بگرد و پیداکن💯

درود خدمت همه دوستان گلم:tulip:

یه پیشنهاد برای همه‌کسایی که دارن تو مسیر یادگیری زبان انگلیسی حرکت میکنن و مهم هم نیست در چه سطحی هستند.

یکی از روشهایی که باعث میشه پیشرفتت از نوع واقعی باشه و یادگیریت توخالی یا کم کیفیت از آب درنیاد

:pushpin:امیدوارم که بخونید:hugs:

تجربه‌ی من بهم ثابت کرده وقتی یه نکته‌ای رو نمیدونم.،حالا اون نکته میتونه معنی یه لغت یا اصطلاحی باشه،یه بخشی از گرامر باشه یا هرچی که هست خودم دنبالش بیافتم و جواب رو خودم پیدا کنم.

سعی کنید «خودتون» برید تو گوگل تو کتابا تو منابعی که در اختیار دارین حالا این روزام که چت‌جی‌پی‌تی غوغا کرده یا هر طوری که بلدید و میتونید «خودتون» برید دنبال جواب بگرید.

نه اینکه بیاید سوال رو تو تالار زبان‌شناس یا مثلا از معلمتون یا دوستتون که سطحش از شما بالاتره بپرسید چون برای دریافت جواب مغزتون در حالت انتظار بسر میبره و هیچ کنجکاوی و فعالیت خاصی نسبت به جواب موضوع نداره طبعا وقتی جواب رو میگیرید مغزتون هم سطحی باهاش برخورد میکنه،این روش اسونیه برای به جواب رسیدن ولی من اصلا این روش یادگیری برای زبان رو تاییدش نمیکنم.چون بنظر من تو این راه معلم راهنمای راهی‌هست که میخوای بری،همراهت نیست که تا اخر راه باهات باشه،اگه فکر میکنی تو تمام مسیر به یه سری ادم نیاز داری که هر جا به کوچکترین مشکلی برخوردی اون راهنماییت کنه،حالا من فرض رو بر این میزارم که تا انتهای مسیر هم رفتی و الان رو قله‌ هستی مطمعن باش به محض اینکه تنها بشی اصلا اون ادمی که فکر میکردی «باید» باشی، نیستی

وقتی خودتون دنبال جواب سوالتون هستین مغزتون فعال‌تره و وقتی جواب رو پیدا میکنید کیفیت یادگیری به این شکل خیلی عمیق میشه چه بسا که شاید بجز اون،دو تا نکته‌ی حاشیه‌ای دیگه‌ای هم یادگرفتین.،چه بهتر

ولی عیبش اینه که «زمان‌بره» دقیقا وقتی بحث علاقه به یه کاری میاد وسط منظور دقیقا همینه که ادم همه‌ی سختی‌های راه براش شیرینه و خودش به خودش کمک میکنه که هر روز پیشرفت کنه،تو این حالته‌که پیشرفت رو از نوع «واقعیش» حس میکنی و مطمعنا در اینده هم استاد خوبی خواهی بود.

خودتون پیگیر فعالیت‌های خودتون باشید.

این نظر منه و هر نظری طبعا موافق‌ و مخالف داره:100:
امیدوارم حق مطلب مورد نظرم ادا شده باشه.

خیلی دوستون دارم:heart::heart:

7 پسندیده

سلام آقا میلاد امیدوارم حالتون خوب باشه:cherry_blossom:
مرسی از شما بخاطر صحبتای زیباتون خیلی مفید بود واقعا:rose:

واقعا کنجکاوی یکی از بهترین صفاتی هستش که یک انسان میتونه داشته باشه و باعث میشه ذهن آدم همیشه فعال و جوان بمونه.کنجکاوی صفتیه که همه دانشمندا داشتنش یعنی اگه نمیداشتنش که الان اینهمه اکتشافات و دستاورد رو نداشتن.

دقیقا:ok_hand::ok_hand::ok_hand:
برای همینه که همیشه فهمیدن بهتر از آموختنه.

