لطفا گرامری که استفاده شده رو میفرمایید
این تاپیک مربوط به درس «خداوند همه چیز را میبیند» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مکالمه زبان انگلیسی آسان»، فصل «زندگی روزمره»
لطفا گرامری که استفاده شده رو میفرمایید
این تاپیک مربوط به درس «خداوند همه چیز را میبیند» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مکالمه زبان انگلیسی آسان»، فصل «زندگی روزمره»
سلام دوست عزیز
این ساختار،ساختار گذشته هست
ساختار جملات گذشته به این صورت است↓
Subject+past of the verb+object
و برای گذشته صحبت میکنه
برای درک بهتر به این دو نمونه توجه کنید
Example number 1↓
I saw you at the party
من تو رو توی پارتی دیدم
همانطور که مشاهده میکنید فعل (دیدم) برای زمان گذشته است
Example number two
I played volleyball with my close friend
من با دوست صمیمیم والیبال بازی کردم
همانطور که مشاهده میکنید(بازی کردم) هم برای زمان گذشته است
به این دو نکته خیلی خوب توجه کنید
•نکته ۱←یک سری افعال هستند که بهشون میگیم بی قاعده یعنی باید گذشته ی اونهارو حفظ کنید
مثل
See→saw. ← در این قسمت see حال ساده و saw گذشته ی see هست
Give→gave
Go→went
.
.
.
که اینها رو باید داخل اینترنت بزنید براتون میاره
•نکته دوم←بعضی از افعال رو بهشون میگیم باقاعده یعنی باید خودمون به انتهای اون کلمه یک( ed) اضافه کنیم
Play→played← کلمه ی play ماله حال هست و played برای زمان گذشته
Want→wanted
Need→needed
سلام دوست عزیز
ضمن توضیحات صحیح دوستمون دربارهی ساختار گذشته که بخشی از این جمله است، این جمله به زمان حال ساده هستش، به این دلیل که در این جمله hope فعل اصلی هستش.
فعل “hope” به معنای “امید داشتن” است. این فعل معمولاً برای بیان احساس امید و آرزو برای وقوع چیزی استفاده میشود.
در زبان انگلیسی، جملات با فعل “hope” معمولاً از ساختار زیر پیروی میکنند:
در این ساختار، فعل “hope” به عنوان فعل اصلی جمله عمل میکند. عبارت “that” اختیاری است و معمولاً در جملات رسمی استفاده میشود. فعل و فاعل و مفعول جمله به صورت معمول استفاده میشوند.
در اینجا چند مثال از نحوهی استفاده از این ساختار آورده شده است:
علاوه بر این ساختار، میتوان از فعل “hope” به صورت مستقل نیز استفاده کرد. در این حالت، فعل “hope” به عنوان فعل اصلی جمله عمل میکند و عبارت “that” حذف میشود.
در اینجا چند مثال از نحوهی استفاده از این ساختار آورده شده است: