در پایان از شما صمیمانه تشکر می کنم که پادکست من را گوش کردید و مشتاقانه امیدوارم که شما همچنان پیگیر مطالب دیگر من نیز باشید.
دوستدار شما
علی میرکمالی
چهارشنبه
پانزدهم شهریورماه یکهزار و چهارصد و دو
1402/6/15
در پایان از شما صمیمانه تشکر می کنم که پادکست من را گوش کردید و مشتاقانه امیدوارم که شما همچنان پیگیر مطالب دیگر من نیز باشید.
دوستدار شما
علی میرکمالی
چهارشنبه
پانزدهم شهریورماه یکهزار و چهارصد و دو
1402/6/15
تربیت شهروندان به نحوی که قانون رو رعایت کنند وظیفه حکومت ها است
اما بنظرم گاهی عدم نظارت کافی که عمده شهروندان رو به عدم رعایت قانون سوق میده تعمدی و جهت تخریب اخلاق در جامعه است
قانون برای سرکوب توحش و خوی حیوانی انسانها ساخته شده و اصولا در جامعه ای متمدن و دموکراتیک کاربرد داره. در کشوری که نه فرهنگ درست و حسابی داره، نه دیگه چیزی از محیط زیستش باقی مونده و نه اخلاقی، زندگی روز به روز به وضع طبیعی جنگ همه علیه همه نزدیکتر میشه، چه دلمون بخواد چه دلمون نخواد. اصولا در چنین جامعه رو به زوالی دم از اخلاق زدن در خوشبینانه ترین حالت یک شوخی مضحکه.
خردمندانه ترین کار در چنین شرایطی پرهیز از تولید مثله. چیزی که مردم ایران خوشبختانه کم کم دارن بهش میرسن. کاهش چشمگیر نرخ زاد و ولد در طول چند سال اخیر در ایران این رو به خوبی نشون میده.
دوست گرامی
با نظر شما موافق هستم،باشد روزی که مشخص شود که دلایل این امر چه بوده است.
مخاطب گرامی
با نظر شما موافق نیستم،اما به آن احترام می گذارم،چرا که ظاهراً بخشی از جامعه نیز هم رای و هم نظر شما هستند.بابت بیان دیدگاه و شرکت در بحث از شما سپاسگزارم.
متاسفانه وضعیت فعلی جامعه ب سمتی داره پیش میره ک تعداد کسانی ک قانون مدار هستند روز ب روز کمتر میشه.
جالبتر یا بهتره بگم غم انگیزتر اینکه بقیه جامعه دید خوبی نسبت ب این قشر اقلیت قانونمدار ندارند و در اغلب اوقات چنان رفتار میکنند ک آدم ب خودش و درستی کارش شک میکنه.
ب امید روزهای بهتر برای مردم، کشور و فرهنگمون