2 پسندیده

خیلی ممنون ملودی عزیز و بسیار خوشحالم که این دو پاراگراف مورد لطفتون واقع شده:hugs:

امیدوارم که در اندازه‌ی یه خرده سنگ جلوی راه‌ت، به دانسته‌هات اضافه کرده‌باشم:100:

2 پسندیده

مچکرم لطف دارید:smiling_face_with_three_hearts:بسیار آموزنده و کمک کننده بود:rose:

2 پسندیده

سلام
کدوم نسخه GPT برای گوشی آندروید مناسبه؟ نسخه اصلی که در پلی استور هست پیام میده در کشور ما در دسترس نمیباشد. میشه بگین شما کدوم نسخه شو دارین و از کار کردن باهاش راضی هستین؟ لطفا بما هم معرفی کنید و یا لینکشو برای دانلود بزارید.

2 پسندیده

ای بابا روشای مارو لو ندین دیگه:joy: بزارید سکرت بمونه

2 پسندیده

راستش از من تا برسه شما اگه هر زبان آموزی این کار رو انجام بده ۱۰ هیچ از یکی که انجام نمیده جلوئه:+1::100:

2 پسندیده

درود
من از «پو»استفاده میکنم

IMG_20230922_002225

برای ورود فقط به جیمیل نیاز دارید.

3 پسندیده

درسته‌ و اینکه بجز زبان توی زمینه های دیگه هم این موضوع و روش صدق میکنه. البته توی یسری موضوعات مثلا علم زیست شناسی و بیولوژی و اینها کمی گیج کننده میشه چون به اصطلاحات جدیدتر و پیچیده تری توی سرچ میرسیم ولی توی خیلی چیزا جوابگو هست بشرطی که میگم ذهن فرد بیشتر ازین درگیر حواشی نشه و بتونه جوابایی که بدست اوورده رو ساده سازی کنه برای خودش.:)) اینم گفتم تکمیل سخنانتون.

2 پسندیده

بعضی روش‌ها مختص انجام کارهای متداول ولی در عین حال خاص هستش،که اون روش درک کردنیه،یعنی برای پیاده کردن و بکار گیری روش باید روش مورد نظر رو درک کرد،همچین روشهایی تا جایی قابل توضیح دادن هستن و ادم تا جایی میتونه نحوه بکار گیری اون روش رو به شخص دیگه‌ای اموزش بده.

اینم یکی از اوناس توضیحات جانبی تا دلت بخواد داره.

ساده‌س ولی با ظرافت‌هایی زیبا که ادم رو تو مسیر یادگیریش به کمال میرسونه.

2 پسندیده

نصب کردم. عالیه عالی. واقعا ممنونم. موفق باشید.

1 پسندیده

همچنین.

1 پسندیده

برای من اصلا بالا نمیاد این برنامه

2 پسندیده

من چندین gpt AL از پلی استور دانلود و نصب کردم. بعضی پولی بود بعضی بطور سرسام آوری تبلیغ داشت و خیلی کند بود. همه رو حذف کردم و فقط اینی که دوستمون معرفی کردن و یکی هم bing که مال مایکروسافت هستش رو نگه داشتم.
حدس من اینه شاید فقط شاید بستگی به گوشی هم داشته باشه.

راستی توی تلگرام هم بات هست که اونم خوب کار میکنه. يعنی سرعت و دقتش بد نیست.

2 پسندیده

درود
باید از فیلترشکن استفاده کنید ولی اگه بازم نشد شاید اشکال از تلفن همراه‌تون یا تنظیماتش باشه.باز هم اگه نشد از نسخه وب‌ش استفاده کنید.لینک سایتش رو بیارید رو میانبر تا همیشه رو اسکرین صفحه‌تون باشه دقیقا مثل یه اپ.
برنامه کاملا رایگان و بدون تبلیغاته.و کلی بات های جالب دیگه‌ای هم توش پیدا میشه

حدودا ۴ ماهه این اپ رو دارم.

3 پسندیده