مگه too جمله رو منفی نمیکنه پس این جمله که مثبته
You are too funny
سلام دوست عزیز
کلمهی too در زبان انگلیسی به دو صورت مثبت و منفی است.
کاربرد too در جملات مثبت
در جملات مثبت، too برای بیان شدت استفاده میشود و جمله را منفی نمیکند. در این حالت، too به معنای “بسیار” است و برای تأکید بر روی شدت کیفیت یا کمیت چیزی استفاده میشود.
در اینجا چند مثال از استفاده از too در جملات مثبت آورده شده است:
This cake is too delicious.
That dress is too beautiful.
You are too funny.
He is too tall.
She is too smart.
در این جملهها، too به معنای “بسیار” است و برای تأکید بر روی شدت کیفیت یا کمیت چیزی استفاده میشود. بنابراین، این جملهها به ترتیب به این معنا هستند که این کیک بسیار خوشمزه است، آن لباس بسیار زیبا است، شما بسیار بامزه هستید، او بسیار بلند قد است و او بسیار باهوش است.
کاربرد too در جملات منفی
در جملات منفی، too نشان میدهد که کیفیت یا کمیت چیزی بیش از حد است و ممکن است مضر یا نامطلوب باشد. در این حالت، too به معنای “بیش از حد” یا “زیاد” است.
در اینجا چند مثال از استفاده از too در جملات منفی آورده شده است:
I am too tired to drive.
It is too hot to go swimming.
The cake is too sweet for me.
He is too old to play football.
She is too young to get married.
در این جملهها، too نشان میدهد که کیفیت یا کمیت چیزی بیش از حد است و ممکن است مضر یا نامطلوب باشد. بنابراین، این جملهها به ترتیب به این معنا هستند که من خیلی خسته هستم که رانندگی کنم، هوا خیلی گرم است که شنا کنیم، این کیک خیلی شیرین است که من دوست ندارم، او خیلی پیر است که فوتبال بازی کند و او خیلی جوان است که ازدواج کند.
به طور کلی، too در جملات انگلیسی میتواند برای بیان شدت، بیش از حد بودن یا غیرمنطقی بودن استفاده شود. در جملات مثبت، too برای بیان شدت استفاده میشود و جمله را منفی نمیکند.