سلام وقت بخیر. سوالاتی در این زمینه داشتم:
۱- آپوستروف به صورت ’ هست یا , ( ویرگول به سمت پایین) ؟
۲- در پایان نقل قول در آخر جمله ، نقطه قبل از آن قرار میگیرد
مثلا => ".He said, "it was a bad scene،،، در پایان چه علائمی بعد و چه علائمی قبل از آن باید قرار بگیرد؟
۳- ?Mmm. Your insurance? Is the car insured
در این جمله نباید از … بجای . استفاده میکردیم؟
۴- در جمله Walter Toman , former professor of psychology at Brandeis University in
… Massachusetts,have found
در بین دو کاما اومدیم توضیحات بیشتری رو به خواننده دادیم ،
بجای این ، میتونستیم از پرانتز از دو نقطه استفاده کنیم؟ ( چون یکی از کاربرد های همشون دادن توضیحات بیشتر هست)
۵- I don’t see" ,he once confessed, “that I have deserved any fame and I have no taste for it.”
جمله بین دو کاما اومده نقل قول رو از همدیگر جدا کرده، خواستم ببینم در چه مواردی دیگه( مثل اوردن _ و …) این اتفاق میافته ؟
و سوال آخر: برای نقل منبع ، استفاده از پرانتز رایجتره یا دو نقطه؟
بابت پاسخگویی مچکرم
سلام دوست عزیز
لطفاً هر زمان که سوال دارید، هر سوال رو به صورت جداگانه تاپیک بزنید و از زدن تاپیکهایی با چند سوال خودداری کنید.
**۱- آپوستروف به صورت ’ هست. ویرگول به سمت پایین هم گاهی برای آپوستروف استفاده میشه، ولی این استفاده صحیح نیست.
**۲- بله، در پایان نقل قول در آخر جمله، نقطه قبل از آن قرار میگیرد. مثلاً:
“من میروم.”
او گفت: “من میروم.”
او گفت: “من میروم.”
**۳- در جملهی Mmm. Your insurance? Is the car insured ،
“Mmm” یک تکیهکلام است و علامت سؤال به پایان آن اضافه میشود. علامت سؤال در این جمله برای بیان شک یا ابهام است.
۴- در جمله Walter Toman , former professor of psychology at Brandeis University in
… Massachusetts,have found پرانتز یا دو نقطه هر دو میتوانند استفاده شوند. پرانتز برای اضافه کردن اطلاعات اضافی یا توضیحی استفاده میشود. دو نقطه نیز برای معرفی یک توضیح یا نتیجه استفاده میشود. در این جمله، میتوان از پرانتز یا دو نقطه برای معرفی نام دانشگاه و محل آن استفاده کرد.
۵- در جملهی I don’t see" ,he once confessed, “that I have deserved any fame and I have no taste for it.”
کاما بین دو نقل قول برای جدا کردن آنها استفاده شده است. این کار برای جلوگیری از ابهام و سردرگمی خواننده انجام میشود. در فارسی نیز میتوان از کاما برای جدا کردن نقل قولها استفاده کرد.
**و سوال آخر: ** برای نقل منبع، استفاده از پرانتز رایجتر است. پرانتز برای اضافه کردن اطلاعات اضافی یا توضیحی استفاده میشود. دو نقطه نیز برای معرفی یک توضیح یا نتیجه استفاده میشود. در این مورد، پرانتز برای معرفی اطلاعات اضافی مانند نام نویسنده یا کتاب استفاده میشود.
1 پسندیده