تفاوت بین passion و enthusiasm چیست ؟

Ching—He studied economics in college, but her big passion was cooking.

تفاوت بین passion و enthusiasm چیست ؟

این تاپیک مربوط به «علاقه به آشپزی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Select Readings»، «سطح مبتدی»

سلام دوست عزیز
کلمات passion و enthusiasm دو کلمه‌ی انگلیسی هستند که اغلب به معنای “شور و شوق” استفاده می‌شوند، اما تفاوت‌های ظریفی بین آنها وجود دارد.

کلمه‌ی passion به معنای علاقه‌ی عمیق و شدید به چیزی است. این علاقه اغلب از دوران کودکی یا نوجوانی شروع می‌شود و در طول زندگی ادامه می‌یابد. passion می‌تواند به هر چیزی اشاره داشته باشد، از یک کار یا حرفه گرفته تا یک فعالیت تفریحی یا یک موضوع هنری.

کلمه‌ی enthusiasm به معنای علاقه‌ی شدید و هیجان‌انگیز به چیزی است. این علاقه اغلب موقتی است و ممکن است به سرعت از بین برود. enthusiasm می‌تواند به هر چیزی اشاره داشته باشد، از یک موضوع جدید گرفته تا یک شخص یا یک رویداد.

در اینجا چند تفاوت کلیدی بین passion و enthusiasm آورده شده است:

ویژگی passion enthusiasm
عمق عمیق و شدید سطحی و موقتی
طول عمر طولانی‌مدت کوتاه‌مدت
منشا معمولاً از دوران کودکی یا نوجوانی آغاز می‌شود ممکن است از هر زمان شروع شود
موضوع می‌تواند به هر چیزی اشاره داشته باشد معمولاً به یک موضوع جدید یا یک فعالیت تفریحی اشاره دارد

در اینجا چند مثال از نحوه‌ی استفاده از این دو کلمه آورده شده است:

• A passionate musician is someone who is deeply and intensely interested in music. (یک موسیقیدان پرشور کسی است که به موسیقی علاقه‌ی عمیق و شدیدی دارد.)
  • An enthusiastic student is someone who is excited about learning. (یک دانشجوی مشتاق کسی است که از یادگیری هیجان‌زده است.)
  • I am passionate about helping others. (من به کمک به دیگران علاقه‌ی عمیق دارم.)
  • I am enthusiastic about trying new things. (من از امتحان کردن چیزهای جدید هیجان‌زده هستم.)
3 پسندیده

خیلی خیلی عالی بود، بی نهایت سپاسگزارم دوست عزیزم :heart_eyes::rose:

1 پسندیده