معنی on a more mundane level
سلام دوست عزیز
برای پاسخگویی بهتر، بهتره عبارت رو داخل متن قرار بدین که تو متن بررسی بشه ولی در کل اصطلاح “on a more mundane level” به معنای “در سطحی معمولی تر” یا “در سطحی روزمره تر” است. این اصطلاح معمولاً برای اشاره به بحث یا موضوعی استفاده می شود که از نظر اهمیت یا پیچیدگی کمتر از موضوع اصلی است.
به عنوان مثال، شما ممکن است بگویید “On a more mundane level, we need to talk about the budget for next year.” (در سطحی معمولی تر، ما باید در مورد بودجه سال آینده صحبت کنیم.)
در این جمله، “on a more mundane level” به این معناست که بحث بودجه سال آینده از نظر اهمیت یا پیچیدگی کمتر از موضوع اصلی است که در مورد آن صحبت می کنید.
در اینجا چند مثال دیگر از کاربرد اصطلاح “on a more mundane level”:
- On a more mundane level, I’m just trying to get through the day. (در سطحی معمولی تر، من فقط سعی می کنم روزم را بگذرانم.)
- On a more mundane level, we need to decide what we’re going to have for dinner. (در سطحی معمولی تر، ما باید تصمیم بگیریم که برای شام چه بخوریم.)
- On a more mundane level, I need to get to the grocery store. (در سطحی معمولی تر، من باید به فروشگاه مواد غذایی بروم.)
اصطلاح “on a more mundane level” می تواند در موقعیت های رسمی و غیر رسمی استفاده شود.
سلام ممنونم