سلام خسته نباشید دلیل قرار گرفتن کلمهwellدر جمله چی است . ممنونم روز خوش
این تاپیک مربوط به درس «(دارم منفجر میشوم (باید به دستشویی بروم)» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مکالمه زبان انگلیسی آسان»، فصل «حملونقل»
سلام خسته نباشید دلیل قرار گرفتن کلمهwellدر جمله چی است . ممنونم روز خوش
این تاپیک مربوط به درس «(دارم منفجر میشوم (باید به دستشویی بروم)» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مکالمه زبان انگلیسی آسان»، فصل «حملونقل»
جمله رو هم لطف میکنین بذارین
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، در زبان انگلیسی، کلمه “well” میتواند در ابتدای جمله قرار بگیرد تا نشان دهد که گوینده میخواهد چیزی را اضافه کند یا توضیح دهد. در این حالت، “well” به معنای “خوب” یا “خب” است.
در جمله “Well, hold on a little longer.”، گوینده میخواهد توضیح دهد که چرا شنونده باید کمی بیشتر صبر کند. بنابراین، گوینده کلمه “well” را در ابتدای جمله قرار میدهد تا نشان دهد که میخواهد چیزی را اضافه کند.
در اینجا چند مثال دیگر از کاربرد کلمه “well” در ابتدای جمله:
در جمله “Well, hold on a little longer.”، گوینده میخواهد توضیح دهد که چرا شنونده باید کمی بیشتر صبر کند. بنابراین، گوینده کلمه “well” را در ابتدای جمله قرار میدهد تا نشان دهد که میخواهد چیزی را اضافه کند.
و یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم که هر زمان که سوال دارین لطفاً آدرس درس، جملهای که ازش سوال دارین و همین طور دقیقهای که ازش سوال دارین رو بنویسید.
موفق باشید.