کار میبینم ترجیح میدم لحنمو عوض کنم.
درضمن ب معنی هم اصلا احتیاج ندارم. ب جهت پیشرفت اپ خودتون گفتم. از این ب بعد هم کلا ترجیح میدم از این اپ استفاده نکنم یا حداقل از دروس بدون معنیش استفاده کنم.
بعلاوه شما بعنوان کسی ک دارید از اپ حمایت میکنید بسیار بی ادب هستید. اشتباهاتتون رو بپذیرید و در جهت بهبودش قدم بردارید. ی کم هم روی عمل کردن بجای ادعا کردن کار کنید.
ما همیشه وقتی کاربرها انتقاد کردن پیگیری کردیم و مشکل رو حل کردیم. ولی تا به حال انتقاد مؤدبانهای از سمت شما هیچ وقت دریافت نکردیم.
و همیشه گفتن درخت هرچی پربارتر، افتادهتر و مثل اینکه این مورد هم در مورد شما صدق نمیکنه. چون اگه چیزی رو میبینین که فقط هم از دید شما اشتباهه با لحن تحقیرآمیز سعی دارین منظورتون رو برسونین.
ما هم افرادی که به درستی انتقادشون رو نمیتونن مطرح کنن نیازی نمیبینیم کمکمون کنن اونم تازه به اشتباه. از یه استاد دانشگاه با مدرک «دکترا» چنین لحنی اون هم بهصورت مکرر بعیده.
اینکه شما اصلاً این احتمال رو در نظر نمیگیرید که شاید شما اشتباه کنید و اشتباهتون رو بپذیرین دلیل بر این نیست که طرف مقابلتون حتماً داره اشتباه میکنه. ما در این زمینه تخصص داریم و مسلط هستیم.
نقدی که درست باشه حتماً اصلاح میشه و بهتره نگاهی به تاپیک تعمیرگاه بندازین؛ ولی نقدی که درست نباشه رسیدگی و پیگیری نخواهد شد. شما میتونستید با لحن خیلی بهتر بیاید به عنوان پیشنهاد اون معنیای که در نظرتون هست رو بگید و ما بررسی کنیم و نتیجه رو به شما بگیم. ولی تصمیم گرفتید به ما اتهام بزنید. شما که اصلاً به معنی احتیاج نداشتید، آیا لازم بود اینطوری طلبکارانه و تحقیرآمیز انتقادتون رو بیان کنید؟
به هر حال چه به درست چه به غلط ممنون از مشارکتتون. دیگه نیازی به پاسخ مجدد نمیبینیم.
من ک هر چی انتقاد کردم هیچ پیگیری نشد. همشون هم کاملا مودبانه بوده.نمیدونم این بحث مودبانه رو از کجا در آوردین. پیامام هست میتونین برین چک کنین ک هم مودبانه بوده هم هیچ پیگیری نشده. نزدیک یکسال پیش من گفتم تو متن دروس سلکت ریدینگ ی سری عدد اضافه هست. هنوز هست. حتی زحمت چک کردنش رو هم ندادن. تازه این یکیشه. ی تغییر متن داده شد تو همین دروس، لایتنر ب فنا رفت
اوج هنر تیم زبانشناس این بود ک بیاد بگه منابع زیاده ما نمیتونیم همشون چک کنیم. خب اول چک کنین بعد اضافه کنید منبع رو. یا وقتی ایرادش مشخص میشه زحمت بکشید حلش کنید.
بنابراین با حرف شما کاملا موافقم، درخت هرچی پربارتر سر به زیرتر، این واقعا در مورد زبانشناس صدق میکنه. بخاطر همین ترجیح میدم با آدمهایی ک انتقاد رو سرکوب میکنن یا اهمیت نمیدن ب انتقاد و فقط ب ادعاهای پوچ خودشون اضافه میکنن(البته منظورم شخص شما نیست. کل تیم زبانشناس یا حداقل مسئولین اون بخشایی ک اینطور رفتار میکنن) دیگه بحث نکنم و وقت و اعصاب خودم رو هدر ندم.
در ادامه مسیر انتقادناپذیری و کل مسیر زندگیتون موفق باشید.
شما از دید خودتون همیشه فکر میکنین مودبانه انتقاد میکنین اما نظر بقیه اینطور نیست
پیگیریهای لازم هم اگر نیاز بوده انجام شده. در تاپیک موارد فنی بارها بهتون گفته شد باگها رفع شده ورژن جدید رو نصب کنید، از همکاران درخواست ورژن قبلی رو کردین و به ورژن جدید هم اپدیت نکردین و باز هم به گزارش باگهایی که در ورژن جدید رفع شده پرداختین
در این تاپیک هم حرف از ترجمهای زدین که کارشناس ارشد این بخش معتقد هستن نظرتون درست نیست و با دلیل هم براتون پیام گذاشتن
در مورد اعداد در دورهای که اطلاع دادین، این مورد هم همون موقع ادیت شده و باید درس رو حذف و مجدد دانلود میکردین تا تغییراتش رو ببینین
اما در کل ایراداتی که شما فرمودین هیچوقت ایرادی نبوده که مشکل خاصی در روند مطالعه دیگران و همینطور یادگیری زبان انگلیسی ایجاد بکنه صرفا موارد سطحی بودن
ما هم برای وقت و اعصابمون ارزش زیادی قائل هستیم و وقتی انتقاد سازندهای بیان نشه به هیچ وجه پیگیری نمیکنیم
در ادامه مسیر ایرادگیریهای نابجا و خود بزرگ بینیتون موفق باشین
این تاپیک هم بسته میشه، لطفا از ایجاد تاپیکهای این چنینی جدا خودداری کنین